• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Canım fakülte muhteşem. Mesela pazar günü regl olursam pazartesi gidiyorum, hemen muayeneye alıyorlar. Çünkü mecbur ikinci gün gitmek zorundasın. İlgi de çok güzel. Telefonla arayınca da normalde de her şeyi güzelce anlatıyorlar. Ben çok memnunum yani . İlkinde tutmadı. Pazartesi günü dondurulmuş transferi oldum :)
Ayyy çok güzel pozitifmi çokkk sevindim senin adına canımm sağlıkla dopurmak nasip olsun inşallah

Hamile arkadaşlarım köy sütü alıp mayalıyormusunuz pastörize süt yoğurtmu kullanıyorsunuz kafam çok karıştı kimi diyor organik al kimi diyor brucella mikrobu var hazır kullan

Ayyy çok güzel pozitifmi çokkk sevindim senin adına canımm sağlıkla dopurmak nasip olsun inşallah
Teşekkür ederim canım. Daha pazartesi günü transfer olmuştum bu sabah idrar testinde çıktı pozitif, kan verdik. Çok erken çıkmış gibi görünüyor ama embriyolar 6 günlük olduğu için şu an 12 günlükler yani hamileysem çıkacağını biraz tahmin etmiştim :)

Teşekkür ederim canım. Daha pazartesi günü transfer olmuştum bu sabah idrar testinde çıktı pozitif, kan verdik. Çok erken çıkmış gibi görünüyor ama embriyolar 6 günlük olduğu için şu an 12 günlükler yani hamileysem çıkacağını biraz tahmin etmiştim :)
Çok sevindim gözlerin aydın.6 günlük embriyo da ilk defa duydum 5gün olmaz mı hep en fazla

Senin adına çok sevindim canım benim rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayıda nasip etsin. Bu sevinci bu mutluluğu yaşamak bizede nasip olsun inşallah.gerçekten çok sevindim ilaçlardanmı nedir çok duygusalım zaten imrenmedim desem yalan olur

Senin adına çok sevindim canım benim rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayıda nasip etsin. Bu sevinci bu mutluluğu yaşamak bizede nasip olsun inşallah.gerçekten çok sevindim ilaçlardanmı nedir çok duygusalım zaten imrenmedim desem yalan olur
Canım tam üç yıl önce bugünlerde bebek istediğime karar verdim ve şimdi hamileyim. Bu üç yılda eşim ve ben ameliyatlar olup ilaçlar içerken çoğu tanıdığım birinciyi doğurdu ikinciye hamile kaldı. Tabi çok zordu ama hepsi için çok mutlu oldum çünkü bir gün benim de olacağını biliyordum. Transferden sonra ne zorluk yaşasam "Allah büyük"dedim. 3 klomen , 2 aşılama, 1 tüp bebek negatifi gördüm. Yani 7. tedavimde oldu. İnşallah senin de olacak. İnancını kaybetme :)

Hadi tebrik ederiz arkadasim cok güzel

Canım tam üç yıl önce bugünlerde bebek istediğime karar verdim ve şimdi hamileyim. Bu üç yılda eşim ve ben ameliyatlar olup ilaçlar içerken çoğu tanıdığım birinciyi doğurdu ikinciye hamile kaldı. Tabi çok zordu ama hepsi için çok mutlu oldum çünkü bir gün benim de olacağını biliyordum. Transferden sonra ne zorluk yaşasam "Allah büyük"dedim. 3 klomen , 2 aşılama, 1 tüp bebek negatifi gördüm. Yani 7. tedavimde oldu. İnşallah senin de olacak. İnancını kaybetme :)
Benimde 3 yılım olacak inancımı yitirmiyorum ama olmayacak korkusuyla çok hayal kurmamaya çalışıyorum..yinede çok sevindim snin adına harika bi duygu..

Ayfat2013 Ayfat2013 cnm sen 8. Denemede kavulmuşsun bebişine, farklı olan neydi ? Kişeye göre değişir ama yinede bilgi açısından yazarmısın? Olumlu yapan neydi?? Benimde 4. Deneme bu kez genetiğe gönderilcek farklı olarak..

Günaydın kızlar ben bişey danışmak istiyorum sizlere ben ikinci iğneme dün başladım hani şu olgunlaşan yumurtalar çatlamasın diye ama bu sabah uyandığımdan beri sürekli akıntım var şeffaf ve yapışkan sümük gibi acaba ilaç etki etmedi de yumurtalarımmı çatladı yoksa sizdede öyle oluyomuydu acaba doktorumu arasammı diye düşünüyorum!?
Bende de çok oluyor ama doktor çatlamamış dedi

Canım sonuç kaç çıktı

Back