- Konu Sahibi Yenidunya3
- #3.421
Lütfen e2 sonuçlarını yazar mısın?benimde dondurulup bir ay sonra transfer yapacaklar, çünkü rahmim beklenenden çok kalınlaşmış bende bu yüzden 1 ay bekleyeceğim....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lütfen e2 sonuçlarını yazar mısın?benimde dondurulup bir ay sonra transfer yapacaklar, çünkü rahmim beklenenden çok kalınlaşmış bende bu yüzden 1 ay bekleyeceğim....
Canim benim çok sağol inşallah hepimiz için güzel sonuclar olurTebrikler canım kat kat katlansın inşAllah. Benimde bugün test günümdü kan verdim sonuç daha çıkmadı.
Canim benim anıları bende de vardı hiç korkma Allah i izniyle seninde pozitif haberini alicaz. Özellikle bugün kesin adet olucam dedim ama sonuç Allaha Şükür pozitifsuam bana büyük umut oldn cnm bnde 7. Gun negatfi gördüm idrarda. O yuzden daha cesaret edemedm kana gitmeye 12. Gunu beklıyrm. Negatfse de erken yüzleşmek istemıyrm. Hiç belirtin varmı bnm 9. Gun adet agrısı fln oldu brz arada bi karnım agrıyor sonra geciyor genelde iyiyim. Vücudm genelde ates gbi ama bazen kollarm fln acayip üsüyor
Ben ilaçları Cuma kestim pazAr adet oldum.jel engelliyor adet olmanıArkadaşlar bişey sorucam bu dönemde adet olma ihtimalimiz varmı yoksa ilaçlar engelliyormu adet olunmasını
Agzından bal damlıyor cok iyi geldi söyledıklern inş bnde görürüm pozitifiCanim benim anıları bende de vardı hiç korkma Allah i izniyle seninde pozitif haberini alicaz. Özellikle bugün kesin adet olucam dedim ama sonuç Allaha Şükür pozitif
Allahın izniyle görüceksin öyle hissediyorum, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim.Agzından bal damlıyor cok iyi geldi söyledıklern inş bnde görürüm pozitifi
Doktor ne dedi canım.baya yüksek bi değer gözün aydın. Senin o yüzden erkenden idrarda çıktı demekkiKızlar sonucum çıktı 1185,18. Değer çok fazla değil mi sizce?
185 olmasın o yaa.ama çok sevindim canimKızlar sonucum çıktı 1185,18. Değer çok fazla değil mi sizce?
Doktor ne dedi canım.baya yüksek bi değer gözün aydın. Senin o yüzden erkenden idrarda çıktı demekki
Yok canım 1185 bende şaşırdım. Doktora yazdım cevap vermedi daha. Bakalım ne diyecek. Sanırım 2 side tuttu :)185 olmasın o yaa.ama çok sevindim canim
Süper canım bence sen kesin ikiz annesi oluyorsun Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar sonucum çıktı 1185,18. Değer çok fazla değil mi sizce?
Amin canım inşAllah.. inşAllah sağlıkla devam ederler.Süper canım bence sen kesin ikiz annesi oluyorsun Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ay canım valla şuan kendi testim pozitif çıkmış gibi sevinçten kalbim yerinden çıkacak zannettim bende 7. Gün yaptım negatifti ve çok üzüldümşimdi sen bana çok büyük umut oldun İnşallah değerin sağlıkla kat be kat artar ve hayırlı bi şekilde yavrunu kucağına alırsıninşallahMerhabalar kızlar bugun test yaptım hamileyim 10. Gun değerim 60.62 biraz düşük.Merkezi aradim normal dediler. Çarşamba tekrarlanicak arkadaşlar dua edin inşallah yükselir.
Allahım melisela bu çok güzel ve süper bi haber ne güzel ikiz annesi olacan Maşşallah inşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsinKızlar sonucum çıktı 1185,18. Değer çok fazla değil mi sizce?
Allah razı olsun güzel duaların için Allah daha güzellerini yaşatsın inşallah sağlıkla....Ay canım valla şuan kendi testim pozitif çıkmış gibi sevinçten kalbim yerinden çıkacak zannettim bende 7. Gün yaptım negatifti ve çok üzüldümşimdi sen bana çok büyük umut oldun İnşallah değerin sağlıkla kat be kat artar ve hayırlı bi şekilde yavrunu kucağına alırsıninşallah
Merhabalar kızlar bugun test yaptım hamileyim 10. Gun değerim 60.62 biraz düşük.Merkezi aradim normal dediler. Çarşamba tekrarlanicak arkadaşlar dua edin inşallah yükselir.
Kızlar sonucum çıktı 1185,18. Değer çok fazla değil mi sizce?
Sağol canım benim darısı hepinizin başına en kısa zmanadaHayırlı olsun allah tamamına erdırsın arkadasım