• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Canım daha transferin haftası bile olmadı. çok düşük. 25 çıktı
Canim gozun aydin darisi basimiza insallah.kanda 25 olunca idrarda pozitif cikabiliyormu?yoksa erken gebelik testleri var ondanmi yaptin?kactane kacinci gun embriyosu transfer ettiler canim.benim 2.gunum ama bende erken yapip bakarim herhalde;)

Canim gozun aydin darisi basimiza insallah.kanda 25 olunca idrarda pozitif cikabiliyormu?yoksa erken gebelik testleri var ondanmi yaptin?kactane kacinci gun embriyosu transfer ettiler canim.benim 2.gunum ama bende erken yapip bakarim herhalde:KK66:
Pazartesi günü iki tane 6.gün embriyosu transfer ettiler. İlk günü saymazsak bugün daha 6.gün ama çıktı işte. Normal test yaptım, silik çizgi çıktı. Embriyoların 12 günlük olunca yaparsa çıkabilir bence ama kişiden kişiye de değişir

Kızlar bugün benim çok az bi lekelenmem oldu bugün 6.günüm beşinci gün embriyosu transfer edilmişti iki tane biri blast diğeri orta kalite işte bugün 6.günüm ve lekelenmem olunca acile gittim beta hcg me bakıldı 24.3 sizce iyimi çooooooook mutluyum eğer hamileysem Rabbim tamamına erdirsin inşallah çok dua edin lutfen

Kızlar bugün benim çok az bi lekelenmem oldu bugün 6.günüm beşinci gün embriyosu transfer edilmişti iki tane biri blast diğeri orta kalite işte bugün 6.günüm ve lekelenmem olunca acile gittim beta hcg me bakıldı 24.3 sizce iyimi çooooooook mutluyum eğer hamileysem Rabbim tamamına erdirsin inşallah çok dua edin lutfen
Canım hiç bi bilgim yok şu an mesajını okudum ve içime bence hamile gibi bi duygu geldi inşallah hayırlısı olur.

cnm bence tutunma lekesi Sevin bnce inşallah güzel artar tebrik ederim :nazar::KK24:

Selamkizlarrrr ocakta bende tüp yaptiranlardanim almanyada 30 ubda transferim oldu 5.gün embiryosu iki tane test zamanim 13 subat transferden sonra iki gün agrili gecti benim gibi olan varmi hafif bas parmak turnagi kadar drtesi gün lekelendim simdi arara adet olcakmisim gibi agrim var sadece rahim duvari kalinlassin diye sprey kullaniyorum zaman gecmiyor

Merhaba bahçeci fulyaya gelin bence.burada okuduklarima göre cok iyiler.bende ankaradan istanbula gidiyorum.baskentide tavsiye etmiyorum.özel degilsiniz orada.cok kalabalik lab.da öyle ünlü değil.bende burada yazılanlara göre yeni, fulya bahceciye basladım.1 kez denedim genartta negatif sonuc.baskentte yum.dondurmaya calistım yumurta sağlıklı olusmadi.klomenle yum.ta oluşmazmıs öyle herkesin.ama vara yoga klomen yazarlarsa oyle boş zaman ve maddi kayıp oldu.
Aynen öyle boşa zaman geçiriyoruz bahcecide denedinizmi tüp bebek hiç

Canım benim de 6.günüm ve 25 çıktı :)

Aynen öyle boşa zaman geçiriyoruz bahcecide denedinizmi tüp bebek hiç
Yok bahcecide denemedim.43 e giriyorum bu ay.sizler kadar şanslı degilim bu yaş konusundan.burada yazılanlara göre bahceci cok iyiymis.bende yaşım nedeniyle zor vakayım.mecburen gidiyorum, sansım artsın diye.:eek:

Back