- 16 Kasım 2015
- 2.315
- 1.635
- 83
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #3.281
Cnm bnm 7 yum toplandi 5 i donduruldu 3. Gunde. Transferim 2 ay snra oldu transfer oncesi bu 5 tanesini cozdurduler 5. Gune gtmesini beklediler 1 tanesi gitti onu transfer ettiler suan 8. Gunumdeyim sonuc bekliyrm.Kizlarrr kontrolden geldim 5 tane yumurtam varmis sali gunu toplancak insallah dahada cok toplanir.benim sorum 5 yumurta toplanip 5.gun transferi olan varmi?birde sali gunu toplanan yumurtalar pazar gunu 5.gun oluyor bu durumda tatil nasil oluyor birgun daha bekleyip 6.gunmu oluyor?yada 4.gun transferi diye bisi varmi?offffff karisti hep
Pazar gününe denk gelse de o gün yapıyorlar diye biliyorum ama emin degilimKizlarrr kontrolden geldim 5 tane yumurtam varmis sali gunu toplancak insallah dahada cok toplanir.benim sorum 5 yumurta toplanip 5.gun transferi olan varmi?birde sali gunu toplanan yumurtalar pazar gunu 5.gun oluyor bu durumda tatil nasil oluyor birgun daha bekleyip 6.gunmu oluyor?yada 4.gun transferi diye bisi varmi?offffff karisti hep
Canım benimde 6 toplanmıştı. 4ü 5. Güne güne gitti. İkisi koyuldu, ikisinide dondurttuk. Transferin pazara da gelse yaparlar bence özel yerseKizlarrr kontrolden geldim 5 tane yumurtam varmis sali gunu toplancak insallah dahada cok toplanir.benim sorum 5 yumurta toplanip 5.gun transferi olan varmi?birde sali gunu toplanan yumurtalar pazar gunu 5.gun oluyor bu durumda tatil nasil oluyor birgun daha bekleyip 6.gunmu oluyor?yada 4.gun transferi diye bisi varmi?offffff karisti hep
Güzel haberler ver inşallah canım. Çözüldükten sonra 5. güne bekletebiliyorlar mı?Cnm bnm 7 yum toplandi 5 i donduruldu 3. Gunde. Transferim 2 ay snra oldu transfer oncesi bu 5 tanesini cozdurduler 5. Gune gtmesini beklediler 1 tanesi gitti onu transfer ettiler suan 8. Gunumdeyim sonuc bekliyrm.
Bizim merkez oyle yapti 5 embriyo 3. Gun iyi kalitede donduruldu snra cozduruldu. 3. Gun kaliteleri cok belli olmuyormus o yuzdn 5. Gune goturmeye calisiyrlarmis. 4 tane embriyom gidemedi mesela. Embriyolg 3. Gun onlardan birini transfer etseydik tutmayacakti muhtemeln dedi. Bu da tutunacak mi bilmem nasip tabi. 5. Gune giderken eleniyormus genelde. Ins senin daha cok kalir 5. Gune cnm dondurursn en azndanGüzel haberler ver inşallah canım. Çözüldükten sonra 5. güne bekletebiliyorlar mı?
Canım bilgilerine baktımda sende bahçeci fulyada yaptırmışsın doktorun kimdiCnm bnm 7 yum toplandi 5 i donduruldu 3. Gunde. Transferim 2 ay snra oldu transfer oncesi bu 5 tanesini cozdurduler 5. Gune gtmesini beklediler 1 tanesi gitti onu transfer ettiler suan 8. Gunumdeyim sonuc bekliyrm.
