2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Valla cnm bu kadar erken olmaz galiba bugün 3. Gün transfer oldum 5. Gün embriyosu eşime sırtım çok ağrıyor diye ağladım gece çok yatıyorsun dedi bana ondan
canım sirt ağrısı oluyor hamilelikte hatta bnde eşime soyledigimde yatmaktan demişti ama hamileliktenmis seninde öyledir umarım

Son düzenleme:
Aynen canım sonuç önemli sen idrarda gördün biraz rahatlamissindir
Bilmiyorum çokta rahat değilim açıkcası. Çünkü hiç bir belirtim yok, ağrı sızı. Dün dışarıdaydım baya yürüdüm falan. Korktum. Yarın tekrar idrar testi yapacam inş birşey olmaz

B bebegim-gel canım sana birşey sormak istiyorum yumurta toplamaya ne zaman çağırıyorlar.adetin 2.günü ne yapıyorlar
Adetin 2.günü muayene ediyolr kan testi istiyolar gene snra iğnelere karar veriyolar hangi iğneyi kaç ünite vurulcagini bi cizelgeye yaziyor hemşire 3 4 gün snra tekrr kontrole cagiryolor yumurtaların gelişimine bakıyolar cnm duruma göre devam ediyorsun iğnelere

aşılama süreci gibi o zaman

aşılama süreci gibi o zaman

Doğrudur cnm ben hiç aşılama yaptrmadgim için bilmiyorm :)
Doğrudur cnm ben hiç aşılama yaptrmadgim için bilmiyorm :)
Yumurta toplamada yumurtaların durumuna göre 10. 11. 12. Gün olabiliyor değişiyor burda dha erken olanlarida okumuştum cnm benm ilkinde 12.gun olmuştu bu sfer 10.gün oldu
hayırlısı artık aşılama da bana adetin 2.günü başta haplara sonra iğnelere başlamıştım.şimdi de 10 gün boyunca estrofem kullanıcam

Selamla olsun yoldaslarimaa ben bugün meleklerimi aldım çok şükür sonu pozitif olsun inşallah @melisela yaz taployacanlarim Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hepinize dua ettim insallah Rabbimin izni ile hepimiz anne olucazçok inanıyorum cokkkkk :)) sizde inanin ve bekleyin :))Allaha emanet olun

Bilmiyorum çokta rahat değilim açıkcası. Çünkü hiç bir belirtim yok, ağrı sızı. Dün dışarıdaydım baya yürüdüm falan. Korktum. Yarın tekrar idrar testi yapacam inş birşey olmaz
Benim de belirtilerim yok gibi sadece göğüsler kaldı o da ilaçlardan belki. Zaten bir süre sonra belirtiler yerini başka belirtilere bırakıyor bence.. senin ne kadar olfu

Benim de belirtilerim yok gibi sadece göğüsler kaldı o da ilaçlardan belki. Zaten bir süre sonra belirtiler yerini başka belirtilere bırakıyor bence.. senin ne kadar olfu
Canım benim yarın 11. Gün. İdrarda pozitif çıktı ama daha test vermedim. Pazartesi gideceğim kan vermeye.
Inşallah hayırlı olan olur canım benim çok yorma kendini
Aynen canım, rabbime emanet valla :) hayırlısı ile bir kan vereyim

Kizlarrr kontrolden geldim 5 tane yumurtam varmis sali gunu toplancak insallah dahada cok toplanir.benim sorum 5 yumurta toplanip 5.gun transferi olan varmi?birde sali gunu toplanan yumurtalar pazar gunu 5.gun oluyor bu durumda tatil nasil oluyor birgun daha bekleyip 6.gunmu oluyor?yada 4.gun transferi diye bisi varmi?offffff karisti hep

BEnimde 7 yumurta toplanmıştı 5'i döllendi 2 tane 5. Gün embriyosu olmuştu

Kısmet olur inşallah canım olumsuz Düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…