- 23 Mayıs 2015
- 302
- 148
- 103
- Konu Sahibi Yenidunya3
- #3.301
İnşallah canım. Hepimiz için hayırla, sağlıkla olsun umarım.Tutunacaksa her ikiside tutunuyor cnm Rabbim nasip ettiktn snra gerisi bos.sen icini ferah tut
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım. Hepimiz için hayırla, sağlıkla olsun umarım.Tutunacaksa her ikiside tutunuyor cnm Rabbim nasip ettiktn snra gerisi bos.sen icini ferah tut
çatlamaz canım rahat ol...iğne vururken aynısı bendede oluyorduKizlar acil yardim bu benim 3.tup bebegim ama oncekilerde tasadiklarimi hatirlamiyoru.. bugun ignelerimin 5.funu ama seffaf uzayan akintim var . Yumurtalar catlamamistir dimi neolur cevap verin. Yarin cetrotide ignemi olucam neolur cevap verin
Canım benimki 3-5 tl lik testlerdendi.İdrarda pozitif gören arkadaşlar erken gebelik testi mi yaptiniz yoksa diğerlerinden mi
Benimde Güvenç beyEvt cnm guvenc bey doktorum senin kim
Sen ne asamadasn cnmBenimde Güvenç bey
24 ünde transferim oldu iki istememe rağmen tek embriyo konuldu biriside dondurulduSen ne asamadasn cnm
Kacinci gun embriyosuydu cnm? Bnmde 20 sinde transfer oldu 1 tane 5. Gun emb. Konuldu. Dgrleri gelisemedi malesef hic dondurulmsm kalmadi. Yas 35 alti olunca banada tek embr transfer etti ztn baskada kalmadi24 ünde transferim oldu iki istememe rağmen tek embriyo konuldu biriside donduruldu
Erken gebelik testi mi normal miCanm benimki de 5. Gün embriyosu transferin 5. Günü sabah ilk idrarımla çok silik çıkmıştı 7.gün biraz daha belirgin 9.gün tam netti ilk idrarınla yaparsan çıkar İnşallah
Normal test canm 3 lira 5 lira olanlardanErken gebelik testi mi normal mi
Yurdışında nerde yapıyosun canım bende yurtdışında yaşıyorum evet burda 5. Güne götürmüyorlar 3. Gün en geç yerleştiriyorlar hayırlısı artık inşallah burdan güzel haberler veririzBana 3 gün transferi yapılacak. Biz yurt dışındayız. Erkek faktörü de var, morfoloji düşük. Genelde 3. gün transferi yapıyor bizim klinik. Arada fark yoktur umarım.
Aynı gün test sonucumuz hayırlı sağlıklı haberlerle geliriz buraya inşallah bu arada canım senin kaçıncı gün embriyosuydukıslar benim hiçbir belirtim yok adetim 25/26 günde bi olurdu.satım 30 aralık. sadece sag kasıgımda ara ara fındık büyüklüğünde bişey hissediorum. transferimde 20 ocak.kafam karıştı doktorum 1 subatta tahlil yap demişti5. gün embriyosu olsa 1 subat geç deilmi
5. gün dedi doktorum ama 1 subat tahlil yap dedi.allah içimibiliyo sanki 3. gün.Aynı gün test sonucumuz hayırlı sağlıklı haberlerle geliriz buraya inşallah bu arada canım senin kaçıncı gün embriyosuydu
Canım bemimde 5.gün embriyosuydu 1 tane kaldı onuda dondurduk hayırlısı olsun bakalım hepimiz için seninkide sebepsiz interfilitemiKacinci gun embriyosuydu cnm? Bnmde 20 sinde transfer oldu 1 tane 5. Gun emb. Konuldu. Dgrleri gelisemedi malesef hic dondurulmsm kalmadi. Yas 35 alti olunca banada tek embr transfer etti ztn baskada kalmadi
Evt cnm bnmde sebepsiz infertilite ilk tup denemem. Senin kacinci denemen? Bnm dondrulmus kalmadi malesef 5 embriyom vardi 1 tanesi 5. Gune gitti digerleri 4. Gunden snra saglikli gelisemedi dondurmadilar.ins bu tutar da sil bastan tedaviye baslmak zorunda kalmam.Canım bemimde 5.gün embriyosuydu 1 tane kaldı onuda dondurduk hayırlısı olsun bakalım hepimiz için seninkide sebepsiz interfilitemi
İnşallah canım benimde ilk denemem Allah herkesin gönlüne göre versin inşallahEvt cnm bnmde sebepsiz infertilite ilk tup denemem. Senin kacinci denemen? Bnm dondrulmus kalmadi malesef 5 embriyom vardi 1 tanesi 5. Gune gitti digerleri 4. Gunden snra saglikli gelisemedi dondurmadilar.ins bu tutar da sil bastan tedaviye baslmak zorunda kalmam.
Almanya cnm. Sen neredesin?Yurdışında nerde yapıyosun canım bende yurtdışında yaşıyorum evet burda 5. Güne götürmüyorlar 3. Gün en geç yerleştiriyorlar hayırlısı artık inşallah burdan güzel haberler veririz
Sağol cnm, bana tekrar kontrol tarihi verdi umarım gelişmiş olurlar hayırlısıylaBozma moralini cnm benmde öyleydi doktr son muayene de dha küçük bunlar dedi moralimi bozmuştu iki tane 15 16 mm büyük vardı sonra üç gün dha iğnelere devam dedi snra kontrole çağırmadan opu tarihi vermişti şaşırdım bnde ama kaliteli olurlar inşallah seninde büyürler bnce