- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #3.161
Bu arada ben 10 gun boyunca banyo yapmayı düşünmüyorum sık sık kıyafet degistiriyorum.kokmam insallah
Bende aynısını yapıyorum kokmayiz inşallah hic de umrumda değil yeterki hayırlı bir şekilde yavrularimizi kucamiza alalimda senin kaçıncı gunun
Canım benim doktorumda ertesi gün ılık suyla yapabilirsin dedi ama ben yine de yapmayı dusunmuyomO kadar beklemenize gerek yokki. Banyonun bir etkisi yok. 4 gün sonra ılık suyla yapabilirsiniz. Benim doktorum denize bile girebilirsin dedi :)
2.günüm 5.gün embriyosu ydi canimBende aynısını yapıyorum kokmayiz inşallah hic de umrumda değil yeterki hayırlı bir şekilde yavrularimizi kucamiza alalimda senin kaçıncı gunun
Evet doktor istediğin zaman banyo yapabilirsin yatmaya gerek yok dedi ama ben o çok çok güvendiğim sevdiğim Doktorumu ilk kez dinlemicemO kadar beklemenize gerek yokki. Banyonun bir etkisi yok. 4 gün sonra ılık suyla yapabilirsiniz. Benim doktorum denize bile girebilirsin dedi :)
Tamam inş canım :) pc pek açmıyorum bugünlerdeYenidunya3 canım tabloya eklermisin. 26 yaş. 23 ocak transferim oldu 1 tane 5.gün dondurulmuş embriyo . sonucumu 4 subatta öğreneceğim. Merkezim Serkan oral tüp bebek .teşekkürler
erken daha umutsuzluğa kapilma lütfen ben 8.gun yaptım yani yok denicek kadar az gördüm ikinci cizgiyi belli bile olmuyordu ki degerim yüksek olduğu halde test gününde güzel sonuç al inşallah bebeğin seninledirEvet canım 7. Günüm evde test yaptım negatif
Ay inşallah canım benim insan üzülmem diyo ama üzülünüyomuş hayırlısı artıkerken daha umutsuzluğa kapilma lütfen ben 8.gun yaptım yani yok denicek kadar az gördüm ikinci cizgiyi belli bile olmuyordu ki degerim yüksek olduğu halde test gününde güzel sonuç al inşallah bebeğin seninledir
Üzülme cnm Rabbim yazdıysa olucak inşallah. Ben 10.günü test yapsam çıkarmı sizce dha transfer olmadan test gününü bekliyrm ya delircem bu gidişleAy inşallah canım benim insan üzülmem diyo ama üzülünüyomuş hayırlısı artık
Ayy sorma ne haldeyim gazdanKızlar bende kuluçkaya yattım bekliyorumbugün ikinci günüm. Gaz oluyor çok fazla korktum açıkçası ilaçlardan mi acaba
Aynıyiz seninle canımYenidunya3 canım tabloya eklermisin. 26 yaş. 23 ocak transferim oldu 1 tane 5.gün dondurulmuş embriyo . sonucumu 4 subatta öğreneceğim. Merkezim Serkan oral tüp bebek .teşekkürler
Ilaclar yapıyor herhalde ne kullanıyorsun şu an. Ben estrofem progestan fitil hibor leucostim kullanıyorumAyy sorma ne haldeyim gazdan
Ay hiç güleceğim yoktuÜzülme cnm Rabbim yazdıysa olucak inşallah. Ben 10.günü test yapsam çıkarmı sizce dha transfer olmadan test gününü bekliyrm ya delircem bu gidişle
Amin cnmAy hiç güleceğim yoktuçok tatlısın canım Rabbim inşallah gönlündekini verir
Jel folik asit apikopal coraspin bi ilaç daha var prolaktin hormonu içinIlaclar yapıyor herhalde ne kullanıyorsun şu an. Ben estrofem progestan fitil hibor leucostim kullanıyorum
Ilaclar yapıyor herhalde ne kullanıyorsun şu an. Ben estrofem progestan fitil hibor leucostim kullanıyorum
Canım bende leucostim kullanıyorum sen nasıl kullanıyorsun haftada bir mi birde saat kac da yapmamız gerekiyor bilgin var miIlaclar yapıyor herhalde ne kullanıyorsun şu an. Ben estrofem progestan fitil hibor leucostim kullanıyorum
Ne çok ilaç kullanıyorsunuz ya bna doktr çok az ilaç verdi tutunmasını sağlamak için tek jel var ikinci denemem bide keşke başka ilaçlarda verseydi :)Jel folik asit apikopal coraspin bi ilaç daha var prolaktin hormonu için
Canım folikasit zaten hep veriyorlar diğerinde b12 bide prolaktin yüksek benim onun icin kullaniyom yumurta toplamada sonra başladım ona işte 2 gün daha kullanicam coraspin de çoğu kişi kullanıyor estofrem kullanan var bana da onu vermedi mesela jelle aynı işlevi mı görüyorNe çok ilaç kullanıyorsunuz ya bna doktr çok az ilaç verdi tutunmasını sağlamak için tek jel var ikinci denemem bide keşke başka ilaçlarda verseydi :)
Evet cnm bnde ki folik asit+ b12 yaziyor estrofemı bana tedaviye başlamadan önce vermişti günde 3 defa iciyodm ama 3 gun içtim bulantı istifra yaptı çok bırakmak zorunda kalmıştım toplamadan sırada vermedi farketmz dedi ama madem gerk yoktu niye verdi anlamadm valla çokta takmamaya çalsyrm Rabbim yazdıysa olur inşallah. Coraspirn vermediler bna cnmCanım folikasit zaten hep veriyorlar diğerinde b12 bide prolaktin yüksek benim onun icin kullaniyom yumurta toplamada sonra başladım ona işte 2 gün daha kullanicam coraspin de çoğu kişi kullanıyor estofrem kullanan var bana da onu vermedi mesela jelle aynı işlevi mı görüyor
Evet cnm hakkımızda hayırlısı olsun inşallah içimizi rahat tutalımEvet cnm bnde ki folik asit+ b12 yaziyor estrofemı bana tedaviye başlamadan önce vermişti günde 3 defa iciyodm ama 3 gun içtim bulantı istifra yaptı çok bırakmak zorunda kalmıştım toplamadan sırada vermedi farketmz dedi ama madem gerk yoktu niye verdi anlamadm valla çokta takmamaya çalsyrm Rabbim yazdıysa olur inşallah. Coraspirn vermediler bna cnm
Amin cnm test günün ne zamanEvet cnm hakkımızda hayırlısı olsun inşallah içimizi rahat tutalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?