2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Evet canım 9unda gideceğim eve inşAllah. Artık kendi yerimde doktora giderim kese için.
Canım 5.gun embriyosu için doktorum bana 10.gun test günün demisti

Canım 5.gun embriyosu için doktorum bana 10.gun test günün demisti
Kalbim dayanmayacak heyecana negatif cikarsa doktorum ilaclari biraktrmaz diye tahmin ediyrm. 15. Gun yaptr dedi cunku ama aklima su takiliyor. 10. Gun negatif cikip snra yukseleblirmi pek sanmiyrm

Bence şurda Çarşambaya iki gün kaldı zaten Çarşamba sabahı evde yap öyle git kan vermeye en azından nasıl bi sonuç seni bekliyor anlarsın ama tabiki yinede kendin nasıl rahat hissedersen öyle yap derim

Kalbim dayanmayacak heyecana negatif cikarsa doktorum ilaclari biraktrmaz diye tahmin ediyrm. 15. Gun yaptr dedi cunku ama aklima su takiliyor. 10. Gun negatif cikip snra yukseleblirmi pek sanmiyrm
Canim 10.gun negatif cikarsa bence buyuk bir ihtimal degismez ben olsam idrar kan birini nutlaka yapardim

Bence şurda Çarşambaya iki gün kaldı zaten Çarşamba sabahı evde yap öyle git kan vermeye en azından nasıl bi sonuç seni bekliyor anlarsın ama tabiki yinede kendin nasıl rahat hissedersen öyle yap derim
Aslinda sabretmek daha iyi ama varsa bilmek istyrm yoksa ne carsamba ne baska birgun hazir olamayacgm herhlde

Kızlar sonucum çıktı 1185,18. Değer çok fazla değil mi sizce?
Canim tebrik ederim.. degerin 5.gun embriyosu icin oldukca garanti bir rakam.. yuksek çıkması da normal..oglumda 3.gun embriyosu 12.gun degeri 550 idi..yani 5.gun embriyosu olsaydı bin üstü olacakti.. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin..bu arada ikiz haberi almaya hazirla kendini :)

Son düzenleme:
cikar cikar.benim 2.gun embriyosu 9.gun erken gebelik testinde cikti 10.gun 94 falandi

nasil iyi hissediyosan oyle yap ozman canim.ben 5.gun embriyosu olsa 1 hafta sonra yapardim hemrn :)
Merak hat safhada ama korkuda var.7. Gun idrarda negatf gordm cok uzuldm bu seferde erkn davranip strese girmek istemedim. Varsa cikar dusukde olsa bi deger ama 12. Gun en dgru sonuc cikiyrmus o yuzden sabredeyim az daha

Merak hat safhada ama korkuda var.7. Gun idrarda negatf gordm cok uzuldm bu seferde erkn davranip strese girmek istemedim. Varsa cikar dusukde olsa bi deger ama 12. Gun en dgru sonuc cikiyrmus o yuzden sabredeyim az daha
Benim doktorum niye 10.gün dedi acaba test gününe neye göre karar veriyorlar. Bazısı 10 demiş kimi 12.gun .15.gun diyen bile var neye göre karar verdiler ki

Pozitif çıkanlar sizin sorun neydi ve nerede yaptırdınız
İyi akşamlar bizde Sperm hareketsizligi vardı, tedaviye başlayınca rahimimde de şekil bozukluğu oldugu çıktı ameliyatta oldum.Kadıköy acibadem tup bebek merkezinde yaptirdim. 10. Gun değerim 60.62 inşallah yükselme devam eder

Genart bence güzel yer. İki tedavimde orda oldu.
bence kesin ikiz :) ayy neguzel gozunaydin canim
Telekkürler canım, rabbim tüm arkadaşlarıma nasip etsin inşAllah

Sen evinde değilmisin canım ben orayı herhalde gözden kaçırmışım başka memlekettemi tedavini yaptın
Yok canım ben Ankarada tedavi oldum. Ailem burada ben doğudayım.
Ayy canım Allah razı olsun. İnşAllah sonuna kadar sağlıkla gider

Canım hayirlısı olsun inşallah devam eder kat kat artar şekil bozuklugu normal ultrasyonda mı belli oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…