• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

kızlar bu estrofem mide bulatısı ve şekeri yükseltir mi ? acayip derecede hapı kulladığımdan beri şekerim çok yüksek çıkıyor tamam şeker hastasıyım ama böyle yükselmezdi şekerim

tutaconam tutaconam hiç canını sıkma benimde düşüktü,sonra katlandı arttı canım...Hayırlısı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Çok teşekkürler canım sağol içimi rahatlattın allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin dilimden düşmeyen en önemli dua bu:KK54::KK54:

Kızlar sonucum çıktı 1185,18. Değer çok fazla değil mi sizce?
Canım Yüksek ihtimal ikisi de tuttu maşallah süphanallah değerin çok güzel.
kızlar bu estrofem mide bulatısı ve şekeri yükseltir mi ? acayip derecede hapı kulladığımdan beri şekerim çok yüksek çıkıyor tamam şeker hastasıyım ama böyle yükselmezdi şekerim
Mutlaka doktoruna danış canım bende de sanki baş Dönmesi yapıyor bu ilaç

Allahım melisela bu çok güzel ve süper bi haber:KK73::KK73: ne güzel ikiz annesi olacan :nazar::nazar::nazar:Maşşallah :nazar::nazar::nazar: inşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin:anne::KK46:

Canım hayırlı olsun allah tamamına erdırsın insallah cok secvindim ikizler yolda senin
Darisi biz bekleyenlere olsun insallah

Gözünaydın canım,Allah sonuna kadar sağlıkla devam ettirsin inşallah...

Maşallah cnm sen ztn erkenden idrarda görmüştün demekki bebişlerin ikiside erkenden tutunmuş annelerine. Gozun aydın ikiz annesi:)

Vayyyyy maşallah

H

hayırlı olsun canım çok sevindim büyük ihtimal ikizdir

Canım Yüksek ihtimal ikisi de tuttu maşallah süphanallah değerin çok güzel.

Mutlaka doktoruna danış canım bende de sanki baş Dönmesi yapıyor bu ilaç

Yenidunya3 Yenidunya3 tutaconam tutaconam her ikinizinde bebekleri hayırlı olsun Allah kucağıniza almayi nasip etsin :nazar::nazar::nazar::anneadayı::KK200::anneadayı:
Arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun. Rabbim tüm isteyen arkadaşlarıma nasip etsin inşAllah. Sağlıkla sonuna kadar gider inşAllah..

Ya kimse bana birşey demedi. Doktora yazdım sadece ilaçlara devam demiş. Tekrarlat bile dememiş

Back