• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Aynen çok canm acıdı ağrıdan tansiyonum düştü olmadı çok üzüldüm ama vardır bi hayr diyorm yapck bişey yok
Ben de transferde nereyse bayılıyorum zor dayandım. Hickimse bahsetmemisti acidan. Bende mi bir tuhaflık var diyordum. Oyle acısız bir sey degil kesinlikle..hayırlısı olsun.

Ben de transferde nereyse bayılıyorum zor dayandım. Hickimse bahsetmemisti acidan. Bende mi bir tuhaflık var diyordum. Oyle acısız bir sey degil kesinlikle..hayırlısı olsun.
Sağol cnm inşallah evet bizim gbi acı çekenler varmış doktrm dedi transfer için gittiğimde gene denicem olmazsa anestezili yapcm dedi niye deniyor ısrarla bende anlamadm

Canım benim güçlü olmaya çalış o bebis o göbüşe gelecekkkkkkk herseyin zamanı var umudunu kaybetme
teşekkür ederim canım...ama işte insanın elinde değil ister istemez üzülüyorsun, boşa giden emekler, vakti değil demekki..ben ayrıca yüksek tansiyon hastasıyım her denemede umudum dahada azalio...yaşım ve hastalığım daha çok ilerlemeden daha çok rahatsız etmeden olsun istiyorum ama işte istemekle olmuyor...Allah ta ol diyecekki olsun..

Kızlar sizce 3. gün embriyosu mu 5. gün embriyosu mu yaptırıyım?? Bekleyeyim biraz daha

Sağol cnm evet dondurcaz dediler ztn 4 tane kalmış 2 si Iyimis 2 si orta dedi adet olunca gel tekrr deneyelim dedi cnm
Canım ben ilk defa böyle acı çeken duydum demek senin rahim ağzı dar belki ondandır hayırlısı olsun demek daha zamanı dolmamış inşallah ilk tedavinde hemen kucağına alırsın yavrunu:anneadayı: :anne:

Aynen çok canm acıdı ağrıdan tansiyonum düştü olmadı çok üzüldüm ama vardır bi hayr diyorm yapck bişey yok

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki bendr çok korkuyordum aşılamayı narkozlu oldum ama tüp bebek için narkoz almak istemedim hatta yazmıştım doktorum narkoz alsin diye söylemid ama ben istemiyorum dedim ilk defa cesaret geldi o günde hastaneye gittim yine bana damar yolu açıldı narkoz alacak gibi ve serum ile sıkıştım içeri aldılar doktorum beni gördü dedi ki ben narkoz istemiyorum demişsin hadi deneyelim dedi ama kendini kötü hissettiğin anda hemen narkoz vereceğiz kasma dedi bende tamam dedim çok şükür bir of etmeden transfer oldum hatta hemşireler elimden tuttu beni konuşturdu böyle doktorum konuştu sürekli ve bitti dedi ne narkoz ne birşey Allah'ıma çok şükür ben yaptıysam inan sende yaparsın bidahakine sende hazırlıklı ol narkoz için konuş bence Allah yardımcın olacak inşallah

Canım ben ilk defa böyle acı çeken duydum demek senin rahim ağzı dar belki ondandır hayırlısı olsun demek daha zamanı dolmamış inşallah ilk tedavinde hemen kucağına alırsın yavrunu:anneadayı: :anne:
Rahim ağzında geçemiyorum dedi 20 dakika acı çektim transfer olmadı genede :-( zamanı değilmiş diyorm hep vardı bi hayr bu ikinci denemem inşallah artk kavuşurm bebegime

