- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #4.541
9 gün için iyi canım 12 gün iki kat artarsa gayet iyi hayırlı olsun cnmArkadaşlar benimde bugün 9. Günüm normalde doktorum salı günü demişti teste ben dayanamadım bugün kan testi yaptırdım 57 çıktı. inşallah hepimizin çok güzel bir şekilde katlanır
Ayy inşallah canım ya. Rabbim herkese bu mutluluğu tattırsın. İnşallah sağlıklı bi şekilde gelişirler. Bu arada 2 embriyo transfer edildi.9 gün için iyi canım 12 gün iki kat artarsa gayet iyi hayırlı olsun cnm
O bende de oluyo canımKızlar Perşembe transferim oldu çok tedirginim günde iki defa jel kullanıyorum çok Affedersiniz su gibi akıntı oluyor ve arada siyah tortular da geri gelio normal mi acaba fena taktım ya
normal canım hiç tedirgin olma o jel bu şekilde dışarı çıkıyor malesef bende sabah akşam kullanıyorum.Kızlar Perşembe transferim oldu çok tedirginim günde iki defa jel kullanıyorum çok Affedersiniz su gibi akıntı oluyor ve arada siyah tortular da geri gelio normal mi acaba fena taktım ya
oldu canim dun.yine 2.gun transferi.biri 4 hucreli digeri 2 hucreli :) 2hucreli ilk kez duyuyorum transfer.doktor sansi yukselsin ikisinide transfer edin demiş embriyologa.ikiside orta kalite.tutarsa cok sasrcagim
canim heyecan yapma 2 tanemi olacak ins tutar canim.hadi hayirlisi.test gunumuz ayni olacak ozman.merve nin de pazartesi transferi ins guzel haberler alirizKızlar pazartesi transferim olacak 5. Gün embriyoları heyecanlıyım çok:))
Evet leylamm benimde pazartesi transfer günüm bende çok heyecanlıyım sürekli dua ediyorum ve sakin olmaya çalışıyorum ama nafile lütfen sizde bizi dualarınızda bizi unutmayın..canim heyecan yapma 2 tanemi olacak ins tutar canim.hadi hayirlisi.test gunumuz ayni olacak ozman.merve nin de pazartesi transferi ins guzel haberler aliriz
hakkında hayırlısı olsun canımoldu canim dun.yine 2.gun transferi.biri 4 hucreli digeri 2 hucreli :) 2hucreli ilk kez duyuyorum transfer.doktor sansi yukselsin ikisinide transfer edin demiş embriyologa.ikiside orta kalite.tutarsa cok sasrcagim
Benimde. 2 gundur 6 7 gibi uyuyorum.. baskada biseyim yok biliyosunkızlar benim uykum geliyor sık sık bitkinim sizdede varmı
resmen gözlerim kapanuıyor. erken yatamam ama gün içerisinde yarım saat 1 saat yatıp kalkıyorumBenimde. 2 gundur 6 7 gibi uyuyorum.. baskada biseyim yok biliyosun
olmaz hatta iyi gelir günde bir tanekızlar soda icsem sorun olurmu sizce?
Tatli tatli bastiriyo dimi. Bende normalde gunduz uyumam. 2 gundur aksam uzeri 1 saat uyuyorum.resmen gözlerim kapanuıyor. erken yatamam ama gün içerisinde yarım saat 1 saat yatıp kalkıyorum
evet bende aynıyım. birden bastırıyor. sanırım hormonlar artıyor :)Tatli tatli bastiriyo dimi. Bende normalde gunduz uyumam. 2 gundur aksam uzeri 1 saat uyuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?