- 30 Aralık 2013
- 274
- 446
- 53
- 34
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #3.801
O kişi benmiyim bilmiyorum ama aynısı oldu banada 7, gün idrarda negatif gördüm üzüldüm kahroldum,10. gün kanda pozitifti sonrada katlandı Allah a şükür herşey yolunda şuanda.Seninde inşallah benim gibi olur canım hiç sıkma kendiniCnm burda bir arkadasimiz yaptı negatif çıktı sonra gününde kan verdi hamile buralarda ise görür yazdığını seninle aynı gün transfer olmuşuz benim yarın test günüm 5. Gün embriyosu
çok teşekkür ederim cevaplarınız için arkadaşlar umut oluyorsunuz inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip eder cümlemize inş. bazen tekrar test yapsam mı diyorum yoksa pazartesiyi mi beklesem karışığım ..O kişi benmiyim bilmiyorum ama aynısı oldu banada 7, gün idrarda negatif gördüm üzüldüm kahroldum,10. gün kanda pozitifti sonrada katlandı Allah a şükür herşey yolunda şuanda.Seninde inşallah benim gibi olur canım hiç sıkma kendini
Evet insan konuşamıyor ama biz seni anlıyoruz rabbin seni anlıyor olacak bir gün inşallah hepimizin bi doktor takip ediyorum instagrmdn kadın doğumcu aynı zamanda bilim kadını bi kaç aylık bi kızı var be o kızı sekizinci tüp benek denemesi umudumuzu kaybetmeyelim.45 ten 33 e dusmus kizlar kimyasal gebwlik ne yapalim Allahin dedigi olir konusamicam
Kızlar günaydın test için hastaneye gidiyorum hepinize cok teşekkür ederim emeklerimiz boşa cıkmasın inşallah
Canlar ne yaptınız? Merak ettim çıktımı sonuçlarGünaydın canım bende gidiyorum kan vermeye hayırlı haberlerle döneriz inşallah
12.gun muydu bugunŞimdi aldım sonucumu 498 değer çok şükür kızlar
Ayyy canım tebrik ederim. Sağlıkla devam etsin değerin güzel maşallah..Şimdi aldım sonucumu 498 değer çok şükür kızlar
Bende 7.gün negatif görüp kendimi harap etmiştim ama 12. Günümde pozitif sonuç aldım çok şükür inşallah sende güzel haberler verecen ben 12. Günü kan vermeye gitmeden önce evde yaptım ikinci çizgi çıktı bu testleri erken yapmamak lazım diye düşünüyorum kendini üzme eğer istersen sende pazar günü bi daha dene evde testçok teşekkür ederim cevaplarınız için arkadaşlar umut oluyorsunuz inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip eder cümlemize inş. bazen tekrar test yapsam mı diyorum yoksa pazartesiyi mi beklesem karışığım ..
Canım çok güzel bi değer ikiz gibiŞimdi aldım sonucumu 498 değer çok şükür kızlar
çok teşekkür ederim cevabınız için .. Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın . Pazartesi günü inşallah hayırlı haber veririmBende 7.gün negatif görüp kendimi harap etmiştim ama 12. Günümde pozitif sonuç aldım çok şükür inşallah sende güzel haberler verecen ben 12. Günü kan vermeye gitmeden önce evde yaptım ikinci çizgi çıktı bu testleri erken yapmamak lazım diye düşünüyorum kendini üzme eğer istersen sende pazar günü bi daha dene evde test
Ayy gözünüz aydın canım ya darısı bizi inşallah herşey çok güzel olacak canımŞimdi aldım sonucumu 498 değer çok şükür kızlar
çok güzel bi haber çok sevindim rabbim tamamına erdirsin sağlıklı sıhatliŞimdi aldım sonucumu 498 değer çok şükür kızlar
Canım ne yaptın? Aldınmı sonucu?Günaydın canım bende gidiyorum kan vermeye hayırlı haberlerle döneriz inşallah
Tebrikler cok sevindim burdaki her güzel haber mutlu ediyor hepimizi ilk detavin mi birde kac yasindasin 5. Gun neden dondurulmuş merak ettim. Hepimiz kendimizle bağdaşan hikayelerinden umut topluyoruz ☺Evet canım 12. Gün 5.gün dondurulmuşla
Canım aslında benim doktor test günümü ayın 8 ine vermişti ama ben dayanamadım evime yakın sait çitçiye gittim verdim kanı birde ne desin pazartesi öğleden sonraya kalırmış hormon testlerini başka bir haataneye gönderiyolarmış bende göze alamadım başka bir yere gitmeye verdim bakalım internetten bakıyorum devamli belki erken verilir diyeCanım ne yaptın? Aldınmı sonucu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?