• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Kizlar kan verdim az once sonucu aldm negatif malesef 0.7 cikti
:KK61:Ay bitanem çok üzüldüm inanki benim senden çok umudum vardı ama Allah'tan umut yinede kesilmez sakın pes etme ne olursun üzülme diyemem çünkü insan çok inanarak bu yola çıkıyo negatif duyunca ilk iki üç gün üzülürsün:KK42:tabi ama hemen kendini bidahaki tedavin için toparla gerçekten en kısa zamanda sende pozitifi göreceksin buna İnan

:KK61:Ay bitanem çok üzüldüm inanki benim senden çok umudum vardı ama Allah'tan umut yinede kesilmez sakın pes etme ne olursun üzülme diyemem çünkü insan çok inanarak bu yola çıkıyo negatif duyunca ilk iki üç gün üzülürsün:KK42:tabi ama hemen kendini bidahaki tedavin için toparla gerçekten en kısa zamanda sende pozitifi göreceksin buna İnan
Kabullenmeye calisiyrz okdr umut ve emek veriyorsun snra koca bir sifir. Allah hayirli zmnda hayirlisini nasip eder ins daha sinavimiz bitmemis demekki. Ins siz pozitfleri gorursnz. Bnde yrn doktorumu arayip durumu bildireyim bakalim ne diyecek. Yaza dogru baslarm herhlde diger tedaviye cunku hic dondrumusum yok. Vucudumda brz dinlensn

Canım inan çok üzüldüm ama herşeyde bir hayır vardır ben hep öyle dua ettim Allahım hayırlı olacaksa olsun diye belki bununda bir zamanı vardır sakın üzme kendini
Bnde oyle dua ettim cnm doktorda embriyo gorundugu gbi iyiyse tutunur dedi kromozom bozuklugu fln vardi demekki

Benim doktorum niye 10.gün dedi acaba test gününe neye göre karar veriyorlar. Bazısı 10 demiş kimi 12.gun .15.gun diyen bile var neye göre karar verdiler ki
embriyo gunune gore 2.gun embriyosuyla 5.gun embriyosu arainda 3 gun var.dollendikten 1 hafta sonra kanda cikmaya basliyor

Kizlar kan verdim az once sonucu aldm negatif malesef 0.7 cikti
Canim cok üzüldüm, Allah herseyin hayirlisini versin hepberaber pes etmek yok Allah kuvvet verdikçe devam.En çok biz biliriz evlat sahibi olmanın zorluğunu Rabbim en zor sınavın en güzel mükafatı ni verir hayirlisiyla canım

Canim cok üzüldüm, Allah herseyin hayirlisini versin hepberaber pes etmek yok Allah kuvvet verdikçe devam.En çok biz biliriz evlat sahibi olmanın zorluğunu Rabbim en zor sınavın en güzel mükafatı ni verir hayirlisiyla canım
Amin cnm ins dua etmekten hayirlisini istemekten baska elden birsy gelmiyor

Back