• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Kizlarrr kontrolden geldim 5 tane yumurtam varmis sali gunu toplancak insallah dahada cok toplanir.benim sorum 5 yumurta toplanip 5.gun transferi olan varmi?birde sali gunu toplanan yumurtalar pazar gunu 5.gun oluyor bu durumda tatil nasil oluyor birgun daha bekleyip 6.gunmu oluyor?yada 4.gun transferi diye bisi varmi?offffff karisti hep
Cnm bnm 7 yum toplandi 5 i donduruldu 3. Gunde. Transferim 2 ay snra oldu transfer oncesi bu 5 tanesini cozdurduler 5. Gune gtmesini beklediler 1 tanesi gitti onu transfer ettiler suan 8. Gunumdeyim sonuc bekliyrm.

Kizlarrr kontrolden geldim 5 tane yumurtam varmis sali gunu toplancak insallah dahada cok toplanir.benim sorum 5 yumurta toplanip 5.gun transferi olan varmi?birde sali gunu toplanan yumurtalar pazar gunu 5.gun oluyor bu durumda tatil nasil oluyor birgun daha bekleyip 6.gunmu oluyor?yada 4.gun transferi diye bisi varmi?offffff karisti hep
Pazar gününe denk gelse de o gün yapıyorlar diye biliyorum ama emin degilim

Canım benimde 6 toplanmıştı. 4ü 5. Güne güne gitti. İkisi koyuldu, ikisinide dondurttuk. Transferin pazara da gelse yaparlar bence özel yerse

Cnm bnm 7 yum toplandi 5 i donduruldu 3. Gunde. Transferim 2 ay snra oldu transfer oncesi bu 5 tanesini cozdurduler 5. Gune gtmesini beklediler 1 tanesi gitti onu transfer ettiler suan 8. Gunumdeyim sonuc bekliyrm.
Güzel haberler ver inşallah canım. Çözüldükten sonra 5. güne bekletebiliyorlar mı?

Güzel haberler ver inşallah canım. Çözüldükten sonra 5. güne bekletebiliyorlar mı?
Bizim merkez oyle yapti 5 embriyo 3. Gun iyi kalitede donduruldu snra cozduruldu. 3. Gun kaliteleri cok belli olmuyormus o yuzdn 5. Gune goturmeye calisiyrlarmis. 4 tane embriyom gidemedi mesela. Embriyolg 3. Gun onlardan birini transfer etseydik tutmayacakti muhtemeln dedi. Bu da tutunacak mi bilmem nasip tabi. 5. Gune giderken eleniyormus genelde. Ins senin daha cok kalir 5. Gune cnm dondurursn en azndan

Kızlar benden de dün yumurta toplandı genel anestezi altında. Yarım saat sonra filan uyandım. Öğleden sonra iyi geçse de akşam üzeri yoğun ağrılar başladı. Karnımda, kasıklarımda. Bende çikolata kisti var. Acaba kisti deldi de karın içime doğru sızıntı mı var diye bile korktum. Ağrı kesici alıyorum. Zor bir gece geçirdim, Allah kimseye yaşatmasın. Şimdi ağrı daha hafif, ama hala orada. Ben ayağa kalkıp hareketlenince geri geliyor. Geçmez ve artarsa doktoru arayacağım. Son gittiğimde ortalama 12-13 tane demişlerdi, fakat dün 7 yumurta toplanabilmiş. Doktor "folikül diye alıyorum içi boş çıkıyordu" dedi. Bugün emriyolog aradı. 7 taneden 5'i döllenmiş. Hücrelerini sordum, "Dün ve bugün tek hücreler, bugün itibariyle bölünmeye başlarlar" dedi. Kaliteleri konusunda da pazartesi bilgi verebilirlermiş. İki transfer planlanıyor. Kalan 3 taneyi bugün donduruyoruz dedi, yanlış anlamadıysam. Ama ağrı içinde olduğum için sormayı akıl edemedim. Kliniğe ulaşamıyoruz şimdi de. Transfer olanlar, kaç gün transferi oldunuz?

