• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Canım ben iki tedavide de narkozlu oldum korkumdan üçüncü tedavideyim ve gene narkozlu olacam hiç kendini kasma narkozlu iste korkunca korkuyo insan yapacak bişe yok bende çok korkuyorum
Ben hiç korkmuyorum ama çok canım acıyor dayanamiyorm narkozlu isticem cnm

benim fsh bütün hormonlar gayet düzgün cikio canım, yumurta kalitesizliği genetiktir diyo anne tarafından gecmedir diyor...4 kardeşiz annem 3 tanede çocuk aldırdı...ananem 11 tane çocuk doğurmuş bizimkilerin ceketi üstüne atsan yarınki gün hamile kalıyorlar ama doktor bunları söyledi...yada rezervini 20 li yaşlarda hızlı tüketmişsindir dedi...bugün test günümdü sabah kanda testyaptırdım negatif çıktı olmadı yine..ağlamaktan gözlerim şişti, hayırlısı artık
uzulme desemde faydasi yok biliyorum ana umudunu kaybetme arkadsim insallah olacak.dondurulmuş varmiydi senin.benimde ayni sekilde yumurta sayisi cok ama ise yaramiyor

Evet canım 7. Gün sabah idrarda yaptım negatif çıktı.Bence erken yapmamak lazım çünkü insan ister istemez üzülüyor.
suam bana büyük umut oldn cnm bnde 7. Gun negatfi gördüm idrarda. O yuzden daha cesaret edemedm kana gitmeye 12. Gunu beklıyrm. Negatfse de erken yüzleşmek istemıyrm. Hiç belirtin varmı bnm 9. Gun adet agrısı fln oldu brz arada bi karnım agrıyor sonra geciyor genelde iyiyim. Vücudm genelde ates gbi ama bazen kollarm fln acayip üsüyor

Merhabalar kızlar bugun test yaptım hamileyim 10. Gun değerim 60.62 biraz düşük.Merkezi aradim normal dediler. Çarşamba tekrarlanicak arkadaşlar dua edin inşallah yükselir. :dua::dua:
Tebrikler canım kat kat katlansın inşAllah. Benimde bugün test günümdü kan verdim sonuç daha çıkmadı.

Back