2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Canım Rabbim hayırlı haberler almanı nasip etsin beklemek çok zor yarın benimde test günüm ama çok heyecanlıyım sancımda var artık Allah yüzümüze baksın inşallah bizlerde bu süreçte güzel haberler veririz inşallah

amin inşallah sende hayırlı haberlerini alırsın bu gün test mi yapacaksın hayırlısıyla

ben de test yapmama 4 gun varken adet sancisindan kivrandim arkadasim. o kadar karamsar oldum ki ama cok sukur pozitif cikti. umidini kaybetme ben burda okumustum bircok insanda olmus. benim hala var ara ara

Ve kızlar hiç istemediğim şey bugün başıma geldi kabız oldum dün bu konuda iyidim ama kasıklarımın ağrısı beni dün gece mafetti bunun artık ohsstan olduğunu düşündüm çünkü karnım davul gibi ve sancım hat safadaydı bugün o ağrıdan eser yoktu ama şimdide bu kabız nerden çıktı anlamadım

Valla canim ben sifiri göreli bugun bir hafta oldu ama hala kendime gelemedim.. kendimi bu kadar koyverecegim aklima gelmezdi.. belki haziran gibi denerim diyorum ama simdiki ruhsal durumuma bakinca o zaman da olmazsa bütün yazı o kafayla nasil geçiririm diye düşünüyorum.. Allah yardimcimiz olsun

Ne zor bi duyguymus bu. Senın kacıncı denemendi? Bnm ilkti bnde yaza dgru baslarım diye düşünüyrm ama ilk önce bi doktorla goruselım bakalım ne diyecek. Seninde dondrulmusum yok herhlde cnm

Canım ben hergün 3 lt su içiyorum, her sabah aç karnıma 2 adet kayısı yiyorum çok şükür ilk günden beri hiç kabız olmadım. Bide hareket et.

Gaz Sancısı olabilir

Canım Kabızlık için akşamdan iki tane gün kurusu olan kayısıdan suyun içine at sabah aç karına onu ye arkasına suyunu iç çözüm olur inş

Yok canım yarın sabah kan vermeye gidecem ama gitmeden evde test yapıp giderim beni nasıl bi sonuç bekliyo bilmek daha iyi inşallah pozitifi görürüm
İnşallah sende isteyen herkes te bende pozitifi görürüz inşallah inşallah inşallah bide benim su gibi akintim oluyor iyi bişey değil mi bu

Merhaba benim de dondurulmuş transfer edilecek bu ilaçları kaç gün kullanacaksınız ? Regliden kaç gün sonda transfer oluyor?
Merhabaa.. msjini yeni gördüm cok giremiyorum. Transferimin gerceklesecegi gune kadar kullanacagim. Transfer gunu jel yada progestan vereceği zaman belli olur ne zamana kadar daha kullanacagim. Kendi soyler soylemezse ben sorarim. Transfere kadar kullan dedi. Transfer gunu yine konusuruz dedi. Belli olmuyor transer gunu canim. Yumurta çatlama gunu 14. Gununden bi kac gun sonra transfer oluyormus. Yani adetin 15 ila 20 gun arasi birgun transer edilecek.

Son düzenleme:
Merhabalar kızlar bugun test yaptım hamileyim 10. Gun değerim 60.62 biraz düşük.Merkezi aradim normal dediler. Çarşamba tekrarlanicak arkadaşlar dua edin inşallah yükselir.
Cok sevindim canim yaa hadi hayirli olsun insallah yukselir ki normal bence sonucun Allahim hayirlisiyla kucaginada almayi nasip etsin canim benim cok guzel bisey yaa

Arkadaşlar bişey sorucam bu dönemde adet olma ihtimalimiz varmı yoksa ilaçlar engelliyormu adet olunmasını
Benim ilk denememde engellemisti 1 hafta gelmemisti. 2 . Denememde gununden 1 gun sonra gelmisti. Simdiki dondurulmuş tedavimde ayin 6sinda transferim olabilirmis. Adet günümde ayin 12nde testten once. Hayirlisini diliyorum Allahimdan
Ilaclar engelleyebiliyor ozellikle jel

kızlar bu estrofem mide bulatısı ve şekeri yükseltir mi ? acayip derecede hapı kulladığımdan beri şekerim çok yüksek çıkıyor tamam şeker hastasıyım ama böyle yükselmezdi şekerim
Bende yapmiyo. Baska ilaclarda kullanıyor musun onlar yapıyordur belki. Yada sana yan etki mi yapti bilmem ki

Bunun hemen önlemini al canım benim geçenki denememde hem kabız oldum hem de mide bulantım oldu. Kabızımı hiçbir ilaç çözemedi onun için hemen önlemine al magnezim calsini diye bir ilaç var hemen ondan al hamilelikte kullanılan. İhmal etme çok geçmiş olsun

Yarın 7.gunum idrar testi yapsam mi?hiçbişey hissetmiyorum yaaa
Sakın yapma ne olur bak bende yaptım negatif gördüm ogün çok üzülmüştüm yarın kan testi yapacam inşallah idrar testim yanlıştırda hamilelik haberini burdan veririm zaten /tutaconam arkadaşımıZda 7. Günde negatif gördü ama 10. Gün kanda pozitifi gördü yani boşuna üzme kendini

Çok haklısın ama pozitif görürsem ümidini yok etmek zor oluyor. Yarın güzel haberlerini bekliyoruz canimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…