- 18 Kasım 2015
- 537
- 747
- 33
- 40
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #3.501
Kizlar kan verdim az once sonucu aldm negatif malesef 0.7 cikti
Kabullenmeye calisiyrz okdr umut ve emek veriyorsun snra koca bir sifir. Allah hayirli zmnda hayirlisini nasip eder ins daha sinavimiz bitmemis demekki. Ins siz pozitfleri gorursnz. Bnde yrn doktorumu arayip durumu bildireyim bakalim ne diyecek. Yaza dogru baslarm herhlde diger tedaviye cunku hic dondrumusum yok. Vucudumda brz dinlensnAy bitanem çok üzüldüm inanki benim senden çok umudum vardı ama Allah'tan umut yinede kesilmez sakın pes etme ne olursun üzülme diyemem çünkü insan çok inanarak bu yola çıkıyo negatif duyunca ilk iki üç gün üzülürsün tabi ama hemen kendini bidahaki tedavin için toparla gerçekten en kısa zamanda sende pozitifi göreceksin buna İnan
Canım inan çok üzüldüm ama herşeyde bir hayır vardır ben hep öyle dua ettim Allahım hayırlı olacaksa olsun diye belki bununda bir zamanı vardır sakın üzme kendiniKizlar kan verdim az once sonucu aldm negatif malesef 0.7 cikti
Bnde oyle dua ettim cnm doktorda embriyo gorundugu gbi iyiyse tutunur dedi kromozom bozuklugu fln vardi demekkiCanım inan çok üzüldüm ama herşeyde bir hayır vardır ben hep öyle dua ettim Allahım hayırlı olacaksa olsun diye belki bununda bir zamanı vardır sakın üzme kendini
Bende çok üzüldüm canım inşallah bir daha ki tedaviye kadar doğal yoldan hamile kalırsın sağlıkla da kucağına alırsınBnde oyle dua ettim cnm doktorda embriyo gorundugu gbi iyiyse tutunur dedi kromozom bozuklugu fln vardi demekki
Tabi canım asla pes etme yine güvenç beyemi gidersinBnde oyle dua ettim cnm doktorda embriyo gorundugu gbi iyiyse tutunur dedi kromozom bozuklugu fln vardi demekki
Canımmm gerçekten üzüldüm, Rabbim hakkınızda hayırlısını versin. İnşAllah rabbim fazla aratmadan kendiliğinden gelsin bebeğin.Kizlar kan verdim az once sonucu aldm negatif malesef 0.7 cikti
Ins cnm Rabbim daha fazla aratmadan hepimize nasip ederBende çok üzüldüm canım inşallah bir daha ki tedaviye kadar doğal yoldan hamile kalırsın sağlıkla da kucağına alırsın
Amin amin CnmIns cnm Rabbim daha fazla aratmadan hepimize nasip eder
Evt cnm ztn yuzyuze bir gorusurum neden olmamis olblr bir snraki adim ne olsn diye. Baska merkez yada doktor aramam guvenc beyin cizdigi rota kafama yatarsa onunla dvm edermTabi canım asla pes etme yine güvenç beyemi gidersin
Amin cnm saglikli hayirli evlat olsun diye dua ettim demekki bu sefer nasip olamayackmis hayirlisi artikCanımmm gerçekten üzüldüm, Rabbim hakkınızda hayırlısını versin. İnşAllah rabbim fazla aratmadan kendiliğinden gelsin bebeğin.
embriyo gunune gore 2.gun embriyosuyla 5.gun embriyosu arainda 3 gun var.dollendikten 1 hafta sonra kanda cikmaya basliyorBenim doktorum niye 10.gün dedi acaba test gününe neye göre karar veriyorlar. Bazısı 10 demiş kimi 12.gun .15.gun diyen bile var neye göre karar verdiler ki
canim hayirlisi buymus demmekki uzulme vardir herseyde bir hayir.dondurulmusun varmiKaçındı gündü üzme kendini canım hayırlısı herşeyin
aynen oyle canim benim ilk denememde tuttu 3.ayda kalbi durdu ama demekki nasip olmayinca olmuyorAmin cnm saglikli hayirli evlat olsun diye dua ettim demekki bu sefer nasip olamayackmis hayirlisi artik
Oylesi daha zor cnm okdr alistiktan snra kaybetmek. Saglikla kucagimoza alacagmz evlatlari nasip etsn Rabbim bizlereaynen oyle canim benim ilk denememde tuttu 3.ayda kalbi durdu ama demekki nasip olmayinca olmuyor
Hayır canım HSG çekilmişti orda anladi doktorum rahim T seklindeymis onu genişletiler sonrasında 2 ay sonra bu tüp bebek işlemi oldu , inşallah sonuna kadar olmasi gerektiği gibi gider...Canım hayirlısı olsun inşallah devam eder kat kat artar şekil bozuklugu normal ultrasyonda mı belli oldu
Canim cok üzüldüm, Allah herseyin hayirlisini versin hepberaber pes etmek yok Allah kuvvet verdikçe devam.En çok biz biliriz evlat sahibi olmanın zorluğunu Rabbim en zor sınavın en güzel mükafatı ni verir hayirlisiyla canımKizlar kan verdim az once sonucu aldm negatif malesef 0.7 cikti
Amin cnm ins dua etmekten hayirlisini istemekten baska elden birsy gelmiyorCanim cok üzüldüm, Allah herseyin hayirlisini versin hepberaber pes etmek yok Allah kuvvet verdikçe devam.En çok biz biliriz evlat sahibi olmanın zorluğunu Rabbim en zor sınavın en güzel mükafatı ni verir hayirlisiyla canım
amin canim.dondurulmisun varmi.benim dondurulmusum.yoktu sifirdan basladim oyuzdenOylesi daha zor cnm okdr alistiktan snra kaybetmek. Saglikla kucagimoza alacagmz evlatlari nasip etsn Rabbim bizlere
Çok memnunum çok şükür abim o :))Amin canım hepimizin inşallah memnun musun hocadan kaç embriyo transfer ettiler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?