Canım benimde 6 toplanmıştı. 4ü 5. Güne güne gitti. İkisi koyuldu, ikisinide dondurttuk. Transferin pazara da gelse yaparlar bence özel yerse[/QUOTE
Kizlar toplu mesaj yazamadim.insallah benimde 6 tane kaliteli yumurtam olur ve 5.gune gider.eger 3.gune kadar 5 yumurta gitmezse 5.gunu beklemeden transfer ediyorlar diye duydum ama ben 5.gun istiyorum.acaba doktora desem ben risk almak istiyorum 5.gunu bekleyelim desem kizarmibide ne hayaller kurmustum 5.gunu 4 tane gider 2 sini alir ikisini dondururum 2 sene sonra alirim diyodum offffff
Canım benim 12 civarında folikül görünmüştü son kontrolde. 7 tanesi yumurta olarak toplandı. Bugün aradılar beş tanesi döllenmiş.Bizim merkez oyle yapti 5 embriyo 3. Gun iyi kalitede donduruldu snra cozduruldu. 3. Gun kaliteleri cok belli olmuyormus o yuzdn 5. Gune goturmeye calisiyrlarmis. 4 tane embriyom gidemedi mesela. Embriyolg 3. Gun onlardan birini transfer etseydik tutmayacakti muhtemeln dedi. Bu da tutunacak mi bilmem nasip tabi. 5. Gune giderken eleniyormus genelde. Ins senin daha cok kalir 5. Gune cnm dondurursn en azndan
İşte bende bu sebepten 5. Gun transferi istiyorum saglikli embriyo 5. Gune kadar gider sinucta.ama 5.gune hic embriyo kalmama ihtimali de var ama ben bu riski almak istiyom bilmiyom doktor ne dusunurBizim merkez oyle yapti 5 embriyo 3. Gun iyi kalitede donduruldu snra cozduruldu. 3. Gun kaliteleri cok belli olmuyormus o yuzdn 5. Gune goturmeye calisiyrlarmis. 4 tane embriyom gidemedi mesela. Embriyolg 3. Gun onlardan birini transfer etseydik tutmayacakti muhtemeln dedi. Bu da tutunacak mi bilmem nasip tabi. 5. Gune giderken eleniyormus genelde. Ins senin daha cok kalir 5. Gune cnm dondurursn en azndan
Canm benimki de 5. Gün embriyosu transferin 5. Günü sabah ilk idrarımla çok silik çıkmıştı 7.gün biraz daha belirgin 9.gün tam netti ilk idrarınla yaparsan çıkar İnşallah5.gun embriyosu olunca test günü 10.gun dedi doktor bana.
Evt cnm guvenc bey doktorum senin kimCanım bilgilerine baktımda sende bahçeci fulyada yaptırmışsın doktorun kimdi
Canım pazar günü transfer yapılıyor, bu önemli bir iş sonuçta günlere takılma hayırlısı olsunKizlarrr kontrolden geldim 5 tane yumurtam varmis sali gunu toplancak insallah dahada cok toplanir.benim sorum 5 yumurta toplanip 5.gun transferi olan varmi?birde sali gunu toplanan yumurtalar pazar gunu 5.gun oluyor bu durumda tatil nasil oluyor birgun daha bekleyip 6.gunmu oluyor?yada 4.gun transferi diye bisi varmi?offffff karisti hep
Ins gelisimleri iyi olur cnm artik transfer edilcek 1 tane olsa sukur diyecek hale geldik embriyolar 5. Gune giderken eleniyor cunkuCanım benim 12 civarında folikül görünmüştü son kontrolde. 7 tanesi yumurta olarak toplandı. Bugün aradılar beş tanesi döllenmiş.
Internttekk arastirmalarimda 4 ve 5 tane embriyosu olani 5. Gune goturmeye calisiyrlarmis 4 ten az embriyo olunca risk almayip 3. Gun transfer ediyorlarmisİşte bende bu sebepten 5. Gun transferi istiyorum saglikli embriyo 5. Gune kadar gider sinucta.ama 5.gune hic embriyo kalmama ihtimali de var ama ben bu riski almak istiyom bilmiyom doktor ne dusunur
Bana 3 gün transferi yapılacak. Biz yurt dışındayız. Erkek faktörü de var, morfoloji düşük. Genelde 3. gün transferi yapıyor bizim klinik. Arada fark yoktur umarım.Ins gelisimleri iyi olur cnm artik transfer edilcek 1 tane olsa sukur diyecek hale geldik embriyolar 5. Gune giderken eleniyor cunku
Cnm hormonlardan dolayi oluyor o akintilar bende korkmustm catladimi yumlar diye ama cok sukur catlamamisKizlar acil yardim bu benim 3.tup bebegim ama oncekilerde tasadiklarimi hatirlamiyoru.. bugun ignelerimin 5.funu ama seffaf uzayan akintim var . Yumurtalar catlamamistir dimi neolur cevap verin. Yarin cetrotide ignemi olucam neolur cevap verin
Hayır canım, çatlamamıştır. Çünkü yumurtalık baskılayıcı ilaç da kullanıyorsun. Uzayan servikal mukus iyi bir şey, östrojen düzeyinin yavaş yavaş yükseldiğini gösteriyor. Aynı sebepten ben de panik olmuştum 10 gün önce filan. Doktorum bu şekilde açıkladı :)Kizlar acil yardim bu benim 3.tup bebegim ama oncekilerde tasadiklarimi hatirlamiyoru.. bugun ignelerimin 5.funu ama seffaf uzayan akintim var . Yumurtalar catlamamistir dimi neolur cevap verin. Yarin cetrotide ignemi olucam neolur cevap verin
Tutunacaksa her ikiside tutunuyor cnm Rabbim nasip ettiktn snra gerisi bos.sen icini ferah tutBana 3 gün transferi yapılacak. Biz yurt dışındayız. Erkek faktörü de var, morfoloji düşük. Genelde 3. gün transferi yapıyor bizim klinik. Arada fark yoktur umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?