- 4 Şubat 2017
- 47
- 36
- 3
- 42
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #4.041
gözün aydın olsun canım rabbim bizede nasip eder inşallah hangi hastanede yaptirdinTeşekkür ederim canım. Daha pazartesi günü transfer olmuştum bu sabah idrar testinde çıktı pozitif, kan verdik. Çok erken çıkmış gibi görünüyor ama embriyolar 6 günlük olduğu için şu an 12 günlükler yani hamileysem çıkacağını biraz tahmin etmiştim :)
Bi kaç sefer zekai tahire gittim o da öylesine burda okuduklarima göre dedim oraya giderim diyeBaşkent hastanesine mi gidiyorsun ankara ? nereye gittiginizi bilmeden yazdim diger mesajlarda baskenti okuyunca begenmedigimi yazdim.
Henüz gitmedim ben başkente burda bi arkadaş gidiyo hulusi zeynelogluna klomen kullanmak vakit kaydı olarak görüyorum çünkü ise yaradığını düşünmüyorumBaşkent hastanesinde doktorunuz kim ve neden vakit kaybı olarak görüyorsunuz merak ettim
Teşekkür ederim. Samsun Tıp Fakültesinde. İnşallah Allah en kısa sürede nasip eder :)G
gözün aydın olsun canım rabbim bizede nasip eder inşallah hangi hastanede yaptirdin
Anladım canım. Benim doktorum gögsen bey insan merak ediyor kötü bi tecrübe mi oldu diye ondan sordum.iyi insanlarla karsilastirsin rabbim.Inşallah en kisa zamanda hepimiz evlatlarimiza kavusuruzHenüz gitmedim ben başkente burda bi arkadaş gidiyo hulusi zeynelogluna klomen kullanmak vakit kaydı olarak görüyorum çünkü ise yaradığını düşünmüyorum
Yok gitmedim henüz karar verince gideceğim bu ay sonunda bian önce başlamak istiyorum artıkBaşkent hastanesine mi gidiyorsun ankara ? nereye gittiginizi bilmeden yazdim diger mesajlarda baskenti okuyunca begenmedigimi yazdim.
Amin inşallah sende sağlıcakla kucağına almayı nasip eder rabbimTeşekkür ederim. Samsun Tıp Fakültesinde. İnşallah Allah en kısa sürede nasip eder :)
Doktorunuzdan memlunsunuz sanırım tavsiye edermisiniz bide ne kada masrafiniz olduAnladım canım. Benim doktorum gögsen bey insan merak ediyor kötü bi tecrübe mi oldu diye ondan sordum.iyi insanlarla karsilastirsin rabbim.Inşallah en kisa zamanda hepimiz evlatlarimiza kavusuruz
Evet çok memnunum gogsen hoca gercekten cok iyi,ilgili bi doktor.Hastane personeli de öyle güleryüzlü ilgili. Benim Raporlu 3000 verdim canım ilaçlar haric.raporsuz 4500 diye biliyorumDoktorunuzdan memlunsunuz sanırım tavsiye edermisiniz bide ne kada masrafiniz oldu
Merhaba arkadasimYenidunya3 Kızlar ben de varım fulya bahçeci, yaş 34, 4. deneme tarih belli değil
Yerleşme kanaması demekki hayırlı olsun cnm:)Kızlar bugün benim çok az bi lekelenmem oldu bugün 6.günüm beşinci gün embriyosu transfer edilmişti iki tane biri blast diğeri orta kalite işte bugün 6.günüm ve lekelenmem olunca acile gittim beta hcg me bakıldı 24.3 sizce iyimi çooooooook mutluyum eğer hamileysem Rabbim tamamına erdirsin inşallah çok dua edin lutfen
Merhaba angel , nasıl gidiyor tedavin?Merhaba arkadasim
Sağol canım benim ama az önce hemşiremi aradım beta hcgm 24.3 çıktı diyorum o geçersiz şimdi belli olmaz diyor öyle bişey mümkün müdürYerleşme kanaması demekki hayırlı olsun cnm:)
:)))sifa olsun inşallah canim
Cnm belki kullanilan ilaclardan dolayı birde erken olduğu için öyle demiştirSağol canım benim ama az önce hemşiremi aradım beta hcgm 24.3 çıktı diyorum o geçersiz şimdi belli olmaz diyor öyle bişey mümkün müdür
Yani gebelik yokmu dur sizceCnm belki kullanilan ilaclardan dolayı birde erken olduğu için öyle demiştir
Canım 5 üstü gebelik sayılır. Ama bence gününü bekle. Çünkü hcg içeren iğne yapanlarda kanda doğru sonuç vermeyebiliyor. Transferden sonra iğne vuruldun mu bilmiyorum ama bence test için acele etmeyin. Gününüzü bekleyin. Benim 7. Günümden itibaren idrar testlerimde hep pozitif çıktı ama ben yine de 12. Gün gidip kan verdim. İnşAllah hamilesindir. Çok fazla takılma benceYani gebelik yokmu dur sizce
Yok cnm onu demek istemedim daha çok erken o yüzden demiştir kaçıncı gün embriyosu senin benim 5. Gundu embriyon 10. Güne test dediler ,9 gün yaptım çıktı mesela hemde yüksek bugün 11 gün 500 lerde ama 12. Gün den önce çoğu yer yapmayın diyorlar o yüzden hiç canını sıkma sen inşallah Allah'ın izniyle hamilesinYani gebelik yokmu dur sizce
Bu sefer pozitif le sonuclansin inşallah :))2015 te kullanmistim negatifle sonuclanmisti canim
İnşallah canım benim 5.gün ebriyolari konuldu 2 tane biri blast diğeri orta kaliteydi ben zaten bugün lekelenmem olmasaydı kan vermezdim dünyam başıma yıkıldı resmen test yapmak istedim sonuç bu perşembe günü yine yapacam inşallah inşallah katlanır değerler yalvarıyorum dua edin banaYok cnm onu demek istemedim daha çok erken o yüzden demiştir kaçıncı gün embriyosu senin benim 5. Gundu embriyon 10. Güne test dediler ,9 gün yaptım çıktı mesela hemde yüksek bugün 11 gün 500 lerde ama 12. Gün den önce çoğu yer yapmayın diyorlar o yüzden hiç canını sıkma sen inşallah Allah'ın izniyle hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?