- 1 Mart 2016
- 1.020
- 637
- 53
- Konu Sahibi Yenidunya3
- #3.761
İlk deneme cnm amh dusuk iste rezervim az Dr normalde olur dedi biz artık beklemek istemedik 3 yıldır olmuyorSenin kaçıncı denemendi sorun neydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk deneme cnm amh dusuk iste rezervim az Dr normalde olur dedi biz artık beklemek istemedik 3 yıldır olmuyorSenin kaçıncı denemendi sorun neydi
Aynı benim gibi bizimde sebepsiz olmuyor 2 aşılama denedik olmadı bu ilk denememiz tek embriyo transferi bakalım hayırlısı artıkİlk deneme cnm amh dusuk iste rezervim az Dr normalde olur dedi biz artık beklemek istemedik 3 yıldır olmuyor
Bu arada yaşın kaçtı senin bilgilerinde yok benim de yok tablodaAynı benim gibi bizimde sebepsiz olmuyor 2 aşılama denedik olmadı bu ilk denememiz tek embriyo transferi bakalım hayırlısı artık
30 cnmBu arada yaşın kaçtı senin bilgilerinde yok benim de yok tabloda
amh kac canim fsh nasilİlk deneme cnm amh dusuk iste rezervim az Dr normalde olur dedi biz artık beklemek istemedik 3 yıldır olmuyor
Rahimi incelemek için histeroskobi yapıldı mı bazen yapışıklık olabiliyor.nerde tedavi oluyorsunuz ?[/QUOTE
yaşım 26 yaşım ve rahim muanesi nedeniyle gerek yok dedi doktor :/
Amh 0.80 FSH da bir sorun yok sadece amh sorun var bir aşılama oldum tutmadı banada 1 tane iyi kalite 1 tane orta kalite transfer ettileramh kac canim fsh nasil
Durum bize benziyor olur bence ikiniziİlk deneme cnm amh dusuk iste rezervim az Dr normalde olur dedi biz artık beklemek istemedik 3 yıldır olmuyor
İlk deneme cnm amh dusuk iste rezervim az Dr normalde olur dedi biz artık beklemek istemedik 3 yıldır olmuyor
Durum bize benziyor olur bence ikinizinde ins.Amh 0.80 FSH da bir sorun yok sadece amh sorun var bir aşılama oldum tutmadı banada 1 tane iyi kalite 1 tane orta kalite transfer ettiler
iyi yapmissin canim.benimde hep sebepsiz dediler 1.5 sene olmadi sonra negati asilamadan sonra tup denedim tuttu 11 haftalik kalbi durdu.2.denemeye baslamadan tahlil.yaptrdim fshm.yuksek cikti 10 küsur.amh bakildi 2.3 amh.bu fsh degerinde amh 0.6 1 arasi olmasi beklenir dedi de.oyuzden fshini merak ettimİlk deneme cnm amh dusuk iste rezervim az Dr normalde olur dedi biz artık beklemek istemedik 3 yıldır olmuyor
Valla cnm onlarda bu sorun yok ya o yüzden hiç bilmiyorum değeri ama prolaktin yüksek çıktı benim onun için ilaç kullandım oda engelmis gebeligeiyi yapmissin canim.benimde hep sebepsiz dediler 1.5 sene olmadi sonra negati asilamadan sonra tup denedim tuttu 11 haftalik kalbi durdu.2.denemeye baslamadan tahlil.yaptrdim fshm.yuksek cikti 10 küsur.amh bakildi 2.3 amh.bu fsh degerinde amh 0.6 1 arasi olmasi beklenir dedi de.oyuzden fshini merak ettim
İnşallah cnm kimsenin emeklerini boşa cikarmasin rabbimDurum bize benziyor olur bence ikinizi
Durum bize benziyor olur bence ikinizinde ins.
Hayırlısı olsun inşallah biz de güzel haberlerini heyecanla bekliyoruz:)))Arkadaşlar yarın sabah test yapıcam heyecan dorukta korkuda var
Hayırlı haberlerle gelirsin inşAllahArkadaşlar yarın sabah test yapıcam heyecan dorukta korkuda var
Ben ön koltukta hafif yatirdim koltuğu çok yavaş kullandı eşim arabayı. Ilk sekiz gün banyo yapmadım. Hiç eğilip yerden bişey almadım. Arada kalkıp evde yürüdüm. Hayırlı haberler alırız senden de inşallahKizlar yarin sabah 8:30 3.gun embriyosu transferim var lutfen dua edin saglikli evlatlar versin Rabbim bana ve isteyen herkezeKizlar transferden sonra orda dinendirdikten sonra evime gelirken arabada yatarak mi yoksa normal oturarak mi gelmeyim aklimda deli sorular...
Hayirli haberler inşallahHayırlısı olsun inşallah biz de güzel haberlerini heyecanla bekliyoruz:)))
Canim peki transferden sonra hergun vurdurman icin sana igne vermedilermi bana verdiler ve sanirim o igneler kalcadan yapiloyo bu durumda hergun disari cikip igne vurdurmam lazim yada igne vuran gemsireyi ece getirmem lazim:)Ben ön koltukta hafif yatirdim koltuğu çok yavaş kullandı eşim arabayı. Ilk sekiz gün banyo yapmadım. Hiç eğilip yerden bişey almadım. Arada kalkıp evde yürüdüm. Hayırlı haberler alırız senden de inşallah
Evde karindan vurduğum iki igne var.bir gün arayla hastanede vurulan ignemde var.ilk igne vurulmuya gittiğimde eşim kolumda ağır adımlarla bi hastaneye girisimiz vardı bütün herkes paniklediCanim peki transferden sonra hergun vurdurman icin sana igne vermedilermi bana verdiler ve sanirim o igneler kalcadan yapiloyo bu durumda hergun disari cikip igne vurdurmam lazim yada igne vuran gemsireyi ece getirmem lazim:)
Canim ya insan iste olsun diye neler yapiyoruz hahahahahha bakalim bana yarin neler soylicekler kactana kac hucreli transfer etcekler herseyin hayirlisiEvde karindan vurduğum iki igne var.bir gün arayla hastanede vurulan ignemde var.ilk igne vurulmuya gittiğimde eşim kolumda ağır adımlarla bi hastaneye girisimiz vardı bütün herkes panikledi