• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Merhaba kızlar....

Bende pazartesi günü transfer oldum. Daha önce hep 5. Gün embrıyosu konuldu bu sefer 3. Gün embriyosu konuldu 2 adet. Rabbım hepimize iyi sonuçlar almayı nasip etsin. Pozitif sonuç alanlar belirtileriniz var mıydı?? Düşünmüycem derken hoppa gene aklıma düşüyor

Merhaba kızlar....

Bende pazartesi günü transfer oldum. Daha önce hep 5. Gün embrıyosu konuldu bu sefer 3. Gün embriyosu konuldu 2 adet. Rabbım hepimize iyi sonuçlar almayı nasip etsin. Pozitif sonuç alanlar belirtileriniz var mıydı?? Düşünmüycem derken hoppa gene aklıma düşüyor
Hakkında hayırlısı olsun cnm ister istemez düşünüyorsun vallahi

Merhaba kızlar....

Hayırlı olsun inşallah canım bende pazartesi günü transfer oldum bugün 3 günüm 1 hafta sonra test yapacam inşallah çok heyecanlı çok korkulu umutla umutsuzluk arası bir cizgideyim Rabbime dua ediyorum sizin için evlat isteyenler için kendim için bilmiyorum ama içim kıpır kıpır çok heyecanlıyım ama her ne kadar umut fazla olsada diğer ihtimalede her ne kadar istemesem de hazır olmak istiyorum ki yikilmayim dilerim Rabbimden emeklerimizi boşa çıkarmasin inşallah

Çok teşekkür ediyorum :) yok daha görmedik keseyi, 10 gün sonra dedi.
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

emily07 darisi senin basina ,bünyeyi alisik olmayan bisey yememek gerrk daha önce yediginiz besinlerden yemek mantikli.Doktor dogru soylemis .bazi seyleri de dn az bir ay yapmak gerek 2 veya 3 gün olmaz .ancak caylar iki 3 gune de etki ediyor .Vesselam
Cok heyecanliyim:bicak:
sağol cannım

Canim ciddi mi nerden vardin bu bilgiye? Çünkü bende de pıhtı var:)))
canım internete okudum sonrada doktora sordum. bana kızdı herkesin her dediğini yeme. emeklerinize yazık biz gerekenleri size veriyoruz. siz bizim sözümüzden çıkmayı zamanında ilaçlarınızı kullanın. sigara alkol almayın. başka birşey yemenize gerek yok dedi. bende öyle yapıyorum. birşey yemiyorum. kan pıhtılaşması varsa yeme

Canim ciddi mi nerden vardin bu bilgiye? Çünkü bende de pıhtı var:)))
  • Kan sulandırıcı ilaç kullanan kişiler için de uygun bir meyve değildir. Çünkü ananas kan pıhtılaşmasına yol açabilir.
  • Ananas yapı itibari ile çok fazla C vitamini içermektedir ve suda çözünür vitamin olarak , fazla C vitamini , genellikle idrar yoluyla dışarı atılır. Ancak ananas da bulunan C vitamini son derece yüksek dozlarda olduğu için ishal , bulantı, kusma, karın ağrısı , mide ekşimesi , baş ağrısı ve uykusuzluğa neden olabilir .
  • Ananas da bulunan protein sindiren enzimlerin karışımı olan bromelain çok alınırsa deri döküntüsü , kusma, ishal ve aşırı adet kanamasına neden olabilir . Adet dönemlerinde tüketmek ananasın zararlarıkonusunda kadınların dikkat etmeleri gereken bir durumdur
  • Enzimin yüksek dozlarda alınmasıyla da potansiyel gebelerde düşüklere yol açan rahim kasılmalarına sebep olabilir. ü Ananas da bulunan Bromelanin bazı ilaç tedavilerinde ilaçlar ile etkileşime girebilir.
  • Maryland Üniversitesi Medikal merkezi Araştırmacıları bu konudaki araştırmaları neticesinde antibiyotik , kan sulandırıcı ilaçlar , uyku ilaçları ve antidepresan ilaç kullanan kişilerin ananas tüketmesi ve bromelain takviyesi almasının son derece zararlı olduğunu ortaya çıkarmışlardır.
  • Gebelik sırasında ananas yemek bir düşüğe veya erken doğuma neden olabilir. Bunun nedeni daha öncede bahsettiğimiz bromelain içeriğinden kaynaklanmaktadır. Bromelain proteinleri yıkar ve serviks zayıflığına neden olarak hamile kişide düşüklere neden olabilir. Aynı zamanda aşırı kanamalara da neden olabilmektedir.
  • Bazı doktorlar doğum sürecini hızlandırmak için ananas suyu önerebilmektedir. Bu durumdan, henüz erken gebelikte sizin için ne risk taşıdığını anlayabilirsiniz.
  • Hamileliğin erken döneminde ananasın zararlarından birisi de ishale neden olması ve vücudun su kaybı yaşaması sonucu bebeğinizin zarar görmesidir.
  • Gestasyonel diyabet sorunu bulunan bayanlar için, ananas hamilelik döneminde zararlıdır.

Arkadaşlar yarın sabah test yapıcam heyecan dorukta korkuda var :KK43:
Hayırlı haberlerle gel inş canım

Kizlar yarin sabah 8:30 3.gun embriyosu transferim var lutfen dua edin saglikli evlatlar versin Rabbim bana ve isteyen herkezeKizlar transferden sonra orda dinendirdikten sonra evime gelirken arabada yatarak mi yoksa normal oturarak mi gelmeyim aklimda deli sorular...

