• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Kızlar gunaydn bnmde 7. Gunum idrar testi denedm cıkması kucuk bir ihtimaldi ztn ama cıksa içim rahat beklerdm.malesef bnmkide cok net tek çizgi
Dün birden heyecana kapılıp yaptık canım ama olsun Hale'n çok büyük umudumuz var inşallah 12. Gün en güzel haberleri inşallah verecez ben inanıyorum

benimde bu 3. denemem. diğer 2 sinde pgt den iyi gelenler bile hem transferden sonra tutunmadı hem de dışarıda yaşamadılar. bu işte bir terslik vardı hocaya çok dedim fakrlı bir yöntemle ilerleyin, spermde sorun var ondan kaliteli olmuyorlar dedim ama anltamadım. herşeyi yaptık bundna sonrada aynı yöntemi uygulayacağız dedi. Bu sözün üstüne bende klinik değiştiridm. Yeni gittiğim klinikte hem hocaya heö embryologa 2 tedavimde yaşadığım tüm üsreçleri anlattım.embriyolog hemen dediki spermde sorun var. Yani tespitim doğruydu. döllenme var ama yaşamıyor onun için tese ile spermi alacağız dedi ve tese ile spermi aldılar hemen orda incelediler ve ne iyilerini dölleme içimn kullandılar 6 yumurtamın 6 sı da döllendi. Bugün 3. gün daha aramadılar ama dün hepside maximum çekirdek sayısına ulaşmıştı. Yani sizinde embriyoalrınız benimki gibi yaşamıyorsa kaliteli spermler alınıp döllenmiyor olabilir. belki yazdıklarım size yol gösterir. Hakkımızda hayırlısı olsun.
dna hasar tespiti yapılı mı size sprem için ... bana 3.tedavide söylenen yumurta orta kalite olması ... eşinize hangi testler yapıldı embriyologta dedi spremde hiç sıkıntı yok fertilchip yapıldı bu tedavide yine döllenen az ve gelişim yavaş

Dün birden heyecana kapılıp yaptık canım ama olsun Hale'n çok büyük umudumuz var inşallah 12. Gün en güzel haberleri inşallah verecez ben inanıyorum
Cıkmayacgı biliyrdm ama bi umut cıkarsa ohh be diyecektm. Simdi tabi ya yoksa negatifse düşüncesi dvm ediyor.inş bebişlermz bizimledir heyecanla beklıyrm kan sonucu cıkana kdr nasıl dayancaz bilmem

Ever canım benimde 17 opu 20 transfer 2 emrio transfwr edilmişti daha erken olabilir belki ama 6. Günde ikinci çizgiyi Hadid görenler de var.Onlardan birazda gaza gelip yaptım ama tabi üzüldüm boşu boşuna.Sonuçta hakkımızda hayırlısı inşallah daha erkendir bizim için.
Bence bu iş bünyeden bünyeye değişiyor benim de 8.gunde idrarda hamile çıktı 9.gun kanda baya yüksek çıktı ama 6 haftalik düştü benim bi arkadaşım 12.gun hcg 12.4 falan çıktı doktor görünüşe göre hamile değilsin ama belli olmaz geç tutunma da olabilir dedi 14.gun yine test yapıldı hcg tavan yapmıştı şimdi 2 yaşında oğlu var her kadın bir değil kısmet

Evet bu doğru canım 5.gun embriyolarda 7 8 9. Günde de idrarda kanda çıkabiliyor 2.3. Gün transferde 14.gune kadar beklenebiliyor
Valla bnm 5. Gun embriyosu bu sabah 7. Gunumdu idrarda baktm net tek çizgi en ufak bi gölge bile cıkmadı ikinci cizgi adına. Ama 7. Gun erken bnce 2 enbriyo koyulanlarn cıkmıs sankı genlde. İnş pozitftr 5 gun snra kan verecgm

Evet şiddetli adet sancısı çekiyordum,ayaklarım buz kesiyordu.kanda negatif.Allahım sabır ver
Cok zor cnm tahmın ediyrm bndede var aynı korkular Allah sabrını ve gücünü versin. 5. Gun embriyosumuydu kacıncı denemendi pek hatırlamıyrm senın bilgilerini listede de göremedm. Umarım rabbim cok aratmadan kucagını doldurur.

Cok zor cnm tahmın ediyrm bndede var aynı korkular Allah sabrını ve gücünü versin. 5. Gun embriyosumuydu kacıncı denemendi pek hatırlamıyrm senın bilgilerini listede de göremedm. Umarım rabbim cok aratmadan kucagını doldurur.
Toplama 11.01.2017
Transfer 16.01.2017

Transfer ve toplama öncesi 9.1.2017
Lh 0.74
E2 2130
Progesteron 1.93

Transfer sonrası
20.01.2017
Lh 0,2
E2 1347
Progrsteron 27.10
Yaş 33
2 aşılama
1. Tüp bebek
5.gün embriyosu
27.01.2017 beta hcg 0

Arkadaşlar aslında herkes transfer öncesi ve sonrası e2 yani rahim duvarı kalınlığını kanda baktırıyor,sonucunu kimse yazmıyor??? :(

Valla bnm 5. Gun embriyosu bu sabah 7. Gunumdu idrarda baktm net tek çizgi en ufak bi gölge bile cıkmadı ikinci cizgi adına. Ama 7. Gun erken bnce 2 enbriyo koyulanlarn cıkmıs sankı genlde. İnş pozitftr 5 gun snra kan verecgm
Ama işte kişinin bünyesine göre değişir senin Rahime geç tutunur başkasının erken tutunur mesela ablamda idrar testi pozitif çıkıyor kanda negatif çıkıyordu benim 9.gunde 5.gun embriyosu 9.gun kanda göründü herkesin süreci farklı olar oda vücut sisteminden kaynaklı.. bence içini ferah tut dua et

Back