• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Maşallah cnm için rahat brkliyrsn ne guzel:KK66: bn 7. Gundeki negatf testten snra bi daha cesaret edemedim o bilr olumsuzlıga kapılmama yetti kana gidecegm direkt.
Çok şükür canım:) inşAllah sizinde pozitif olacak. sadece pozitif için şükrediyorum şuan. Herkesin bünye farklı oluyor. Birde benim 2 olduğundan erken çıktı bence. inan 9 ay teyakkuzda oluyorsun. Kızımda da en ufak bir oynamasa acaba bir şey mi oldu deyip doktora gidiyorsun. Zor bulunca insan çok korkuyor o yüzden Allaha emanet olmak gerekiyor. O yaşatırsa devam edecek yoksa yok yani. Biz tedbirimizi alalım takdir Allah'tan.

Çok şükür canım:) inşAllah sizinde pozitif olacak. sadece pozitif için şükrediyorum şuan. Herkesin bünye farklı oluyor. Birde benim 2 olduğundan erken çıktı bence. inan 9 ay teyakkuzda oluyorsun. Kızımda da en ufak bir oynamasa acaba bir şey mi oldu deyip doktora gidiyorsun. Zor bulunca insan çok korkuyor o yüzden Allaha emanet olmak gerekiyor. O yaşatırsa devam edecek yoksa yok yani. Biz tedbirimizi alalım takdir Allah'tan.
Bizlerin hamileliği de tetikte gececk eminim inş Rabbim hepimize nasip eder kucagımız bos kalmaz bnde carsamba gunu kana gidecgim artık ne sonus alırsak hayırlısı buymus diyecegiz

Benim bel ve kasık agrim yok oldu. 4.gun bugün insan agrisi yok diye korkar mi korkuyorum iste
Canım benim hiç ağrım olmadı, önceki msjlara baksan görürsün. Hatta hiç transfer olmamış gibiydim. O yüzden takılma bence. Şuan göğüslere falan bakıyorum hiç bir değişiklik yok aynı.

Valla O okaliptus_ ve Ayfat2013 Ayfat2013 kızlar sizden ümitliyim :) sizde buradan hamile haberinizi vereceksiniz inşAllah
İnanki Allah'tan umut kesilmez ama bende testen sonra umudum azaldı ama yine ufakta olsa bi umut var içimde İnşallah seninde canım Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin senin sanki ikiz gibi geliyo bana sağlıklı bi hamilelik geçirirsin inşallah

İnanki Allah'tan umut kesilmez ama bende testen sonra umudum azaldı ama yine ufakta olsa bi umut var içimde İnşallah seninde canım Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin senin sanki ikiz gibi geliyo bana sağlıklı bi hamilelik geçirirsin inşallah
Canım inşAllah hamilesindir. Seninde test sonra silik çıkmıştı değil mi? Bence sende hamilesin.

Aynen öyle cnm okdr zor olduysa anesteziyle yaparlar artık. Kasılmamak da önemli diyorlar bebişini rahat bi şekilde daha snra alırsın inş
Evet cnm rahat olmak lazımmış anestezili olanlarda varmış sorun olmaz herlde valla sonu Hayrli olsn da beklerim artk sonunda kavuşayim da bebislerime

peki neye bagladilar bunu canim fshin nasil.benimde ilk denememde ayni sorun oldu skmdi 2.tedaviye basadim
benim fsh bütün hormonlar gayet düzgün cikio canım, yumurta kalitesizliği genetiktir diyo anne tarafından gecmedir diyor...4 kardeşiz annem 3 tanede çocuk aldırdı...ananem 11 tane çocuk doğurmuş bizimkilerin ceketi üstüne atsan yarınki gün hamile kalıyorlar ama doktor bunları söyledi...yada rezervini 20 li yaşlarda hızlı tüketmişsindir dedi...bugün test günümdü sabah kanda testyaptırdım negatif çıktı olmadı yine..ağlamaktan gözlerim şişti, hayırlısı artık

benim fsh bütün hormonlar gayet düzgün cikio canım, yumurta kalitesizliği genetiktir diyo anne tarafından gecmedir diyor...4 kardeşiz annem 3 tanede çocuk aldırdı...ananem 11 tane çocuk doğurmuş bizimkilerin ceketi üstüne atsan yarınki gün hamile kalıyorlar ama doktor bunları söyledi...yada rezervini 20 li yaşlarda hızlı tüketmişsindir dedi...bugün test günümdü sabah kanda testyaptırdım negatif çıktı olmadı yine..ağlamaktan gözlerim şişti, hayırlısı artık
Canım benim güçlü olmaya çalış o bebis o göbüşe gelecekkkkkkk herseyin zamanı var umudunu kaybetme

Back