Canım dikkat etmen gereken şeyleri söylerler sana çok okuyup araştırıp Kafanı bulandırma bence.gönlünğ ferah tut Rabbim nasip etmişse zaten engel olmaz bişe.ben transfer günü bir saatlik yol gelecem.doktor 6 saate kadar gidebilirsin dedi kendi evimde daha rahat olurum düşüncesi ile aynı gün dönecez inş

Merhaba kızlar....

Hayırlı olsun transferin ikisi De sana sıkı sıkı tutunsun inşallah Cnm ben oğlumda belirti olarak geceleri mide yanması ve bel agrısı hissetmiştim

Çok garip duygular içerisinde oluyor insan gerçekten değişik yani. Cümlemize iyi haberler almayı nasip etsin Allah'ım...

Aminnnn inşallah doğum yaptığımız Zaman'ları Konuşuyor oluruz bu yıl sonuna doğru

Kizlar yarin sabah 8:30 3.gun embriyosu transferim var lutfen dua edin saglikli evlatlar versin Rabbim bana ve isteyen herkezeKizlar transferden sonra orda dinendirdikten sonra evime gelirken arabada yatarak mi yoksa normal oturarak mi gelmeyim aklimda deli sorular...
Doktorum bana transfer sonrası banyo yapmak, seyahat etmek, merdiven çıkmak, banyo yapmak,cinsel ilişkiye girmek,yürümek,ev temizliği, bunların hepsi serbest dedi. sadece ağır iş yapma dedi. yahu ben transferden çıktım avm gezdim. normal oturarak evine dönebilirsin. bunda bir sıkıntı yok. bunların hiçbiri bebeğn tutunmasına engel değil. ha banyonu tedbir amaçlı 3 gün sonra yaparsın. fazlası insan kokar. ben transfer oldum doğum haneden direk tuvalete oradanda dışarı çıktım. orada 5 dk yatırmadılar bile. yatmak rahime iyi gelmiyormuş kan dolaşımın duruyor. normal hayatına dön

rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

sağol cannım

canım internete okudum sonrada doktora sordum. bana kızdı herkesin her dediğini yeme. emeklerinize yazık biz gerekenleri size veriyoruz. siz bizim sözümüzden çıkmayı zamanında ilaçlarınızı kullanın. sigara alkol almayın. başka birşey yemenize gerek yok dedi. bende öyle yapıyorum. birşey yemiyorum. kan pıhtılaşması varsa yeme
Tmm canim tesekkür ederim :))) Rabbim emeklerimizin karşılığını versin hayırlısıyla insallahhh :))

Kızlar transfer sonrası yapılması gerekenler kısmında bende emily07 emily07 arkadaşımıza katılıyorum. Çokda kasmaya gerek yok. Tuvaletin var zorla karnın ağrıyana kadar tutmana gerek yok. İlk tedavimde bende transfer oldu kalktım tuvalete gittim. Merkez zaten hiç yatırmadı 2 tedavimde de. Sonra çıktım eşimle takside normal oturarak eve geldim. Evde sadece uzandım. Öyle hasta gibi yatakta yatmadım. Hele bu tedavide hiç doğru dürüst yatmadım bile. 4. Gün banyomu yaptım. Normal şekilde namazlarımı kıldım, oturarak falan değil. o nedenle kendinize işkence yapıp strese girmeyin derim. Sakin ve eğlenceli şekilde geçirin. Ben kitap okuyarak ve örgü örerek geçirdim çoğu vaktimi. Bebek battaniyem bitmek üzere bile :)

Merhaba arkadaslar benim de ilk denemem 26 ocakta transferim yapıldı , 4 gün dinlendim sonrasın da işime geldim . bu gün tam 9. günüm ama herhangi bir belirtim yok sadece göğüslerim de hassaslık var .. ve ben dayanamayıp dün idrar testi yaptım hani o 6. gün de belli eden testlerden ama negatif çıktı keşke yapmasaydım diyorum . kan testim pazartesi günü .. rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin emeklerimiz boşa çıkmasın ..

Merhaba arkadaslar benim de ilk denemem 26 ocakta transferim yapıldı , 4 gün dinlendim sonrasın da işime geldim . bu gün tam 9. günüm ama herhangi bir belirtim yok sadece göğüslerim de hassaslık var .. ve ben dayanamayıp dün idrar testi yaptım hani o 6. gün de belli eden testlerden ama negatif çıktı keşke yapmasaydım diyorum . kan testim pazartesi günü .. rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin emeklerimiz boşa çıkmasın ..
Cnm burda bir arkadasimiz yaptı negatif çıktı sonra gününde kan verdi hamile buralarda ise görür yazdığını seninle aynı gün transfer olmuşuz benim yarın test günüm 5. Gün embriyosu

Cnm burda bir arkadasimiz yaptı negatif çıktı sonra gününde kan verdi hamile buralarda ise görür yazdığını seninle aynı gün transfer olmuşuz benim yarın test günüm 5. Gün embriyosu
Canım cevap verdiğin için çok teşekkür ederim , inşallah öyledir hepimiz hayırlı haberler alırız inşallah .. benim 3. gün embriyosuydu .. inşallah pozitif haberini alırız ..

Back