- 16 Kasım 2015
- 2.315
- 1.635
- 83
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #3.521
Bnmde yok cnm bnde sifirdan baslayacgm sizdeki problem neydi neden tutunmamis ilki? Bzm sebepsiz infertilite dendi amaamin canim.dondurulmisun varmi.benim dondurulmusum.yoktu sifirdan basladim oyuzden
Çok üzüldüm yaKizlar kan verdim az once sonucu aldm negatif malesef 0.7 cikti
Canim arkadas gormemistir gorseydi eklerdi.basladimi tedavin insallahBen artık beni de ekler misin melisela demeyeceğim tam 3 kere bilgilerimi yazdım eklenmedim. Sanırım kişiye göre ekleme yapılıyor. pozitif gören Herkese hayırlı olsun
3 kere @ işareti ile tagladım valla daha ne yapayım :) pgd sonucu bekliyorum canım çok heyecanlı geçti bu sefer tedavi sürecim. Yarın pgd sonucu çıkacak ayrıca Çarşamba günü rahme çizik atılacak embriyolar dondurulacak ve adetimden sonra yerleştirilecek inşallah :) çok sağol sorduğun için. Allah hepimizin halkında hayırlısını nasip etsin inşallahCanim arkadas gormemistir gorseydi eklerdi.basladimi tedavin insallah
Canım tüm msjlarını gördüm ama bir türlü pc yi açamadım. Yoksa bilgisini yazanı ekliyorum bi iki arkadaşda yazdı aklımda. Güncelleme yapacağım inşAllah birazdan. Ayrıca burda kişiye göre ekleme gibi bir durum olamaz çünkü kimse kimseyi tanımıyor :)Ben artık beni de ekler misin melisela demeyeceğim tam 3 kere bilgilerimi yazdım eklenmedim. Sanırım kişiye göre ekleme yapılıyor. pozitif gören Herkese hayırlı olsun
İnsallah sonuclarin temiz cikar.peki kac tanesine test yaptilar birde kacinci gun yapip dondurcaklar.valla surec genel olarak cok heyecanli :) sonu hayirli olsun insallah3 kere @ işareti ile tagladım valla daha ne yapayım :) pgd sonucu bekliyorum canım çok heyecanlı geçti bu sefer tedavi sürecim. Yarın pgd sonucu çıkacak ayrıca Çarşamba günü rahme çizik atılacak embriyolar dondurulacak ve adetimden sonra yerleştirilecek inşallah :) çok sağol sorduğun için. Allah hepimizin halkında hayırlısını nasip etsin inşallah
Böyle yazarsam belki dikkatini çeker diye kişiye göre ekleme yapıyorsunuz sanırım yazdım :) bu arada hayırlı olsun değerin baya yüksek Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah :)Canım tüm msjlarını gördüm ama bir türlü pc yi açamadım. Yoksa bilgisini yazanı ekliyorum bi iki arkadaşda yazdı aklımda. Güncelleme yapacağım inşAllah birazdan. Ayrıca burda kişiye göre ekleme gibi bir durum olamaz çünkü kimse kimseyi tanımıyor :)
Teşekkür ediyorum canım, Rabbim tez vakitte sizede nasip etsin inşAllahBöyle yazarsam belki dikkatini çeker diye kişiye göre ekleme yapıyorsunuz sanırım yazdım :) bu arada hayırlı olsun değerin baya yüksek Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Canım yaş ve kaçıncı deneme? Birde transfer ne zaman?Böyle yazarsam belki dikkatini çeker diye kişiye göre ekleme yapıyorsunuz sanırım yazdım :) bu arada hayırlı olsun değerin baya yüksek Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
3. Denemem bu sefer faklı bir merkezde demedim. Diğer merkezdeki hoca dediklerimi hiç dikkate almıyordu. Sorun spermde farklı bir yol iletin dememe rağmen kabul etmediler ben de başka yere gittim ve o merkezde sorun spermde işimizi şansa bırakmayalım tese ile sperm alalım dediler ve öyle olunca gerçekten herşe çok güzel oldu :) 6 yumurtam oldu 6 sı da döllendi ve 6 sıda 4. Gün genetik teste gitti 5. Gün test yaptılar inşalalh 4-5 tanesi sağlam gelir de 2 tane koyarlar. Aslında cgh yapılacaktı onun için dondurulacaktı sonradan pgd ye karar verdik. Karar değişinde vücudu hazırlamak için ilaç kullanmakta geç kaldığım için donduralım 10-15 gün sonra transferi yapalım dedi doktorum.İnsallah sonuclarin temiz cikar.peki kac tanesine test yaptilar birde kacinci gun yapip dondurcaklar.valla surec genel olarak cok heyecanli :) sonu hayirli olsun insallah
3. Deneme yaş 33 transfer şubatta olacak ama tarih net değil onu boş bırakabilirsin sonradan güncellerim :) teşekkürler :)Canım yaş ve kaçıncı deneme? Birde transfer ne zaman?
Hadi Inşallah güzel haberlerin olsun 5. Gün olunca şans artıyor diyor herkes. Pgt yapıldı mi peki transfer hemen mi yapıldıKızlar benim 5. Gün embriyosu ve bugünde transferin 5. Günü şuan benim 10. Gün mü oluyor bana önümüzdeki cumartesiye kan testi verilecek dediler
Yok cnm direk transfer ilk deneme benimHadi Inşallah güzel haberlerin olsun 5. Gün olunca şans artıyor diyor herkes. Pgt yapıldı mi peki transfer hemen mi yapıldı
Bnmde yok cnm bnde sifirdan baslayacgm sizdeki problem neydi neden tutunmamis ilki? Bzm sebepsiz infertilite dendi ama
Canım günaydın aradınmı doktoru merak ettimBnmde yok cnm bnde sifirdan baslayacgm sizdeki problem neydi neden tutunmamis ilki? Bzm sebepsiz infertilite dendi ama
Aradim cnm az once 10. Gun 0 ciktiysa yukselmez dedi ilaclari birak dedi. Nekdr zormus negatifi goguslemek okdr hayal umut bir anda yokoluverdi. Persembe doktorla yuzyuze gorusecgz bklim neden olmadigina ve snrasinda ne yapacagimiza dair bilgi alip bi yol cizeriz artik. Allah kimseye yasatmasin boyle sknti ins sizler poztfi gorursnzCanım günaydın aradınmı doktoru merak ettim
İnşallah canım benim yinede umudunu hiç bir zaman kaybetme bakalım ne dicek güvenç bey yani o zaman neden 15.güne kadar bekletiyor anlamadımAradim cnm az once 10. Gun 0 ciktiysa yukselmez dedi ilaclari birak dedi. Nekdr zormus negatifi goguslemek okdr hayal umut bir anda yokoluverdi. Persembe doktorla yuzyuze gorusecgz bklim neden olmadigina ve snrasinda ne yapacagimiza dair bilgi alip bi yol cizeriz artik. Allah kimseye yasatmasin boyle sknti ins sizler poztfi gorursnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?