• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Canim birşey sorcam bu iğne catlatma iğnesi mi? hcg içeriyor mu ? Çünkü bende 1 adet trasferin 3.günü chorimon ignesi kullandım.ve o yüzden test için bekleyeceğim bugün 8.günüm.ignede hcg icerdigidigi için yanilmayalim insallah :))
Evet aynen o iğne canım vücut kendini hamile hissetsin ve bebeği bırakmasın diye inşallah güzel haberlerle gelecen :anneadayı: topiğe

:dua:
Ya normal hamile kalan biri hamileyim diyor bu kadar ama biz değer arttimi kese dolu mu kalp atışı varmı hep bir pimpirik vallahi hamileyim diyemiyorsun :eek:
:KK48: Aynen canım bu evhamlarımız taki bebeklerimizi kucağımıza alana kadar sürecek olsun stresli heyecanlı bi bekleyiş sağlıkla kucağımıza alalım :dua:başka birşey istemiyorum​

Canım tedavin hayırlı olsun inşallah , bir şey sorucam 8embri genetige yollamışsın maliyeti ne kadar tuttu acaba benim dr'um maslak acıbadem labratuarını kullNıyor 400usd benim de yaşım 35 bana genetik dr eger anne babada bir hasar bir sıkıntı görürsem genetige yollarım diyor kafam çok karışık bana bir yol gösterirmisin pazartesi opum var :KK34:
Mrb canim benim 4. Denemem oldu hic gebelik gelismedigi icin dr genetige gonderelim dedi bizde riske atmadik evet tuzlu oldu ama hepsini gonderdik embriyo basina 350 dolar yaklasik 11000 tuttu canim yani maddi gucun varsa gonder derim ama istedigin sayidads gonderebiliyorsun hakkimizda hayirlisi olsun insallah

Mrb canim benim 4. Denemem oldu hic gebelik gelismedigi icin dr genetige gonderelim dedi bizde riske atmadik evet tuzlu oldu ama hepsini gonderdik embriyo basina 350 dolar yaklasik 11000 tuttu canim yani maddi gucun varsa gonder derim ama istedigin sayidads gonderebiliyorsun hakkimizda hayirlisi olsun insallah
Anladım cnm cvp için çokkk teşekkürler göndetekim barii napalım bizde 400usd napalımmm artık hamama giren terler:super:
İnşallah bu sefer bebişlerini kucagına alırsın canım sanada dua edicem (herkese ettigim gibi ) çok zorrr bir durum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.
Birde bu gün yumurta yoplamam var nolur bana dua edin her şey yolunda gitsin iyiki varsınız hiç kimse bilmiyor tüp bebek yaptırdıgımı gereksiz teselliye ihtiyacım yok o yüzden sölemedim kimseye sadece burdan beni anlayan insanlardan destek alıyorum

15965948_1469427949757673_4305516349455002040_n.png

Anladım cnm cvp için çokkk teşekkürler göndetekim barii napalım bizde 400usd napalımmm artık hamama giren terler:super:
İnşallah bu sefer bebişlerini kucagına alırsın canım sanada dua edicem (herkese ettigim gibi ) çok zorrr bir durum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.
Birde bu gün yumurta yoplamam var nolur bana dua edin her şey yolunda gitsin iyiki varsınız hiç kimse bilmiyor tüp bebek yaptırdıgımı gereksiz teselliye ihtiyacım yok o yüzden sölemedim kimseye sadece burdan beni anlayan insanlardan destek alıyorum
Arkadaşım seninle aynı duyguları besliyorum. Yaşadığın çaresiz korkuyu damarlarımda hissediyorum.Ve gör diye duanı burdan ediyorum.rabbim bu uğurda gösterdiğin çabanı boşa çıkarmasın herşeyin hayırlısı nasip olsun.Allahım işlerini zorlaştırmasın kolaylaştırsın.Hz. Muhammed hangi ismiyle rabbime seslendide rabbim muhammedin dualarını kabul ettiyse işte o ismin hürmetine seninde duaların kabul olsun inşallah

Benimde dondurulmus 2 tane 5. Gun Embriyosu canim. Benimki sali gunu olacakmis. 1 şubatta gittik hastaneye. Rahim kalınlığım 9 mm di.
Merhaba hayırlı olsun inşaallah. Bende bekliyorum ay sonu gelsin diye. 5. Gün pgt ye gitti. Adetin 2. Gunu mu gittiniz dr. Dondurulmuş olunca ne zaman transfer yapılıyor acaba? Kacinci gune denk gelir

antibiyortik enfeksiyon kapmamak için,prednol kortizon malesef

Prednol mu antibiyotik Cnm ayrıyeten bir başka antibiyotik de verdi aslında

Kızlar ben hamileyim. Bu grup uğurlu geldi bana :KK70: :anneadayı::anneadayı:

Hayırlı olsun Cnm

Günaydın arkadaşlar 10. Gün 29.36 olan değerim 12 . Gün 93 olmuş biraz daha umutlandım inşallah devam eder artış dualarınızı bekliyorum

Artış güzel canım inşallah devam eder artmaya

Hamile arkadaşlarım köy sütü alıp mayalıyormusunuz pastörize süt yoğurtmu kullanıyorsunuz kafam çok karıştı kimi diyor organik al kimi diyor brucella mikrobu var hazır kullan

Brucella mikrobu hamilelikde çok tehlikeli riske atmaya gerek yok pastörize süt kullAnıp yoğurdunuzu da kendiniz mayalayabilirsiniz pastörize sütten .

Kizceler cuma 166 di şimdi tekrar yaptım 511 olmuş 3 hafta sonra çağırdılar geç değil mi ?

Cok güzel yükselmiş Cnm hem kese görmeye hem kalp atışı duymaya çağırmışlar galiba hayırlı olsun saglıkla gelsin

Merhaba hayırlı olsun inşaallah. Bende bekliyorum ay sonu gelsin diye. 5. Gün pgt ye gitti. Adetin 2. Gunu mu gittiniz dr. Dondurulmuş olunca ne zaman transfer yapılıyor acaba? Kacinci gune denk gelir

Dondurulmuş tedavideyim şuan ikinci günü gşttim 23 ocakta başladık tedaviye Şubat'ın 9 Una transfer yapılacak Inş

kızlar merhaba benım 13.gün 468 çıkmıştı doktorum bugün tekrar yapmamı istedi katlanmış değer 15. Gün 1600 de 10 gün sonra gidicekmişim kontrole .ALLAHım hepinize bu sevinci tattırsın inşş en kısa zamanda
Hayırlı olsun canım beni De 15 gün sonra çağırdılar sanırım hem kalp atışı hem kese için acaba alttan ultrason ile mı bakılacak

Canımmm aynen bugünde benim son kontrolüm ve bi aksilik olmazsa çarşamba benimde yumurtalarım toplamacak bugünkü kontrolünde kaç yumurtan var onu sor bence ben sorucam.
6 diyordu bugun 8 gorunuyor dedi.c.tesi 14 17 arasiydi c.tesiden buyana birden buyumusler ya 19 la 21.5 arasi cok buyumusler ya kendi kendine catlarsa die stres yapiyorum simdide.bi baskilayici bir catlayici olacagim bugun

Back