- 10 Ocak 2017
- 130
- 213
- 18
- 31
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #3.261
canım sirt ağrısı oluyor hamilelikte hatta bnde eşime soyledigimde yatmaktan demiştiValla cnm bu kadar erken olmaz galiba bugün 3. Gün transfer oldum 5. Gün embriyosu eşime sırtım çok ağrıyor diye ağladım gece çok yatıyorsun dedi bana ondan
Bilmiyorum canım hamile olalımda 2 gün farketmez :)Niye farklı acaba ?ben eve geldikten sonra emin olmak için doktoruma tekrar sordum 12.gun mu 10.gun mü diye. 10.gun dedi.
Aynen canım sonuç önemli sen idrarda gördün biraz rahatlamissindirBilmiyorum canım hamile olalımda 2 gün farketmez :)
Bilmiyorum çokta rahat değilim açıkcası. Çünkü hiç bir belirtim yok, ağrı sızı. Dün dışarıdaydım baya yürüdüm falan. Korktum. Yarın tekrar idrar testi yapacam inş birşey olmazAynen canım sonuç önemli sen idrarda gördün biraz rahatlamissindir
Adetin 2.günü muayene ediyolr kan testi istiyolar gene snra iğnelere karar veriyolar hangi iğneyi kaç ünite vurulcagini bi cizelgeye yaziyor hemşire 3 4 gün snra tekrr kontrole cagiryolor yumurtaların gelişimine bakıyolar cnm duruma göre devam ediyorsun iğnelereB bebegim-gel canım sana birşey sormak istiyorum yumurta toplamaya ne zaman çağırıyorlar.adetin 2.günü ne yapıyorlar
aşılama süreci gibi o zamanAdetin 2.günü muayene ediyolr kan testi istiyolar gene snra iğnelere karar veriyolar hangi iğneyi kaç ünite vurulcagini bi cizelgeye yaziyor hemşire 3 4 gün snra tekrr kontrole cagiryolor yumurtaların gelişimine bakıyolar cnm duruma göre devam ediyorsun iğnelere
aşılama süreci gibi o zamanAdetin 2.günü muayene ediyolr kan testi istiyolar gene snra iğnelere karar veriyolar hangi iğneyi kaç ünite vurulcagini bi cizelgeye yaziyor hemşire 3 4 gün snra tekrr kontrole cagiryolor yumurtaların gelişimine bakıyolar cnm duruma göre devam ediyorsun iğnelere
Doğrudur cnm ben hiç aşılama yaptrmadgim için bilmiyorm :)aşılama süreci gibi o zaman
Yumurta toplamada yumurtaların durumuna göre 10. 11. 12. Gün olabiliyor değişiyor burda dha erken olanlarida okumuştum cnm benm ilkinde 12.gun olmuştu bu sfer 10.gün olduaşılama süreci gibi o zaman
Doğrudur cnm ben hiç aşılama yaptrmadgim için bilmiyorm :)
Doğrudur cnm ben hiç aşılama yaptrmadgim için bilmiyorm :)
hayırlısı artık aşılama da bana adetin 2.günü başta haplara sonra iğnelere başlamıştım.şimdi de 10 gün boyunca estrofem kullanıcamYumurta toplamada yumurtaların durumuna göre 10. 11. 12. Gün olabiliyor değişiyor burda dha erken olanlarida okumuştum cnm benm ilkinde 12.gun olmuştu bu sfer 10.gün oldu
Şimdi baktım da yanlış hesaplamisim 5+2 mis. Kafa bir dünya :)Bunda annesine sıkı sıkı tutunur inşallah canım. Kaçıncı günde öğrendin sen idrarda gördün mu
Benim de belirtilerim yok gibi sadece göğüsler kaldı o da ilaçlardan belki. Zaten bir süre sonra belirtiler yerini başka belirtilere bırakıyor bence.. senin ne kadar olfuBilmiyorum çokta rahat değilim açıkcası. Çünkü hiç bir belirtim yok, ağrı sızı. Dün dışarıdaydım baya yürüdüm falan. Korktum. Yarın tekrar idrar testi yapacam inş birşey olmaz
Inşallah hayırlı olan olur canım benim çok yorma kendiniBilmiyorum çokta rahat değilim açıkcası. Çünkü hiç bir belirtim yok, ağrı sızı. Dün dışarıdaydım baya yürüdüm falan. Korktum. Yarın tekrar idrar testi yapacam inş birşey olmaz
Canım benim yarın 11. Gün. İdrarda pozitif çıktı ama daha test vermedim. Pazartesi gideceğim kan vermeye.Benim de belirtilerim yok gibi sadece göğüsler kaldı o da ilaçlardan belki. Zaten bir süre sonra belirtiler yerini başka belirtilere bırakıyor bence.. senin ne kadar olfu
Aynen canım, rabbime emanet valla :) hayırlısı ile bir kan vereyimInşallah hayırlı olan olur canım benim çok yorma kendini
BEnimde 7 yumurta toplanmıştı 5'i döllendi 2 tane 5. Gün embriyosu olmuştuKizlarrr kontrolden geldim 5 tane yumurtam varmis sali gunu toplancak insallah dahada cok toplanir.benim sorum 5 yumurta toplanip 5.gun transferi olan varmi?birde sali gunu toplanan yumurtalar pazar gunu 5.gun oluyor bu durumda tatil nasil oluyor birgun daha bekleyip 6.gunmu oluyor?yada 4.gun transferi diye bisi varmi?offffff karisti hep
Meraba arkadaşlar ben 32 yaşındayım...geçen yıl aralik ayından beri 2 aşılama, histereskopi ameliyatı ve 2 tüp bebek denemesi yaptım..ilk tüp bebek denememde transfere bile gidemedik, bendeki sorun yumurtalarım kalitesiz ve boş çıkıyor döllenme bile olmuyor bu son denememde 6 yumurta alındı sadece 2 si dollendi tek transfer yapıldı diğerini dondurdular...5. Gün embriyosu transfer ettiler ve bugün 11. Günüm yarında test günüm ama yaptırmak bile istemiorum içimde umutsuzluktan hiçbir heyecan kalmadı artık, pazartesi günü kendi doktoruma gidip yaptıracam...eşim çok umutlu dünden beri beni hastaneye teste götürmeye çalışıo, o yüzden çok üzülüyorum ona suçluluk duyuyorum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?