Canım bilgilerine baktımda sende bahçeci fulyada yaptırmışsın doktorun kimdi

Canım benimde 6 toplanmıştı. 4ü 5. Güne güne gitti. İkisi koyuldu, ikisinide dondurttuk. Transferin pazara da gelse yaparlar bence özel yerse[/QUOTE
Kizlar toplu mesaj yazamadim.insallah benimde 6 tane kaliteli yumurtam olur ve 5.gune gider.eger 3.gune kadar 5 yumurta gitmezse 5.gunu beklemeden transfer ediyorlar diye duydum ama ben 5.gun istiyorum.acaba doktora desem ben risk almak istiyorum 5.gunu bekleyelim desem kizarmi:( bide ne hayaller kurmustum 5.gunu 4 tane gider 2 sini alir ikisini dondururum 2 sene sonra alirim diyodum:( offffff

Bizim merkez oyle yapti 5 embriyo 3. Gun iyi kalitede donduruldu snra cozduruldu. 3. Gun kaliteleri cok belli olmuyormus o yuzdn 5. Gune goturmeye calisiyrlarmis. 4 tane embriyom gidemedi mesela. Embriyolg 3. Gun onlardan birini transfer etseydik tutmayacakti muhtemeln dedi. Bu da tutunacak mi bilmem nasip tabi. 5. Gune giderken eleniyormus genelde. Ins senin daha cok kalir 5. Gune cnm dondurursn en azndan
Canım benim 12 civarında folikül görünmüştü son kontrolde. 7 tanesi yumurta olarak toplandı. Bugün aradılar beş tanesi döllenmiş.

İşte bende bu sebepten 5. Gun transferi istiyorum saglikli embriyo 5. Gune kadar gider sinucta.ama 5.gune hic embriyo kalmama ihtimali de var ama ben bu riski almak istiyom bilmiyom doktor ne dusunur

Canım pazar günü transfer yapılıyor, bu önemli bir iş sonuçta günlere takılma hayırlısı olsun

Canım benim 12 civarında folikül görünmüştü son kontrolde. 7 tanesi yumurta olarak toplandı. Bugün aradılar beş tanesi döllenmiş.
Ins gelisimleri iyi olur cnm artik transfer edilcek 1 tane olsa sukur diyecek hale geldik embriyolar 5. Gune giderken eleniyor cunku

İşte bende bu sebepten 5. Gun transferi istiyorum saglikli embriyo 5. Gune kadar gider sinucta.ama 5.gune hic embriyo kalmama ihtimali de var ama ben bu riski almak istiyom bilmiyom doktor ne dusunur
Internttekk arastirmalarimda 4 ve 5 tane embriyosu olani 5. Gune goturmeye calisiyrlarmis 4 ten az embriyo olunca risk almayip 3. Gun transfer ediyorlarmis

Kizlar acil yardim bu benim 3.tup bebegim ama oncekilerde tasadiklarimi hatirlamiyoru.. bugun ignelerimin 5.funu ama seffaf uzayan akintim var . Yumurtalar catlamamistir dimi neolur cevap verin. Yarin cetrotide ignemi olucam neolur cevap verin

Ins gelisimleri iyi olur cnm artik transfer edilcek 1 tane olsa sukur diyecek hale geldik embriyolar 5. Gune giderken eleniyor cunku
Bana 3 gün transferi yapılacak. Biz yurt dışındayız. Erkek faktörü de var, morfoloji düşük. Genelde 3. gün transferi yapıyor bizim klinik. Arada fark yoktur umarım.

Kizlar acil yardim bu benim 3.tup bebegim ama oncekilerde tasadiklarimi hatirlamiyoru.. bugun ignelerimin 5.funu ama seffaf uzayan akintim var . Yumurtalar catlamamistir dimi neolur cevap verin. Yarin cetrotide ignemi olucam neolur cevap verin
Cnm hormonlardan dolayi oluyor o akintilar bende korkmustm catladimi yumlar diye ama cok sukur catlamamis

Hayır canım, çatlamamıştır. Çünkü yumurtalık baskılayıcı ilaç da kullanıyorsun. Uzayan servikal mukus iyi bir şey, östrojen düzeyinin yavaş yavaş yükseldiğini gösteriyor. Aynı sebepten ben de panik olmuştum 10 gün önce filan. Doktorum bu şekilde açıkladı :)

Back