• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

G
Teşekkür ederim canım. Daha pazartesi günü transfer olmuştum bu sabah idrar testinde çıktı pozitif, kan verdik. Çok erken çıkmış gibi görünüyor ama embriyolar 6 günlük olduğu için şu an 12 günlükler yani hamileysem çıkacağını biraz tahmin etmiştim :)
gözün aydın olsun canım rabbim bizede nasip eder inşallah hangi hastanede yaptirdin

Henüz gitmedim ben başkente burda bi arkadaş gidiyo hulusi zeynelogluna klomen kullanmak vakit kaydı olarak görüyorum çünkü ise yaradığını düşünmüyorum
Anladım canım. Benim doktorum gögsen bey insan merak ediyor kötü bi tecrübe mi oldu diye ondan sordum.iyi insanlarla karsilastirsin rabbim.Inşallah en kisa zamanda hepimiz evlatlarimiza kavusuruz

Anladım canım. Benim doktorum gögsen bey insan merak ediyor kötü bi tecrübe mi oldu diye ondan sordum.iyi insanlarla karsilastirsin rabbim.Inşallah en kisa zamanda hepimiz evlatlarimiza kavusuruz
Doktorunuzdan memlunsunuz sanırım tavsiye edermisiniz bide ne kada masrafiniz oldu

Doktorunuzdan memlunsunuz sanırım tavsiye edermisiniz bide ne kada masrafiniz oldu
Evet çok memnunum gogsen hoca gercekten cok iyi,ilgili bi doktor.Hastane personeli de öyle güleryüzlü ilgili. Benim Raporlu 3000 verdim canım ilaçlar haric.raporsuz 4500 diye biliyorum

Kızlar bugün benim çok az bi lekelenmem oldu bugün 6.günüm beşinci gün embriyosu transfer edilmişti iki tane biri blast diğeri orta kalite işte bugün 6.günüm ve lekelenmem olunca acile gittim beta hcg me bakıldı 24.3 sizce iyimi çooooooook mutluyum eğer hamileysem Rabbim tamamına erdirsin inşallah çok dua edin lutfen
Yerleşme kanaması demekki hayırlı olsun cnm:)

Yani gebelik yokmu dur sizce
Canım 5 üstü gebelik sayılır. Ama bence gününü bekle. Çünkü hcg içeren iğne yapanlarda kanda doğru sonuç vermeyebiliyor. Transferden sonra iğne vuruldun mu bilmiyorum ama bence test için acele etmeyin. Gününüzü bekleyin. Benim 7. Günümden itibaren idrar testlerimde hep pozitif çıktı ama ben yine de 12. Gün gidip kan verdim. İnşAllah hamilesindir. Çok fazla takılma bence

Yani gebelik yokmu dur sizce
Yok cnm onu demek istemedim daha çok erken o yüzden demiştir kaçıncı gün embriyosu senin benim 5. Gundu embriyon 10. Güne test dediler ,9 gün yaptım çıktı mesela hemde yüksek bugün 11 gün 500 lerde ama 12. Gün den önce çoğu yer yapmayın diyorlar o yüzden hiç canını sıkma sen inşallah Allah'ın izniyle hamilesin

Yok cnm onu demek istemedim daha çok erken o yüzden demiştir kaçıncı gün embriyosu senin benim 5. Gundu embriyon 10. Güne test dediler ,9 gün yaptım çıktı mesela hemde yüksek bugün 11 gün 500 lerde ama 12. Gün den önce çoğu yer yapmayın diyorlar o yüzden hiç canını sıkma sen inşallah Allah'ın izniyle hamilesin
İnşallah canım benim 5.gün ebriyolari konuldu 2 tane biri blast diğeri orta kaliteydi ben zaten bugün lekelenmem olmasaydı kan vermezdim dünyam başıma yıkıldı resmen test yapmak istedim sonuç bu perşembe günü yine yapacam inşallah inşallah katlanır değerler yalvarıyorum dua edin bana

Back