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki bendr çok korkuyordum aşılamayı narkozlu oldum ama tüp bebek için narkoz almak istemedim hatta yazmıştım doktorum narkoz alsin diye söylemid ama ben istemiyorum dedim ilk defa cesaret geldi o günde hastaneye gittim yine bana damar yolu açıldı narkoz alacak gibi ve serum ile sıkıştım içeri aldılar doktorum beni gördü dedi ki ben narkoz istemiyorum demişsin hadi deneyelim dedi ama kendini kötü hissettiğin anda hemen narkoz vereceğiz kasma dedi bende tamam dedim çok şükür bir of etmeden transfer oldum hatta hemşireler elimden tuttu beni konuşturdu böyle doktorum konuştu sürekli ve bitti dedi ne narkoz ne birşey Allah'ıma çok şükür ben yaptıysam inan sende yaparsın bidahakine sende hazırlıklı ol narkoz için konuş bence Allah yardımcın olacak inşallah
Hatrladm cnm benm ilk transferim de de fenalaştım ama kistlerimden dır saniyodum bu sefer kistim çok küçük ama gene ağrı çektim demkki kisten değildi rahimden geçemedi kanaman oluyo dedi ben dayanıyorum normlde ama tansiyonum düştü doktr da benm elimi tuttu konuştu alkol koklatti yüzümü sildi fln ama dayanilcak gbi değildi 20 dkka olmuş hala transfer yapamamislardi

Amin cnm inşallah doktr dedi transferini denicem tekrr olmazsa narkozlu yapcam dedi deneme tahtası oldm :bicak:

Amin cnm inşallah doktr dedi transferini denicem tekrr olmazsa narkozlu yapcam dedi deneme tahtası oldm :bicak:
Canım ısrarı ne bak denemissin olmamış bence ısrar etmenin alemi yok ben arastirmistim narkozlu yapmış ve tutmuş bir sürü kişi vardı okudum bir zararı yok yani zaten opu gibi sanırım 5 dk birşey

Canlarım,18 Ocakta açmış olduğum “Tüp bebekte devlet katkısı yeterli mi” konusuna 10 gün içinde sadece 1 kişi yorum yaptığı için düşüncelerimin yanlış olduğunu geç de olsa fark ettim. Başbakanlık Bilgi iletişim Merkezine (BİMER)yazacağım dilekçe üç aşağı beş yukarı aşağıdaki gibidir. Herkese hayırlı olsun.

Ülkemizin ekonomik kaynakları çok önemli ancak sınırlıdır. Ben de duyarlı bir infertinite hastayım. Devletimin çıkarlarını kendi çıkarlarımdan üstün tutarım. Her ilde devletin tüp bebek merkezi veya hastanesi olamaz, ana merkezlerde olması yeterlidir hatta bence olması gerekenden de daha fazladır. Sadece başkent Ankara’da olması yeterlidir. Çocuğunun olmasını isteyen herkes Ankara’ya kolayca ulaşabilir. Çünkü Ankara Türkiye’nin ortasında bulunmaktadır, hızlı trenle bile kolayca ulaşıma sahiptir. Çocuğu olamayan hastalar çocuk masraflarının fazla olmaması sebebiyle zaten belli bir birikime sahip olmaktadırlar. Çeşitli sebeplerle bir birikime sahip olmayanlar da bankalarımızdan kolayca kredi alabilmektedirler. Her hastaya 1300 tl 3 deneme için fazladır. Katkının 2 deneme ve en fazla 500 tl olması devlet hazinemize oldukça katkı sağlayacaktır. 39 yaşına kadar başvuran her hasta en fazla 5-6 ayda kolayca rapor alabilmektedir. Günümüzde insanlar geç evlenmekte, kariyer yapma gibi bence geçersiz sebeplerle çocuk sahibi olmayı geciktirmektedirler. Yaş sınırının 35’ e kadar düşmesi uygundur, böylece binlerce hastaya daha katkı vermek zorunla kalınmayacaktır. Bilgilerinize sunar gereğinin yapılmasını arz ederim.

Canım ısrarı ne bak denemissin olmamış bence ısrar etmenin alemi yok ben arastirmistim narkozlu yapmış ve tutmuş bir sürü kişi vardı okudum bir zararı yok yani zaten opu gibi sanırım 5 dk birşey
Haklısın cnm bugn ağrıdan bişey soramadım bile doktra gidince söylucem cnm

Rahim ağzında geçemiyorum dedi 20 dakika acı çektim transfer olmadı genede :-( zamanı değilmiş diyorm hep vardı bi hayr bu ikinci denemem inşallah artk kavuşurm bebegime
Canım ben iki tedavide de narkozlu oldum korkumdan üçüncü tedavideyim ve gene narkozlu olacam hiç kendini kasma narkozlu iste korkunca korkuyo insan yapacak bişe yok bende çok korkuyorum

Back