• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Ben artık beni de ekler misin melisela demeyeceğim tam 3 kere bilgilerimi yazdım eklenmedim. Sanırım kişiye göre ekleme yapılıyor. pozitif gören Herkese hayırlı olsun

Canim arkadas gormemistir gorseydi eklerdi.basladimi tedavin insallah
3 kere @ işareti ile tagladım valla daha ne yapayım :) pgd sonucu bekliyorum canım çok heyecanlı geçti bu sefer tedavi sürecim. Yarın pgd sonucu çıkacak ayrıca Çarşamba günü rahme çizik atılacak embriyolar dondurulacak ve adetimden sonra yerleştirilecek inşallah :) çok sağol sorduğun için. Allah hepimizin halkında hayırlısını nasip etsin inşallah

Ben artık beni de ekler misin melisela demeyeceğim tam 3 kere bilgilerimi yazdım eklenmedim. Sanırım kişiye göre ekleme yapılıyor. pozitif gören Herkese hayırlı olsun
Canım tüm msjlarını gördüm ama bir türlü pc yi açamadım. Yoksa bilgisini yazanı ekliyorum bi iki arkadaşda yazdı aklımda. Güncelleme yapacağım inşAllah birazdan. Ayrıca burda kişiye göre ekleme gibi bir durum olamaz çünkü kimse kimseyi tanımıyor :)

3 kere @ işareti ile tagladım valla daha ne yapayım :) pgd sonucu bekliyorum canım çok heyecanlı geçti bu sefer tedavi sürecim. Yarın pgd sonucu çıkacak ayrıca Çarşamba günü rahme çizik atılacak embriyolar dondurulacak ve adetimden sonra yerleştirilecek inşallah :) çok sağol sorduğun için. Allah hepimizin halkında hayırlısını nasip etsin inşallah
İnsallah sonuclarin temiz cikar.peki kac tanesine test yaptilar birde kacinci gun yapip dondurcaklar.valla surec genel olarak cok heyecanli :) sonu hayirli olsun insallah

Canım tüm msjlarını gördüm ama bir türlü pc yi açamadım. Yoksa bilgisini yazanı ekliyorum bi iki arkadaşda yazdı aklımda. Güncelleme yapacağım inşAllah birazdan. Ayrıca burda kişiye göre ekleme gibi bir durum olamaz çünkü kimse kimseyi tanımıyor :)
Böyle yazarsam belki dikkatini çeker diye kişiye göre ekleme yapıyorsunuz sanırım yazdım :) bu arada hayırlı olsun değerin baya yüksek Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

Böyle yazarsam belki dikkatini çeker diye kişiye göre ekleme yapıyorsunuz sanırım yazdım :) bu arada hayırlı olsun değerin baya yüksek Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Canım yaş ve kaçıncı deneme? Birde transfer ne zaman?

İnsallah sonuclarin temiz cikar.peki kac tanesine test yaptilar birde kacinci gun yapip dondurcaklar.valla surec genel olarak cok heyecanli :) sonu hayirli olsun insallah
3. Denemem bu sefer faklı bir merkezde demedim. Diğer merkezdeki hoca dediklerimi hiç dikkate almıyordu. Sorun spermde farklı bir yol iletin dememe rağmen kabul etmediler ben de başka yere gittim ve o merkezde sorun spermde işimizi şansa bırakmayalım tese ile sperm alalım dediler ve öyle olunca gerçekten herşe çok güzel oldu :) 6 yumurtam oldu 6 sı da döllendi ve 6 sıda 4. Gün genetik teste gitti 5. Gün test yaptılar inşalalh 4-5 tanesi sağlam gelir de 2 tane koyarlar. Aslında cgh yapılacaktı onun için dondurulacaktı sonradan pgd ye karar verdik. Karar değişinde vücudu hazırlamak için ilaç kullanmakta geç kaldığım için donduralım 10-15 gün sonra transferi yapalım dedi doktorum.

En son tedavimde 22 yumurtanın 14 ü döllendi 12 si pgt ye gitti 6 sı sağlam geldi ama hiçbiri yaşamadı. Bana tutunmayı bırak normal gelenler dışarıda bile yaşamadı. Bu bile gösteriyordu aslında yöntemin yanlış olduğunu. İnşallah burada sonuca ulaşırım :)

Kızlar benim 5. Gün embriyosu ve bugünde transferin 5. Günü şuan benim 10. Gün mü oluyor bana önümüzdeki cumartesiye kan testi verilecek dediler

Kızlar benim 5. Gün embriyosu ve bugünde transferin 5. Günü şuan benim 10. Gün mü oluyor bana önümüzdeki cumartesiye kan testi verilecek dediler
Hadi Inşallah güzel haberlerin olsun 5. Gün olunca şans artıyor diyor herkes. Pgt yapıldı mi peki transfer hemen mi yapıldı

Canım günaydın aradınmı doktoru merak ettim
Aradim cnm az once 10. Gun 0 ciktiysa yukselmez dedi ilaclari birak dedi. Nekdr zormus negatifi goguslemek okdr hayal umut bir anda yokoluverdi. Persembe doktorla yuzyuze gorusecgz bklim neden olmadigina ve snrasinda ne yapacagimiza dair bilgi alip bi yol cizeriz artik. Allah kimseye yasatmasin boyle sknti ins sizler poztfi gorursnz

Aradim cnm az once 10. Gun 0 ciktiysa yukselmez dedi ilaclari birak dedi. Nekdr zormus negatifi goguslemek okdr hayal umut bir anda yokoluverdi. Persembe doktorla yuzyuze gorusecgz bklim neden olmadigina ve snrasinda ne yapacagimiza dair bilgi alip bi yol cizeriz artik. Allah kimseye yasatmasin boyle sknti ins sizler poztfi gorursnz
İnşallah canım benim yinede umudunu hiç bir zaman kaybetme bakalım ne dicek güvenç bey yani o zaman neden 15.güne kadar bekletiyor anlamadım

Hayırlı günler hanımlar Benim dün akşam 3 saat boyunca okadar kötü sancılandımki karnım bi an davul gibi oldu ve kasıklarımda çok şiddetli bi ağrı okadar tüp bebek yaptım bunda çok sancılandım o sancıyla öyle uyumuşum ve sabah kalktım o ağrıdan eser yok ne olduğunu anlamıyorum böyle hamilelik belirtisi olan yok sanırım aranızda

Bende dün transfer oldum banada dua edin lutfen 5. Gün embriyosu konuldu yanliz doktorum bana dedi ki sana iki embriyo transfer edecem yumurtalar dan biri blast diğeri orta kalite diye neden bir sorun mu var acaba dedim yok ama okadar fazla fazla mükemmel değiller ondan işimi şansa bırakmak istemiyorum iki embriyo transfer edecem dedi bana dua edin ne olur

Back