• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Kızlar benden de dün yumurta toplandı genel anestezi altında. Yarım saat sonra filan uyandım. Öğleden sonra iyi geçse de akşam üzeri yoğun ağrılar başladı. Karnımda, kasıklarımda. Bende çikolata kisti var. Acaba kisti deldi de karın içime doğru sızıntı mı var diye bile korktum. Ağrı kesici alıyorum. Zor bir gece geçirdim, Allah kimseye yaşatmasın. Şimdi ağrı daha hafif, ama hala orada. Ben ayağa kalkıp hareketlenince geri geliyor. Geçmez ve artarsa doktoru arayacağım. Son gittiğimde ortalama 12-13 tane demişlerdi, fakat dün 7 yumurta toplanabilmiş. Doktor "folikül diye alıyorum içi boş çıkıyordu" dedi. Bugün emriyolog aradı. 7 taneden 5'i döllenmiş. Hücrelerini sordum, "Dün ve bugün tek hücreler, bugün itibariyle bölünmeye başlarlar" dedi. Kaliteleri konusunda da pazartesi bilgi verebilirlermiş. İki transfer planlanıyor. Kalan 3 taneyi bugün donduruyoruz dedi, yanlış anlamadıysam. Ama ağrı içinde olduğum için sormayı akıl edemedim. Kliniğe ulaşamıyoruz şimdi de. Transfer olanlar, kaç gün transferi oldunuz?
Geçmiş olsn cnm smdi naslsn ? Bendede çikolata kisti var bu ikinci tüp bebek denemem inş hayrsyla güzel haberler verirz

Kızlar kontrolden geldim pzt opu olur demişti doktorum ama yeterince büyümemişler iki gün daha iğne olucam sayıyıda söylemedi umarım kaliteli olurlar :KK43: moralim bozuldu
Canım bende de oldu geçen hafta. Kanda östrojene ve progesterona bakıp 2 gün daha uzattı iğneyi. Moralini bozma

Yurdışında nerde yapıyosun canım bende yurtdışında yaşıyorum evet burda 5. Güne götürmüyorlar 3. Gün en geç yerleştiriyorlar hayırlısı artık inşallah burdan güzel haberler veririz :anneadayı:
Bende almanyadayım kızlar.. bizim gittiğimiz klinikte yumurta toplandıktan sonra 2. Gün embriyorları donduruyorlar.. transferi 3. Yada 5. Gün hangisini istediğini belirtiyorsun.. 3. Gün için ekstra ücret ödenmiyor ama 5. Gün embriyosu istiyorsan embriyo başına 100€ ödüyorsun..

Kızlar benden de dün yumurta toplandı genel anestezi altında. Yarım saat sonra filan uyandım. Öğleden sonra iyi geçse de akşam üzeri yoğun ağrılar başladı. Karnımda, kasıklarımda. Bende çikolata kisti var. Acaba kisti deldi de karın içime doğru sızıntı mı var diye bile korktum. Ağrı kesici alıyorum. Zor bir gece geçirdim, Allah kimseye yaşatmasın. Şimdi ağrı daha hafif, ama hala orada. Ben ayağa kalkıp hareketlenince geri geliyor. Geçmez ve artarsa doktoru arayacağım. Son gittiğimde ortalama 12-13 tane demişlerdi, fakat dün 7 yumurta toplanabilmiş. Doktor "folikül diye alıyorum içi boş çıkıyordu" dedi. Bugün emriyolog aradı. 7 taneden 5'i döllenmiş. Hücrelerini sordum, "Dün ve bugün tek hücreler, bugün itibariyle bölünmeye başlarlar" dedi. Kaliteleri konusunda da pazartesi bilgi verebilirlermiş. İki transfer planlanıyor. Kalan 3 taneyi bugün donduruyoruz dedi, yanlış anlamadıysam. Ama ağrı içinde olduğum için sormayı akıl edemedim. Kliniğe ulaşamıyoruz şimdi de. Transfer olanlar, kaç gün transferi oldunuz?
16. Toplandı 7 si olgundu 5 tane dollendi 5. Güne kadar 2 tane transfer ettiler 2 tane dondurduk bu tanesi de 5. Güne giderken gitti ben hep 2 tane olsun yeterli kaliteli olsun demiştim şuan gün sayıyorum

Bende almanyadayım kızlar.. bizim gittiğimiz klinikte yumurta toplandıktan sonra 2. Gün embriyorları donduruyorlar.. transferi 3. Yada 5. Gün hangisini istediğini belirtiyorsun.. 3. Gün için ekstra ücret ödenmiyor ama 5. Gün embriyosu istiyorsan embriyo başına 100€ ödüyorsun..
Canım hangi şehirdesin bilmiyorum. Ama bize direkt "3.gün embrosu planladık" dediler. Biz de irdelemedik çok. 5. gün daha iyi olacaksa ödenir, sorun değil ama bize seçenek sunulmadı.

