• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

kıslar benim hiçbir belirtim yok adetim 25/26 günde bi olurdu.satım 30 aralık. sadece sag kasıgımda ara ara fındık büyüklüğünde bişey hissediorum. transferimde 20 ocak.kafam karıştı doktorum 1 subatta tahlil yap demişti5. gün embriyosu olsa 1 subat geç deilmi

24 ünde transferim oldu iki istememe rağmen tek embriyo konuldu biriside donduruldu
Kacinci gun embriyosuydu cnm? Bnmde 20 sinde transfer oldu 1 tane 5. Gun emb. Konuldu. Dgrleri gelisemedi malesef hic dondurulmsm kalmadi. Yas 35 alti olunca banada tek embr transfer etti ztn baskada kalmadi

Bana 3 gün transferi yapılacak. Biz yurt dışındayız. Erkek faktörü de var, morfoloji düşük. Genelde 3. gün transferi yapıyor bizim klinik. Arada fark yoktur umarım.
Yurdışında nerde yapıyosun canım bende yurtdışında yaşıyorum evet burda 5. Güne götürmüyorlar 3. Gün en geç yerleştiriyorlar hayırlısı artık inşallah burdan güzel haberler veririz :anneadayı:

kıslar benim hiçbir belirtim yok adetim 25/26 günde bi olurdu.satım 30 aralık. sadece sag kasıgımda ara ara fındık büyüklüğünde bişey hissediorum. transferimde 20 ocak.kafam karıştı doktorum 1 subatta tahlil yap demişti5. gün embriyosu olsa 1 subat geç deilmi
Aynı gün test sonucumuz hayırlı sağlıklı haberlerle geliriz buraya inşallah :anneadayı::anne::KK46:bu arada canım senin kaçıncı gün embriyosuydu

Aynı gün test sonucumuz hayırlı sağlıklı haberlerle geliriz buraya inşallah :anneadayı::anne::KK46:bu arada canım senin kaçıncı gün embriyosuydu
5. gün dedi doktorum ama 1 subat tahlil yap dedi.allah içimibiliyo sanki 3. gün.
inş ikimizde hayırlısıyla pozitif sonuc alırız :)

Kacinci gun embriyosuydu cnm? Bnmde 20 sinde transfer oldu 1 tane 5. Gun emb. Konuldu. Dgrleri gelisemedi malesef hic dondurulmsm kalmadi. Yas 35 alti olunca banada tek embr transfer etti ztn baskada kalmadi
Canım bemimde 5.gün embriyosuydu 1 tane kaldı onuda dondurduk hayırlısı olsun bakalım hepimiz için seninkide sebepsiz interfilitemi

Canım bemimde 5.gün embriyosuydu 1 tane kaldı onuda dondurduk hayırlısı olsun bakalım hepimiz için seninkide sebepsiz interfilitemi
Evt cnm bnmde sebepsiz infertilite ilk tup denemem. Senin kacinci denemen? Bnm dondrulmus kalmadi malesef 5 embriyom vardi 1 tanesi 5. Gune gitti digerleri 4. Gunden snra saglikli gelisemedi dondurmadilar.ins bu tutar da sil bastan tedaviye baslmak zorunda kalmam.

Evt cnm bnmde sebepsiz infertilite ilk tup denemem. Senin kacinci denemen? Bnm dondrulmus kalmadi malesef 5 embriyom vardi 1 tanesi 5. Gune gitti digerleri 4. Gunden snra saglikli gelisemedi dondurmadilar.ins bu tutar da sil bastan tedaviye baslmak zorunda kalmam.
İnşallah canım benimde ilk denemem Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah

Bozma moralini cnm benmde öyleydi doktr son muayene de dha küçük bunlar dedi moralimi bozmuştu iki tane 15 16 mm büyük vardı sonra üç gün dha iğnelere devam dedi snra kontrole çağırmadan opu tarihi vermişti şaşırdım bnde ama kaliteli olurlar inşallah seninde büyürler bnce
Sağol cnm, bana tekrar kontrol tarihi verdi umarım gelişmiş olurlar hayırlısıyla :dua:

Back