- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #3.781
Hayırlısıni versin rabbim. Normal hayata dönmek gerek aslında ama ben yapamadım tedirgin oldum.hayirli haberler bekliyoruzCanim ya insan iste olsun diye neler yapiyoruz hahahahahha bakalim bana yarin neler soylicekler kactana kac hucreli transfer etcekler herseyin hayirlisi
Hakkında hayırlısı olsun cnm ister istemez düşünüyorsun vallahiMerhaba kızlar....
Bende pazartesi günü transfer oldum. Daha önce hep 5. Gün embrıyosu konuldu bu sefer 3. Gün embriyosu konuldu 2 adet. Rabbım hepimize iyi sonuçlar almayı nasip etsin. Pozitif sonuç alanlar belirtileriniz var mıydı?? Düşünmüycem derken hoppa gene aklıma düşüyor
Hayırlı olsun inşallah canım bende pazartesi günü transfer oldum bugün 3 günüm 1 hafta sonra test yapacam inşallah çok heyecanlı çok korkulu umutla umutsuzluk arası bir cizgideyim Rabbime dua ediyorum sizin için evlat isteyenler için kendim için bilmiyorum ama içim kıpır kıpır çok heyecanlıyım ama her ne kadar umut fazla olsada diğer ihtimalede her ne kadar istemesem de hazır olmak istiyorum ki yikilmayim dilerim Rabbimden emeklerimizi boşa çıkarmasin inşallahMerhaba kızlar....
Bende pazartesi günü transfer oldum. Daha önce hep 5. Gün embrıyosu konuldu bu sefer 3. Gün embriyosu konuldu 2 adet. Rabbım hepimize iyi sonuçlar almayı nasip etsin. Pozitif sonuç alanlar belirtileriniz var mıydı?? Düşünmüycem derken hoppa gene aklıma düşüyor
Aminn canım benim inşallahÇok garip duygular içerisinde oluyor insan gerçekten değişik yani. Cümlemize iyi haberler almayı nasip etsin Allah'ım...
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Çok teşekkür ediyorum :) yok daha görmedik keseyi, 10 gün sonra dedi.
sağol cannımemily07 darisi senin basina ,bünyeyi alisik olmayan bisey yememek gerrk daha önce yediginiz besinlerden yemek mantikli.Doktor dogru soylemis .bazi seyleri de dn az bir ay yapmak gerek 2 veya 3 gün olmaz .ancak caylar iki 3 gune de etki ediyor .Vesselam
Cok heyecanliyim
canım internete okudum sonrada doktora sordum. bana kızdı herkesin her dediğini yeme. emeklerinize yazık biz gerekenleri size veriyoruz. siz bizim sözümüzden çıkmayı zamanında ilaçlarınızı kullanın. sigara alkol almayın. başka birşey yemenize gerek yok dedi. bende öyle yapıyorum. birşey yemiyorum. kan pıhtılaşması varsa yemeCanim ciddi mi nerden vardin bu bilgiye? Çünkü bende de pıhtı var:)))
Canim ciddi mi nerden vardin bu bilgiye? Çünkü bende de pıhtı var:)))
Hayırlı haberlerle gel inş canımArkadaşlar yarın sabah test yapıcam heyecan dorukta korkuda var
Kizlar yarin sabah 8:30 3.gun embriyosu transferim var lutfen dua edin saglikli evlatlar versin Rabbim bana ve isteyen herkezeKizlar transferden sonra orda dinendirdikten sonra evime gelirken arabada yatarak mi yoksa normal oturarak mi gelmeyim aklimda deli sorular...
Merhaba kızlar....
Çok garip duygular içerisinde oluyor insan gerçekten değişik yani. Cümlemize iyi haberler almayı nasip etsin Allah'ım...
Doktorum bana transfer sonrası banyo yapmak, seyahat etmek, merdiven çıkmak, banyo yapmak,cinsel ilişkiye girmek,yürümek,ev temizliği, bunların hepsi serbest dedi. sadece ağır iş yapma dedi. yahu ben transferden çıktım avm gezdim. normal oturarak evine dönebilirsin. bunda bir sıkıntı yok. bunların hiçbiri bebeğn tutunmasına engel değil. ha banyonu tedbir amaçlı 3 gün sonra yaparsın. fazlası insan kokar. ben transfer oldum doğum haneden direk tuvalete oradanda dışarı çıktım. orada 5 dk yatırmadılar bile. yatmak rahime iyi gelmiyormuş kan dolaşımın duruyor. normal hayatına dönKizlar yarin sabah 8:30 3.gun embriyosu transferim var lutfen dua edin saglikli evlatlar versin Rabbim bana ve isteyen herkezeKizlar transferden sonra orda dinendirdikten sonra evime gelirken arabada yatarak mi yoksa normal oturarak mi gelmeyim aklimda deli sorular...
Tmm canim tesekkür ederim :))) Rabbim emeklerimizin karşılığını versin hayırlısıyla insallahhh :))rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
sağol cannım
canım internete okudum sonrada doktora sordum. bana kızdı herkesin her dediğini yeme. emeklerinize yazık biz gerekenleri size veriyoruz. siz bizim sözümüzden çıkmayı zamanında ilaçlarınızı kullanın. sigara alkol almayın. başka birşey yemenize gerek yok dedi. bende öyle yapıyorum. birşey yemiyorum. kan pıhtılaşması varsa yeme
Ayy hadi insallah serkan bey bizden mujdeli haberler bekliyoOoo cok güzelmiş .bende calısıyorum öyle Zaman gecırıyorum benim Şafak azaldı ALlahtan:)
Günaydın canım bende gidiyorum kan vermeye hayırlı haberlerle döneriz inşallahKızlar günaydın test için hastaneye gidiyorum hepinize cok teşekkür ederim emeklerimiz boşa cıkmasın inşallah
Cnm burda bir arkadasimiz yaptı negatif çıktı sonra gününde kan verdi hamile buralarda ise görür yazdığını seninle aynı gün transfer olmuşuz benim yarın test günüm 5. Gün embriyosuMerhaba arkadaslar benim de ilk denemem 26 ocakta transferim yapıldı , 4 gün dinlendim sonrasın da işime geldim . bu gün tam 9. günüm ama herhangi bir belirtim yok sadece göğüslerim de hassaslık var .. ve ben dayanamayıp dün idrar testi yaptım hani o 6. gün de belli eden testlerden ama negatif çıktı keşke yapmasaydım diyorum . kan testim pazartesi günü .. rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin emeklerimiz boşa çıkmasın ..
Canım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinArkadaşlar kan testim çıktı.5.gun embriyosu bugün 8.gün 161 degerim
Canım cevap verdiğin için çok teşekkür ederim , inşallah öyledir hepimiz hayırlı haberler alırız inşallah .. benim 3. gün embriyosuydu .. inşallah pozitif haberini alırız ..Cnm burda bir arkadasimiz yaptı negatif çıktı sonra gününde kan verdi hamile buralarda ise görür yazdığını seninle aynı gün transfer olmuşuz benim yarın test günüm 5. Gün embriyosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?