2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Cnm burda bir arkadasimiz yaptı negatif çıktı sonra gününde kan verdi hamile buralarda ise görür yazdığını seninle aynı gün transfer olmuşuz benim yarın test günüm 5. Gün embriyosu
O kişi benmiyim bilmiyorum ama aynısı oldu banada 7, gün idrarda negatif gördüm üzüldüm kahroldum,10. gün kanda pozitifti sonrada katlandı Allah a şükür herşey yolunda şuanda.Seninde inşallah benim gibi olur canım hiç sıkma kendini

çok teşekkür ederim cevaplarınız için arkadaşlar umut oluyorsunuz inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip eder cümlemize inş. bazen tekrar test yapsam mı diyorum yoksa pazartesiyi mi beklesem karışığım ..

45 ten 33 e dusmus kizlar kimyasal gebwlik ne yapalim Allahin dedigi olir konusamicam
Evet insan konuşamıyor ama biz seni anlıyoruz rabbin seni anlıyor olacak bir gün inşallah hepimizin bi doktor takip ediyorum instagrmdn kadın doğumcu aynı zamanda bilim kadını bi kaç aylık bi kızı var be o kızı sekizinci tüp benek denemesi umudumuzu kaybetmeyelim.

Bende 7.gün negatif görüp kendimi harap etmiştim ama 12. Günümde pozitif sonuç aldım çok şükür inşallah sende güzel haberler verecen ben 12. Günü kan vermeye gitmeden önce evde yaptım ikinci çizgi çıktı bu testleri erken yapmamak lazım diye düşünüyorum kendini üzme eğer istersen sende pazar günü bi daha dene evde test

çok teşekkür ederim cevabınız için .. Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın . Pazartesi günü inşallah hayırlı haber veririm

Canım ne yaptın? Aldınmı sonucu?
Canım aslında benim doktor test günümü ayın 8 ine vermişti ama ben dayanamadım evime yakın sait çitçiye gittim verdim kanı birde ne desin pazartesi öğleden sonraya kalırmış hormon testlerini başka bir haataneye gönderiyolarmış bende göze alamadım başka bir yere gitmeye verdim bakalım internetten bakıyorum devamli belki erken verilir diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…