• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Canım 5 üstü gebelik sayılır. Ama bence gününü bekle. Çünkü hcg içeren iğne yapanlarda kanda doğru sonuç vermeyebiliyor. Transferden sonra iğne vuruldun mu bilmiyorum ama bence test için acele etmeyin. Gününüzü bekleyin. Benim 7. Günümden itibaren idrar testlerimde hep pozitif çıktı ama ben yine de 12. Gün gidip kan verdim. İnşAllah hamilesindir. Çok fazla takılma bence
Bekleyeceğim sabırla heyecanla korkuyla demekki kanda pozitifi görmek yetmiyormuş asıl stres pozitiften sonra başlıyormuş inşallah isteyen herkeste bende hamileyimdir inşallah

Bekleyeceğim sabırla heyecanla korkuyla demekki kanda pozitifi görmek yetmiyormuş asıl stres pozitiften sonra başlıyormuş inşallah isteyen herkeste bende hamileyimdir inşallah
Canim benim önce gönlünü ferah tut :) ve bence bebeğin seninle :) dualarimizda seninle :anneadayı::KK46::KK200:

Ben sürekli giremiyorum siteye sende hamile misin yoksa daha tedavi aşamasında misin
Canim inan bende okumak ve beğenmek için girip cikiyorum :)) benim bugün transferimin 8.günü test günümü bekliyorum :) Rabbim hepimizin yüzünü guldursun dua ediyorum herkese :dua:seni okuyunca yazmak istedim :):KK200:

Canim inan bende okumak ve beğenmek için girip cikiyorum :)) benim bugün transferimin 8.günü test günümü bekliyorum :) Rabbim hepimizin yüzünü guldursun dua ediyorum herkese :dua:seni okuyunca yazmak istedim :):KK200:
Ozellikle zaman öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim dilerim emeklerin boşa gitmez inşallah

Ayfat2013 Ayfat2013 cnm sen 8. Denemede kavulmuşsun bebişine, farklı olan neydi ? Kişeye göre değişir ama yinede bilgi açısından yazarmısın? Olumlu yapan neydi?? Benimde 4. Deneme bu kez genetiğe gönderilcek farklı olarak..
Canım benim hep aynı tedavi uygulandı sadece oğlumda transferden önce brevactid diye bi iğne verdi transferden 1. Gün önce vurdum aynı iğneyi 3. Ve 5. günüde vurdum bu iğne doktorum bebeğin tutunmasına yardımcı oluyo dedi hatta bu ay topikte kullanan arkadaşlar vardı ben onun çok yardımcı olduğunu düşündüm bence doktoruna sor hamilelik hormonu salgılıyor vücuda oyüzden bebekler daha erken tutunuyormuş

Pozitif sonuç alan arkadaşlar inşallah değerleriniz kat be kat artar üzülmeyin bebekleriniz sizinle bu Arada
değerin yüksek çıkması stresi azaltmıyo inanınki bu defa keseyi görebilecekmiyim kalp atışını duyabilecekmiyim yani kucağımıza alana kadar bu güzel stresler bizi bırakmıyacak Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

Canım benim hep aynı tedavi uygulandı sadece oğlumda transferden önce brevactid diye bi iğne verdi transferden 1. Gün önce vurdum aynı iğneyi 3. Ve 5. günüde vurdum bu iğne doktorum bebeğin tutunmasına yardımcı oluyo dedi hatta bu ay topikte kullanan arkadaşlar vardı ben onun çok yardımcı olduğunu düşündüm bence doktoruna sor hamilelik hormonu salgılıyor vücuda oyüzden bebekler daha erken tutunuyormuş
Canim birşey sorcam bu iğne catlatma iğnesi mi? hcg içeriyor mu ? Çünkü bende 1 adet trasferin 3.günü chorimon ignesi kullandım.ve o yüzden test için bekleyeceğim bugün 8.günüm.ignede hcg icerdigidigi için yanilmayalim insallah :))

İnşallah canım benim 5.gün ebriyolari konuldu 2 tane biri blast diğeri orta kaliteydi ben zaten bugün lekelenmem olmasaydı kan vermezdim dünyam başıma yıkıldı resmen test yapmak istedim sonuç bu perşembe günü yine yapacam inşallah inşallah katlanır değerler yalvarıyorum dua edin bana
Benimde aynı işte biri balast biri ortaydi :) inşallah hayırlısı ile seninle olacaklar cnm

Pozitif sonuç alan arkadaşlar inşallah değerleriniz kat be kat artar üzülmeyin bebekleriniz sizinle bu Arada
değerin yüksek çıkması stresi azaltmıyo inanınki bu defa keseyi görebilecekmiyim kalp atışını duyabilecekmiyim yani kucağımıza alana kadar bu güzel stresler bizi bırakmıyacak Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
Ya normal hamile kalan biri hamileyim diyor bu kadar ama biz değer arttimi kese dolu mu kalp atışı varmı hep bir pimpirik vallahi hamileyim diyemiyorsun :eek:

Daha yeni öğrendim cnm 3 gün oldu :) keseyi gorup kalp atışını duyana kadar rahat yok :)
Aynen valla inşallah isteyen herkeste bende görürüz artan değerleri keseleri kalp atışlarını dogduklarini inşallah anne demesini gülmesini ağlamasını inşallah

Back