2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Yenidunya3 canım listede yanlış yazılmış transfer tarihim 1 şubat. sonuç 10 şubatta belli olacak. benim opu olmayacak

Yenidunya3 canım listede yanlış yazılmış transfer tarihim 1 şubat. sonuç 10 şubatta belli olacak. benim opu olmayacak
Tamam canım düzelteyim. Tedavi başlama hangi tarih?
Yenidunya3 canım beni de yazar mısın ctesi opu olucak. Belki benimle birlikte olacaklar vardır iyi yardımlaşırız
Canım istenilen bilgileri yaz eklerim
valla hamile kalırsan 12. haftaya kadar kullanılıyor sanırım. şuan sabah akşam alıyorum bir kaç gün sonra sadece sabah 3 tane almaya başlayacağım
Ben kızımda kendi kafama göre bıraktım sanki bu ilacı. Bir tane bırakmıştım ama hangisiydi hatırlayamadım

Kızlar bittim ben.. çatlatma iğnesi yapacaktım bu gece hazır doz zannettim hiç araştırmadım öncesinde son anda açtım doz karışım falan var şok oldum lütfen yardımcı olun yaa

Ovitrelle vardı onu yaptım hazırdı sıkıntı olmadı ama bide choriomon vardı bi toz bi su ama iğnesi yoktu yanında yapılış videosunu da bulamadım bi an panikledim. Akşam cetrotide yaptığım boş şırıngaları atmamışım allahtan onun içinden kullandığım şırıngayı çıkardım choriomonu onunla karıştırıp vuruldum valla doğru mu yaptım yalnış mı bilmiyorum başına gelen oldu mu hiç böyle bide 5-7 dk geç yaptım. Valla çok ağladım ya yanlış oldu sanki birşeyler çıldırıcam

Evet önceden 8 kromozom taraniyormus simdi bizim 24 kromozoma birden bakıp ilerde olabileceği hastalıkları bile gorebileceklermis

Keşke en yakın acile gideydin hemen ilaçlarını alınca kontrol et bi dahakine korkma bi şekilde halletmissin allahtan başka catlatma iğnelerin varmış ama muhakkak başından geçeni yarın yumurta toplamaya gittiğinde doktora da anlat o da yorum yapsın için rahat etsin ama bence hiç bişey olmaz

İnşallah olmaz

valla hamile kalırsan 12. haftaya kadar kullanılıyor sanırım. şuan sabah akşam alıyorum bir kaç gün sonra sadece sabah 3 tane almaya başlayacağım
Estrofem 2.transfer arasında yapılan hazırlık döneminde kullandım ben transferden sonra 2 tup bebekte de kullanmadım

Böyle bir başlık zaten var neden tekrar başlık açıyorsunuz ki iki tarafa bölünmek zor oluyor oradan devam edilse olmuyor mu tek bir yerden. Aynı ay için neden birkaç konu birden olsun ki.
Canım yaş 27
Kızlar tahmini adet tarihlerinizi de yazalım en azından kimin ne zaman tedaviye başlayacağını biliriz

Canım yaş 27 1 negatif aşılamam var tüp bebek 1. Deneme maslak Acıbadem Bülent tıraşa gidiyorum. Tedaviye 19.01.2017 de başladım.

inş. gerçeginide yaşarsın

Ama en azından denedin ben 3 tedavi gördüm içinden bir tanesi bile transfer edilmedi gelişimi yavaş diye hepsi boşa gitti

Tamam canım düzelteyim. Tedavi başlama hangi tarih?

Canım istenilen bilgileri yaz eklerim

Ben kızımda kendi kafama göre bıraktım sanki bu ilacı. Bir tane bırakmıştım ama hangisiydi hatırlayamadım
geçen hamile kaldığımda estrofemi kullanmak istemediğimi söylemiştim. bebeğe zararı olabilir diye. sakın bırakma bebeğe zararı hiç yok demişti. o yüzden devam etmiştim. benim tedaviye başlama tarihim 13 ocak canım

keşke en yakın acile gidip vurulsaydın.

Canım bunu en aza indirgemenin en kolay yolu,uyguladıktan sonra hemen kalkıp hareket etmen.Yapabilirsen yürüyebilirsin 15 dk.Ya da yattığın yerde bisiklet çevirme hareketi yap.Böylece ilacın emilimi hızlanıyor,gerekli olanı alıyorsun fazlasını vücut zaten atıyor.Çok stres yapma ama hareket önemli..

Var canım ben :)Hiç stres yapma canını sıkma.7 yumurta toplandı,4 tane döllendi 1 tanesi PGT ye gitti,sağlıklı geldi ve çok şükür annesine tutundu.Hakkında hayırlısı olsun ama bunu stres yapma kendine,inşallah güzel haberlerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…