• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Benimde dondurulmus olacak canim inşAllah cozunurken bisey olmazsa. Adetin 2. Gun gidiyosun muayeneye ve rahimin kalinlasmasi icin estrofem diye ilac veriyolar. Bende gunde 3 kez aliyorum. Sabah oglen aksam iciyorum. 36 saatte 1 coraspin iciyorum kan sulandirici 1 tane.. Her gun belli bir saatte vitamin alıyorum. Baskada vermediler canim. Igne falan vermediler bana. Ayin 1nde tekrar muayeneye gitcem kalinligina bakilacak. Duruma görede 5 gun sonra falanda ameliyat odasi gibi bi oda da ultrasonda baka baka transfer edecek anestesiz sekilde 5 dk suruyo. Ilk mi olacak canim anlattim uzunca ama
Kisiden kisiye degisir tabide benim basimdan gecenler bunlar canim

benimde dondurulup bir ay sonra transfer yapacaklar, çünkü rahmim beklenenden çok kalınlaşmış bende bu yüzden 1 ay bekleyeceğim....

Kizlarrr kontrolden geldim 5 tane yumurtam varmis sali gunu toplancak insallah dahada cok toplanir.benim sorum 5 yumurta toplanip 5.gun transferi olan varmi?birde sali gunu toplanan yumurtalar pazar gunu 5.gun oluyor bu durumda tatil nasil oluyor birgun daha bekleyip 6.gunmu oluyor?yada 4.gun transferi diye bisi varmi?offffff karisti hep
CAnım merhaba benim 6 yumurtam vardı 6 sı da döllendi bugün 4. Günleri 6 sısa genetiğe gitti yarın 5. Gün vd transfer yaparız dediler Yani benim gittiğim klinikte Pazar da olsa transfer yapıyorlar ama benimkiler dondurulacağı için bir sonraki aya tramsfer yapılacak

Benimde dondurulmus olacak canim inşAllah cozunurken bisey olmazsa. Adetin 2. Gun gidiyosun muayeneye ve rahimin kalinlasmasi icin estrofem diye ilac veriyolar. Bende gunde 3 kez aliyorum. Sabah oglen aksam iciyorum. 36 saatte 1 coraspin iciyorum kan sulandirici 1 tane.. Her gun belli bir saatte vitamin alıyorum. Baskada vermediler canim. Igne falan vermediler bana. Ayin 1nde tekrar muayeneye gitcem kalinligina bakilacak. Duruma görede 5 gun sonra falanda ameliyat odasi gibi bi oda da ultrasonda baka baka transfer edecek anestesiz sekilde 5 dk suruyo. Ilk mi olacak canim anlattim uzunca ama
Merhaba benim de dondurulmuş transfer edilecek bu ilaçları kaç gün kullanacaksınız ? Regliden kaç gün sonda transfer oluyor?

kızlar selam listewye beni de ekler misiniz?
son adet tarihi 12 ocak
opu tarihi 24 ocak
transfer tarihi daha belli değil pgt mi yapılacak cgh mi yapılacak ona göre karar verilecek.
3. Denemem
Centrum klinik tedavi merkezim.
Bu arada centrumda her tedaviye gidişimde çok fazla insan olmasından kaynaklı 1 saat beklememe rağmen KK da yazan neden kimse yok anlamış değilim. Gelseler de klinikle ilgili konuşsak keşke
Yenidunya3 Yenidunya3 merhaba beni de ekler misin

Canim ondan yaptir mutlaka diger turlu cikarip bakiyorlar surekli o yuzden zarar görebiliyor. Yankis hatırlamıyorsam 150 lira gibi biseydi bizim merkezde. Artik co gu yerde onu kullaniyolar
Bin tl ödedik biz canım. Yaptırdık artık belki iyi olur diye

Bu yöntem Türkiye'de uygulanıyor mu ilk duydumda
Embriyolar döllenme döneminde bakılması gerekiyormuş her gün cok sıcak biyerde oldukları için bakmak için çıkartıyorlarmış e soguk sıcak oluyormuş embriyolar için kötü etkilenebiliyormuş. Bu cihazda dışarı çıkarma olmuyor 20 dakikada bir gelişim raporu veriyor ve embriyolar soğukla hiç yüzleşmiyor. Bide gelişiminin en iyi olanları ayırıp transfer için öneriyormuş. En sonda bize embriyoların incelendiği videoları veriyorlar sen de gelişimini takip edebiliyorsun.

Arkadaşlar siz kahve içiyor musunuz transferden sonra. Bazı yerlerde olumsuz şeyler yazıyor kahve için

Dayanamadım yine test yaptım :) buda son test kızlar yarın kana gidiyorum inşAllah. Bugün 11. Gün

Eklentiler

• IMG_7258.JPG
    IMG_7258.JPG
    34,1 KB · Görüntüleme: 59
Back