- 29 Mayıs 2016
- 312
- 341
- 103
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #4.521
amin canım benim inşallah Rabbim isteyen herkese anne olmayı nasip etsin inşallahBeta hcg değerine göre demişti doktorum 1500-2000 arasında görünür demişti. Gördüm çok şükür.insallah sende görürsün.ve en önemlisi sağlıkla hayırlı evlatları mızı kucagimiza alırız inşallah.
Aldirdilar canm bende bugün 4. Günümde vurdurdun koldan.[/QUO
hmmm saçma değil mi ya hem çatlat hemde toplat :) bakalım bana ne zaman vur diyecekler cetrotıde diye bi ilactan da 7 kutu yazmışlar salı günü giderken onu yanımda götürcekmişimAldirdilar canm bende bugün 4. Günümde vurdurdun koldan.
Ama Cetrotide catlatma ignesi değilki netten bak istersen başka bi işe yario o cnmhmmm saçma değil mi ya hem çatlat hemde toplat :) bakalım bana ne zaman vur diyecekler cetrotıde diye bi ilactan da 7 kutu yazmışlar salı günü giderken onu yanımda götürcekmişim
biliyorum çatlama değil gerçi ne olduğunu da ne işe yaradığını da bilmiyorum çatlama iğnesini onlar ne zaman derse götürcem diğerini salı kontrole giderken yanıma alıcakmışım 1 taneAma Cetrotide catlatma ignesi değilki netten bak istersen başka bi işe yario o cnm
hadi güzel haberlerle gel burayaMerhaba bugun byuk gun kan verdim beklıyorum dua edin lütfenn
erken yumurtlamayı engelliyormuş :) baktımbiliyorum çatlama değil gerçi ne olduğunu da ne işe yaradığını da bilmiyorum çatlama iğnesini onlar ne zaman derse götürcem diğerini salı kontrole giderken yanıma alıcakmışım 1 tane
İnşallahhadi güzel haberlerle gel buraya
Canim kacinci gunun kacinci gun emriyisu idrarda pozitif gormusmuydun insallah guzel sonuclarin olurİnşallah
3. Gün embriyosu 12. Gün bugün 107.45 çıktı ☺Canim kacinci gunun kacinci gun emriyisu idrarda pozitif gormusmuydun insallah guzel sonuclarin olur
cok sevindim Allah tamamina erdirsin canim ne mutlu sana.3. Gün embriyosu 12. Gün bugün 107.45 çıktı ☺
İnşallah devamı gelir darısı başınızaaacok sevindim Allah tamamina erdirsin canim ne mutlu sana.
3. Gün embriyosu 12. Gün bugün 107.45 çıktı ☺
İnşallah kat kat artar sonuç görmekle bitmiyor inan kiiiiAy cok sevindim maşallah ne kadar güzel her gün pozitif haberleri alıyoruz .Allah saglıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Ahh canım o stres inanki doğuma kadar Sürüyor.bebeğin hareketlerini hissettiğinde biraz azalıyo oynadıkça içinde oh iyi diye biraz rahatlıyor insanİnşallah kat kat artar sonuç görmekle bitmiyor inan kiiii
gözün aydın canımm3. Gün embriyosu 12. Gün bugün 107.45 çıktı ☺
Hayırlısı cnm Ins artarArkadaşlar benimde bugün 9. Günüm normalde doktorum salı günü demişti teste ben dayanamadım bugün kan testi yaptırdım 57 çıktı. inşallah hepimizin çok güzel bir şekilde katlanır
Hayırlısı olsun cnmSaol canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?