- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #3.461
Gerek görmemiş demekki değerin çok iyi çünkü dönecek misin sen evineYa kimse bana birşey demedi. Doktora yazdım sadece ilaçlara devam demiş. Tekrarlat bile dememiş
Evet canım 9unda gideceğim eve inşAllah. Artık kendi yerimde doktora giderim kese için.Gerek görmemiş demekki değerin çok iyi çünkü dönecek misin sen evine
Çok teşekkür ederim canım sağol
canim hayirli olsun sağlıkla kucağına al senin adına sevindim.beni hatirladinmi bilmiyorum...Evet canım 9unda gideceğim eve inşAllah. Artık kendi yerimde doktora giderim kese için.
Özlem senmisin canım?canim hayirli olsun sağlıkla kucağına al senin adına sevindim.beni hatirladinmi bilmiyorum...
Cok sevindim cnm ya inşallah herkes güzel.haberlrr alacakKızlar sonucum çıktı 1185,18. Değer çok fazla değil mi sizce?
Hayrli olsn cnm Rabbim hayrsyla hepimize bu duyguyu tattırır inşArkadaşlar hepinizden Allah razı olsun. Rabbim tüm isteyen arkadaşlarıma nasip etsin inşAllah. Sağlıkla sonuna kadar gider inşAllah..
evet canim aylardır yeni giriyorum kadınlar k.k seni görünce yazmak istedim ne guzel kızına kardeşler geliyor hayirlisiylaÖzlem senmisin canım?
İhmal etme cnm iyi değilsen doktra git tekrr geçmiş olsnşoklardayım açtılar telefonu ilaçla alakası yokmuş şekerimin dr gitsin demiş puuff
İnşAllah canım çok teşekkürler.Cok sevindim cnm ya inşallah herkes güzel.haberlrr alacak
Amin canım inşAllahHayrli olsn cnm Rabbim hayrsyla hepimize bu duyguyu tattırır inş
Evet canım çok şükür, sen ne yaptın?evet canim aylardır yeni giriyorum kadınlar k.k seni görünce yazmak istedim ne guzel kızına kardeşler geliyor hayirlisiyla
bence kesin ikiz :) ayy neguzel gozunaydin canimYok canım 1185 bende şaşırdım. Doktora yazdım cevap vermedi daha. Bakalım ne diyecek. Sanırım 2 side tuttu :)
Sen evinde değilmisin canım ben orayı herhalde gözden kaçırmışım başka memlekettemi tedavini yaptınEvet canım 9unda gideceğim eve inşAllah. Artık kendi yerimde doktora giderim kese için.
Cnm ara ara banada agrilar geldi gitti surekli olmadi ama 9. Ve 10. Gun daha da hissedilir oldu normal diyorlar daha tecrubeli arkadaslar. Ins hayirli hbrlerin belirtisidrArkadaşlar bugün transferimin 6. Günü ama kasıklarım çok gergin ve biraz ağrıyor normalmi acaba
Sağol canım inşallah sen naptın ne zaman kan vereceksinCnm ara ara banada agrilar geldi gitti surekli olmadi ama 9. Ve 10. Gun daha da hissedilir oldu normal diyorlar daha tecrubeli arkadaslar. Ins hayirli hbrlerin belirtisidr
Canım benim evde testlerim vardı ogünki negatiften sonra Çarşamba'ya kadar yapmayacam diye yemin ettim çünkü çok üzülmüştüm ama Çarşamba sabah kan vermeye gitmeden evde test yapıp öyle gidecem çünkü burda sabah kan verip akşam alıyorsun sabır edemem okadar diye düşünüyorum ama benim senden çok umudum var sende bence hamilesinAyfat2013 cnm bi daha idrar testi yaptinmi? Ben 12. Gun direkt kana gidecegm
Bnde cars sabahi idrar testi deneyip kana giderim blki. Hatta suan esimi gaza getirmeye calisiyrm hadi kalkip kan vermeye gidelom diye. 5. Gun embriyosu 10. Gun cikar artik dimi? Ama korkuyrm negatf almaktan yuzlesmeye hic hazir degilim. Kizlar bana fikir verin bekliyim mi 12. GunuCanım benim evde testlerim vardı ogünki negatiften sonra Çarşamba'ya kadar yapmayacam diye yemin ettim çünkü çok üzülmüştüm ama Çarşamba sabah kan vermeye gitmeden evde test yapıp öyle gidecem çünkü burda sabah kan verip akşam alıyorsun sabır edemem okadar diye düşünüyorum ama benim senden çok umudum var sende bence hamilesininşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?