• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Ben şimdilik günde bir bardak nar suyu içiyorum transferden sonra ise kabak çekirdeği yemeyi düşünüyorum .ananas ilk tedavide yemiştim sonuç olumsuz olunca sonrakinde yemedim
dün doktora sordum. faydası olan birşey olsa biz size söylerdik. kullandığınız ilaçlar yeterli. 2-3 gün yediğin hiç birşeyin faydası yok. ama bazı maddelerin ilaçla birleşimin zararı olabiliyor. git ve normal hayatına devam et dedi

Hayatnisa
Melisa ikinize de tebrikler daha öncede yazmis olmaliyim:)
Ya beni bir heyecan basti yarin 11.gün kan verce ilk 9.günde kan vermistim.Yarin ola hayr ola:dua::KK16:

emily07 darisi senin basina ,bünyeyi alisik olmayan bisey yememek gerrk daha önce yediginiz besinlerden yemek mantikli.Doktor dogru soylemis .bazi seyleri de dn az bir ay yapmak gerek 2 veya 3 gün olmaz .ancak caylar iki 3 gune de etki ediyor .Vesselam
Cok heyecanliyim:bicak:

merhaba arkadaşlar biz daha önce bir normal ikisi dondurulmuş 3 deneme yaptık hepsi birinci kalite(AA) embriyo olmasına rahmen negetif sonuç aldık işallah şubat ayında tekrar başlıycaz doktor embriyoların genetiğinde bir sıkıntı olabilir dedi o yüzden bu sefer eşime tese yöntemi uygulanarak denencek benim durumumda olan var mı? burda fazla tüp bebek merkezi olmadığı için herkesde aynı yöntem mi deneniyor merak ediyorum

H hayatnisa canım tebrik ediyorum, sağlıkla gitsin sonuna kadar.
emily07 emily07 canım transferin hayırlı olsun. Sana sımsıkı tutunsun canım. Görmedin heralde bende sonucumu aldım:)

Bu arada emily bende ananas yemiştim ilk 4 gün ve 1-2 dilim. Aşırıya kaçmadan tabi.Kabak çekirdeği yedim.
Çok teşekkür ederim canım benim

merhaba arkadaşlar biz daha önce bir normal ikisi dondurulmuş 3 deneme yaptık hepsi birinci kalite(AA) embriyo olmasına rahmen negetif sonuç aldık işallah şubat ayında tekrar başlıycaz doktor embriyoların genetiğinde bir sıkıntı olabilir dedi o yüzden bu sefer eşime tese yöntemi uygulanarak denencek benim durumumda olan var mı? burda fazla tüp bebek merkezi olmadığı için herkesde aynı yöntem mi deneniyor merak ediyorum

Rahimi incelemek için histeroskobi yapıldı mı bazen yapışıklık olabiliyor.nerde tedavi oluyorsunuz ?

Adet olacak gibi sancim var bide afedersiniz lavaboya gidince sanki hala tuvaletim varmış gibi bi ağrı var kasik ve karnimda günler azalınca stres artıyor ya :KK43::dua:

Back