• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

suam bana büyük umut oldn cnm bnde 7. Gun negatfi gördüm idrarda. O yuzden daha cesaret edemedm kana gitmeye 12. Gunu beklıyrm. Negatfse de erken yüzleşmek istemıyrm. Hiç belirtin varmı bnm 9. Gun adet agrısı fln oldu brz arada bi karnım agrıyor sonra geciyor genelde iyiyim. Vücudm genelde ates gbi ama bazen kollarm fln acayip üsüyor
Canim benim anıları bende de vardı hiç korkma Allah i izniyle seninde pozitif haberini alicaz. Özellikle bugün kesin adet olucam dedim ama sonuç Allaha Şükür pozitif

Arkadaşlar bişey sorucam bu dönemde adet olma ihtimalimiz varmı yoksa ilaçlar engelliyormu adet olunmasını

Arkadaşlar merhaba nasılsınız? Bende ocak ayında transfer oldum dün 10.günümdü 4.gün embriyosu. Bhcg dün 7.6 cıktı. Sanırm tutmadı kimyasal oldu deger cok düsük cünkü:(

Merhabalar kızlar bugun test yaptım hamileyim 10. Gun değerim 60.62 biraz düşük.Merkezi aradim normal dediler. Çarşamba tekrarlanicak arkadaşlar dua edin inşallah yükselir. :dua::dua:
Ay canım valla şuan kendi testim pozitif çıkmış gibi sevinçten kalbim yerinden çıkacak zannettim :KK73:bende 7. Gün yaptım negatifti ve çok üzüldüm:KK17:şimdi sen bana çok büyük umut oldun İnşallah değerin sağlıkla kat be kat artar :anneadayı: ve hayırlı bi şekilde yavrunu kucağına alırsın:anne:inşallah :KK46::dua:

Ay canım valla şuan kendi testim pozitif çıkmış gibi sevinçten kalbim yerinden çıkacak zannettim :KK73:bende 7. Gün yaptım negatifti ve çok üzüldüm:KK17:şimdi sen bana çok büyük umut oldun İnşallah değerin sağlıkla kat be kat artar :anneadayı: ve hayırlı bi şekilde yavrunu kucağına alırsın:anne:inşallah :KK46::dua:
Allah razı olsun güzel duaların için Allah daha güzellerini yaşatsın inşallah sağlıkla....

Back