• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

peki birşey soracağım. şimdi ben hamile kaldı kalbi durdu embriyo sağlıksız dediler. arkadaşım pgt yöntemi ile hamile kaldı oda aynı şeyi yaşadı nasip değilmiş dediler. bebeğin kalbinin durması sağlıksız olmasındansa pgt yöntemi ile hamile kalan neden aynı şeyi yaşıyor.
Rahim içinde yapışıklık Polikistik over kanda pıhtılaşma bunlar hep düşük sebebidir sadece pgt çözüm değildir

Benim doktorum olabildikçe az ilaçla bu işi götürmeye Çalışıyor.prednol ne için ?folbiol lu yaklaşık üç aydır b12 ile birlikte kullanıyorum ben
prednol neden veriyorlar bilmiyorum ama kortizonmuş iyileşmeyi hızlandırır dedi. 4 gün kullanacam. tetradox enfeksiyon kapmamak içinmiş oda 4 gün. forbiol ve coraspin tedavi boyunca. estrofem rahim kalınlığı için. crinone jel düşmesin diye.

Bazen de rahim içinde yanlış yere yerleşiyor embriyor.öyle durumlarda da büyüyemiyor düşük oluyor

Rahim içinde yapışıklık Polikistik over kanda pıhtılaşma bunlar hep düşük sebebidir sadece pgt çözüm değildir
bu bahsettiklerin için tedbir alınıyor. kan pıhtılaşması için hem coraspin kullandım hemde kan sulandırıcı iğne vuruldum. morarmadığım yer kalmadı. polikistik over bende yok.. birde ben hiç düşük yaşamadım kalbi durdu 2 kez kürtaj oldum

bu bahsettiklerin için tedbir alınıyor. kan pıhtılaşması için hem coraspin kullandım hemde kan sulandırıcı iğne vuruldum. morarmadığım yer kalmadı. polikistik over bende yok.. birde ben hiç düşük yaşamadım kalbi durdu 2 kez
Histeroskobi oldun mu ?mesela bizde görünen hiç bir sebep yoktu histeroskobi ile bakıldı yapışıklık ve ince bir perde çıktı bunlar sebep olabilir dedi doktor

Bana şimdiden hic ilaç yazmadi tam yazacakti gerek yok dedi vazgeçti adetin 2.gunu baslamam icin yumurta büyütme ignemi yazdı şehir dışında olduğum için adetin 6.gunu gel dedi bakalım hayırlısı yazarım size burdan süreçleri

Histeroskobi oldun mu ?mesela bizde görünen hiç bir sebep yoktu histeroskobi ile bakıldı yapışıklık ve ince bir perde çıktı bunlar sebep olabilir dedi doktor
yapıldı, bana ve eşime yapılacak hiç bir test ve işlem kalmadı. özellikle sordum. transfer yaptırmadan önce bakılacak birşey varsa bakalım diye. ama doktorum anne ve babadan kaynaklanan birşey yok. bakılacak birşey kalmadı diye

pgt nin tek birkaç yöntemi var basit olanda sadece genetik bir hastalığınız varsa ona yönelik olan kromozomlara bakılıyor yani 5 -6 kromozoma bazen tüm kromozomlar taranıyor yani size bağlı bunu da doktorlar yönlendiriyor arkadaşında dediği gibi sadece kalp durması embriyoya bağlı olduğunu düşünmüyorum.farklı birçok sebep olabilir

Ayy insallah canim benim :anne::KK36:Benim de 1 hafta sonra transferim gercelesecek Allah nasip ederse dondurulmus 5. Gun 2 tane embriyom var. Dun gece erkek bebek gordum kucagimdaydi 6-7 aylik vardir, biberonla sut iciriyodum. O kadar tatli ve guzeldi ki. Konustu benimle bak içiyorum iste dedi :KK46: gulerek bende ooys deyip öpüyodum :anne::KK200:Allahimmmm hayirlara cikarsin insallah canim :KK200:
Ay canım bak sende güzel haberler verecen bize :anne: bu ayın çok bereketli olduğuna inanıyorum çoğu arkadaşımız hamile :anneadayı: kocaman :nazar::nazar:Maşşallah topiğimize:nazar::nazar:

peki birşey soracağım. şimdi ben hamile kaldı kalbi durdu embriyo sağlıksız dediler. arkadaşım pgt yöntemi ile hamile kaldı oda aynı şeyi yaşadı nasip değilmiş dediler. bebeğin kalbinin durması sağlıksız olmasındansa pgt yöntemi ile hamile kalan neden aynı şeyi yaşıyor.

Canım pgt nedir? Ben bilmiyorum

Kızlar selam bu gece çatlatma iğnesini vurucam Allah'ın izniyle ctesi opu yapılacak. Var mı başka ctesi yapılacak olan? Bi de birşey sorucam bugün e2 1460 çıktı pro 1.24 embriyoları dondurup sonra işlem yaparlar diye düşünüyorum size de böyle birşey oldu mu ya aklımda deli sorular :KK43::KK43::KK43:

Kızlar selam bu gece çatlatma iğnesini vurucam Allah'ın izniyle ctesi opu yapılacak. Var mı başka ctesi yapılacak olan? Bi de birşey sorucam bugün e2 1460 çıktı pro 1.24 embriyoları dondurup sonra işlem yaparlar diye düşünüyorum size de böyle birşey oldu mu ya aklımda deli sorular :KK43::KK43::KK43:
benimde yumurtalar toplandı 1 ay sonra transfer oldu. doktorum dondurulmuş embriyo transferi yapıyor. tutunma oranı yüksekmiş

Back