Meraba arkadaşlar ben 32 yaşındayım...geçen yıl aralik ayından beri 2 aşılama, histereskopi ameliyatı ve 2 tüp bebek denemesi yaptım..ilk tüp bebek denememde transfere bile gidemedik, bendeki sorun yumurtalarım kalitesiz ve boş çıkıyor döllenme bile olmuyor bu son denememde 6 yumurta alındı sadece 2 si dollendi tek transfer yapıldı diğerini dondurdular...5. Gün embriyosu transfer ettiler ve bugün 11. Günüm yarında test günüm ama yaptırmak bile istemiorum içimde umutsuzluktan hiçbir heyecan kalmadı artık, pazartesi günü kendi doktoruma gidip yaptıracam...eşim çok umutlu dünden beri beni hastaneye teste götürmeye çalışıo, o yüzden çok üzülüyorum ona suçluluk duyuyorum sanki
peki neye bagladilar bunu canim fshin nasil.benimde ilk denememde ayni sorun oldu skmdi 2.tedaviye basadim

Kızlar iyi akşamlar bugün yumurta toplandı 18 adet toplanmış çok iyi dedi dr. Ama öldüm öldüm dirildim ya inanılmaz bir ishalim çok ağrım var midem bulanıyor sürekli ağlama isteği var deliricem yaa :KK43: Birde isterseniz migroskobi mi ne diye bir makina var oraya koyuyoruz embriyoları ekstra ücret karşılığında o cihaz hangi embriyo sağlıklı söylüyormuş 20 dkda bir tarıyormuş hiç makinadan çıkarmıyorlarmış embriyoları. Yaptıran var mı hiç yoksa boşuna mı o kadar para ödedik acaba

Ay canım bak sende güzel haberler verecen bize :anne: bu ayın çok bereketli olduğuna inanıyorum çoğu arkadaşımız hamile :anneadayı: kocaman :nazar::nazar:Maşşallah topiğimize:nazar::nazar:
Ayy ayy AMIIIIIIIIN canim yaaa insAllah :dua::dua::dua: 1 asilama denedik olmadik. 2 klasik tup bebek denedik olmadi. 2 tane dondurulmus var insallah olacak bu sefer yaa. Doktorumuz insallah olacak bu sefer ama olmadi diyelim Microenjeksiyon denicez dedi. Allahimdan inşallah gerek kalmaz diye dua ediyorum hep :dua:

Kızlar iyi akşamlar bugün yumurta toplandı 18 adet toplanmış çok iyi dedi dr. Ama öldüm öldüm dirildim ya inanılmaz bir ishalim çok ağrım var midem bulanıyor sürekli ağlama isteği var deliricem yaa :KK43: Birde isterseniz migroskobi mi ne diye bir makina var oraya koyuyoruz embriyoları ekstra ücret karşılığında o cihaz hangi embriyo sağlıklı söylüyormuş 20 dkda bir tarıyormuş hiç makinadan çıkarmıyorlarmış embriyoları. Yaptıran var mı hiç yoksa boşuna mı o kadar para ödedik acaba
Ben hic oyle birsey duymadim ayrica ekstra ucret istemeleride garip sonucta basariyi yukseltecek hersey onlarinda isine gelir iyice para delisi odular valla gelde kizma ama insallah kaliteli yumurtalarin olur canim

Kızlar dondurulmuşlar ile transfer nasıl oluyor?tedavi aşaması nasıl?iğneler,ilaçlar.. vs
Benimde dondurulmus olacak canim inşAllah cozunurken bisey olmazsa. Adetin 2. Gun gidiyosun muayeneye ve rahimin kalinlasmasi icin estrofem diye ilac veriyolar. Bende gunde 3 kez aliyorum. Sabah oglen aksam iciyorum. 36 saatte 1 coraspin iciyorum kan sulandirici 1 tane.. Her gun belli bir saatte vitamin alıyorum. Baskada vermediler canim. Igne falan vermediler bana. Ayin 1nde tekrar muayeneye gitcem kalinligina bakilacak. Duruma görede 5 gun sonra falanda ameliyat odasi gibi bi oda da ultrasonda baka baka transfer edecek anestesiz sekilde 5 dk suruyo. Ilk mi olacak canim anlattim uzunca ama

Herhangi bir vitamin ilacı kullanmiyo musun canim. Bende folik asit kullanmiyorum. Onun yerine vitamin ilaci alıyorum
Yok vitamin de vermedi. Folik asit sordum bugün yeşil yapraklı sebzeler yediğimiz sürece gerek yok ama istersen gün aşırı 1 tane alınabilir dedi.

An
Yok vitamin de vermedi. Folik asit sordum bugün yeşil yapraklı sebzeler yediğimiz sürece gerek yok ama istersen gün aşırı 1 tane alınabilir dedi.
Anladim canım kendinde alabilirsin o zaman folik asiti eczaneden. Doktorun demesine gerek yok bence onun icin. Bebegin hucre ve sinir sistemi icin gerekli bi vitamin

Canim ondan yaptir mutlaka diger turlu cikarip bakiyorlar surekli o yuzden zarar görebiliyor. Yankis hatırlamıyorsam 150 lira gibi biseydi bizim merkezde. Artik co gu yerde onu kullaniyolar

Back