2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Yenidunya3 canım benim 2.başarısız oldu.şuan artık düşünmüyorum.ama eğer yapacak olursamda Ankara aysun baltacı yanlisim yoksa genart olacaktı labaratuvari iyiymiş hani eğer olmasa da Allah kızıma uzun omur versin İNŞALLAH) o bana yeter hayirlisi diyelim.

Yenidunya3 canım benim 2.başarısız oldu.şuan artık düşünmüyorum.ama eğer yapacak olursamda Ankara aysun baltacı yanlisim yoksa genart olacaktı labaratuvari iyiymiş hani eğer olmasa da Allah kızıma uzun omur versin İNŞALLAH) o bana yeter hayirlisi diyelim.

Arkadaşlar bugün transferimin 6. Günü ama kasıklarım çok gergin ve biraz ağrıyor normalmi acaba
Cnm ara ara banada agrilar geldi gitti surekli olmadi ama 9. Ve 10. Gun daha da hissedilir oldu normal diyorlar daha tecrubeli arkadaslar. Ins hayirli hbrlerin belirtisidr

Ayfat2013 cnm bi daha idrar testi yaptinmi? Ben 12. Gun direkt kana gidecegm
Canım benim evde testlerim vardı ogünki negatiften sonra Çarşamba'ya kadar yapmayacam diye yemin ettim çünkü çok üzülmüştüm ama Çarşamba sabah kan vermeye gitmeden evde test yapıp öyle gidecem çünkü burda sabah kan verip akşam alıyorsun sabır edemem okadar diye düşünüyorum ama benim senden çok umudum var sende bence hamilesininşallah

Bnde cars sabahi idrar testi deneyip kana giderim blki. Hatta suan esimi gaza getirmeye calisiyrm hadi kalkip kan vermeye gidelom diye. 5. Gun embriyosu 10. Gun cikar artik dimi? Ama korkuyrm negatf almaktan yuzlesmeye hic hazir degilim. Kizlar bana fikir verin bekliyim mi 12. Gunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…