- 13 Kasım 2013
- 322
- 106
- 103
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #3.381
Ben de transferde nereyse bayılıyorum zor dayandım. Hickimse bahsetmemisti acidan. Bende mi bir tuhaflık var diyordum. Oyle acısız bir sey degil kesinlikle..hayırlısı olsun.Aynen çok canm acıdı ağrıdan tansiyonum düştü olmadı çok üzüldüm ama vardır bi hayr diyorm yapck bişey yok
Slm diyarlife ta tedavi oluyorsun sanırım hakan hoca mı? Nasıl sonuç alabildin mi?Hayirli uğurlu olsun insallah bol bol bebisli olsun buralar
Sağol cnm inşallah evet bizim gbi acı çekenler varmış doktrm dedi transfer için gittiğimde gene denicem olmazsa anestezili yapcm dedi niye deniyor ısrarla bende anlamadmBen de transferde nereyse bayılıyorum zor dayandım. Hickimse bahsetmemisti acidan. Bende mi bir tuhaflık var diyordum. Oyle acısız bir sey degil kesinlikle..hayırlısı olsun.
Aleykum slm :))) evet tatlım hakan hoca dün transferim oldu çok şükür :)) bekleme asamasindayim insallah sonuç pozitif olur.. peki ya siz canim ?Slm diyarlife ta tedavi oluyorsun sanırım hakan hoca mı? Nasıl sonuç alabildin mi?
teşekkür ederim canım...ama işte insanın elinde değil ister istemez üzülüyorsun, boşa giden emekler, vakti değil demekki..ben ayrıca yüksek tansiyon hastasıyım her denemede umudum dahada azalio...yaşım ve hastalığım daha çok ilerlemeden daha çok rahatsız etmeden olsun istiyorum ama işte istemekle olmuyor...Allah ta ol diyecekki olsun..Canım benim güçlü olmaya çalış o bebis o göbüşe gelecekkkkkkk herseyin zamanı var umudunu kaybetme
Geçmiş olsun cnm, embriyoların ne oldu dondurdular mı? Hayırlısı olsun, tekrar ne zaman deneyecekler?Bugn transferim vardı ama malesef olmadi:-( ağrıdan fenalaştım bayıldım devam etmediler
Sabredebilirsen bekle cnm hiç idrar testi yapmısmıydın senBen merkeze giderim belki 15.günü bekleyebilirsem bekleyeyim diyorum ama bilmiyorum
Sağol cnm evet dondurcaz dediler ztn 4 tane kalmış 2 si Iyimis 2 si orta dedi adet olunca gel tekrr deneyelim dedi cnmGeçmiş olsun cnm, embriyoların ne oldu dondurdular mı? Hayırlısı olsun, tekrar ne zaman deneyecekler?
Yok hiç yapmadımSabredebilirsen bekle cnm hiç idrar testi yapmısmıydın sen
Canım ben ilk defa böyle acı çeken duydum demek senin rahim ağzı dar belki ondandır hayırlısı olsun demek daha zamanı dolmamış inşallah ilk tedavinde hemen kucağına alırsın yavrunuSağol cnm evet dondurcaz dediler ztn 4 tane kalmış 2 si Iyimis 2 si orta dedi adet olunca gel tekrr deneyelim dedi cnm
Aynen çok canm acıdı ağrıdan tansiyonum düştü olmadı çok üzüldüm ama vardır bi hayr diyorm yapck bişey yok
Rahim ağzında geçemiyorum dedi 20 dakika acı çektim transfer olmadı genede :-( zamanı değilmiş diyorm hep vardı bi hayr bu ikinci denemem inşallah artk kavuşurm bebegimeCanım ben ilk defa böyle acı çeken duydum demek senin rahim ağzı dar belki ondandır hayırlısı olsun demek daha zamanı dolmamış inşallah ilk tedavinde hemen kucağına alırsın yavrunu
Hatrladm cnm benm ilk transferim de de fenalaştım ama kistlerimden dır saniyodum bu sefer kistim çok küçük ama gene ağrı çektim demkki kisten değildi rahimden geçemedi kanaman oluyo dedi ben dayanıyorum normlde ama tansiyonum düştü doktr da benm elimi tuttu konuştu alkol koklatti yüzümü sildi fln ama dayanilcak gbi değildi 20 dkka olmuş hala transfer yapamamislardiCanım seni o kadar iyi anlıyorum ki bendr çok korkuyordum aşılamayı narkozlu oldum ama tüp bebek için narkoz almak istemedim hatta yazmıştım doktorum narkoz alsin diye söylemid ama ben istemiyorum dedim ilk defa cesaret geldi o günde hastaneye gittim yine bana damar yolu açıldı narkoz alacak gibi ve serum ile sıkıştım içeri aldılar doktorum beni gördü dedi ki ben narkoz istemiyorum demişsin hadi deneyelim dedi ama kendini kötü hissettiğin anda hemen narkoz vereceğiz kasma dedi bende tamam dedim çok şükür bir of etmeden transfer oldum hatta hemşireler elimden tuttu beni konuşturdu böyle doktorum konuştu sürekli ve bitti dedi ne narkoz ne birşey Allah'ıma çok şükür ben yaptıysam inan sende yaparsın bidahakine sende hazırlıklı ol narkoz için konuş bence Allah yardımcın olacak inşallah
Amin cnm inşallah doktr dedi transferini denicem tekrr olmazsa narkozlu yapcam dedi deneme tahtası oldmCanım seni o kadar iyi anlıyorum ki bendr çok korkuyordum aşılamayı narkozlu oldum ama tüp bebek için narkoz almak istemedim hatta yazmıştım doktorum narkoz alsin diye söylemid ama ben istemiyorum dedim ilk defa cesaret geldi o günde hastaneye gittim yine bana damar yolu açıldı narkoz alacak gibi ve serum ile sıkıştım içeri aldılar doktorum beni gördü dedi ki ben narkoz istemiyorum demişsin hadi deneyelim dedi ama kendini kötü hissettiğin anda hemen narkoz vereceğiz kasma dedi bende tamam dedim çok şükür bir of etmeden transfer oldum hatta hemşireler elimden tuttu beni konuşturdu böyle doktorum konuştu sürekli ve bitti dedi ne narkoz ne birşey Allah'ıma çok şükür ben yaptıysam inan sende yaparsın bidahakine sende hazırlıklı ol narkoz için konuş bence Allah yardımcın olacak inşallah
Canım ısrarı ne bak denemissin olmamış bence ısrar etmenin alemi yok ben arastirmistim narkozlu yapmış ve tutmuş bir sürü kişi vardı okudum bir zararı yok yani zaten opu gibi sanırım 5 dk birşeyAmin cnm inşallah doktr dedi transferini denicem tekrr olmazsa narkozlu yapcam dedi deneme tahtası oldm
Haklısın cnm bugn ağrıdan bişey soramadım bile doktra gidince söylucem cnmCanım ısrarı ne bak denemissin olmamış bence ısrar etmenin alemi yok ben arastirmistim narkozlu yapmış ve tutmuş bir sürü kişi vardı okudum bir zararı yok yani zaten opu gibi sanırım 5 dk birşey
Canım ben iki tedavide de narkozlu oldum korkumdan üçüncü tedavideyim ve gene narkozlu olacam hiç kendini kasma narkozlu iste korkunca korkuyo insan yapacak bişe yok bende çok korkuyorumRahim ağzında geçemiyorum dedi 20 dakika acı çektim transfer olmadı genede :-( zamanı değilmiş diyorm hep vardı bi hayr bu ikinci denemem inşallah artk kavuşurm bebegime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?