• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Kızlar benim soruma kimse cevap vermemiş ama ya pgt ile hamile olan yada yakınından falan duyan yok mu bana bu işlem yapılacak kafam çok karışık ama

canım benimde ikinci denememde yapılmıştı pgt 5.gün embriyosuna sonuç tutmadı.yani onunda tutmama ihtimali var :(
inşallah seninki tutar

Herkese mrb bende muhtemel Şubat ayının ilk haftası dondurulmuş embriyo transferi olacam ayın 4 ünde muayene var herhangi bir olumsuzluk görmezse inş 2 tane dondurulmuş bebişim var :)
Dondurulmuş embriyolarda hamile kalma yüzdesi daha fazla ben dondurulmuş ile hamile kalmıştım rahim dinleniyor sonuçta ara var

Bende 2 tüp bebekte de yapmamisti
ya bende duygu değişimi sinir ve aşırı tatlı istemi yaptı

Kızlar benim soruma kimse cevap vermemiş ama ya pgt ile hamile olan yada yakınından falan duyan yok mu bana bu işlem yapılacak kafam çok karışık ama
pgt yöntemile düşmeme garanetisi yok. arkadaşım yaptırdı kalbi durdu bebeğin. ben genetik testlerimi yaptırdım temiz çıktı, düşmeme garantisi yok diye pgt yaptırmadım. ha genetik bir sıkıntı çıksa yaptırırdım.

canım benimde ikinci denememde yapılmıştı pgt 5.gün embriyosuna sonuç tutmadı.yani onunda tutmama ihtimali var :KK43:
inşallah seninki tutar
Of ya doktor da tabi öyle dedi hepsi çöpe de gidebilir dedi bende zaten sorun olmasa normal transferde tutup doğuma kadar giderdi diye düşünüyorum kafam çok karışık pgt nin ne faydası olacak ki o zaman

Kan sulandırıcı iğne kullanıyorsan eger biraz yükseltsin doktorun ml mini benim tam 4 düşüğüm var :(ikisi doğal yoldan gebelik 8 haftada,biri 5 haftada biride ikizlerimden birini yine 8 haftada kaybettim çok çok zor Rabbim bana ve kimseye yaşatmasın bi daha .bende bu tedavi de iğne nin Değeri yükseltilecek

ya bende duygu değişimi sinir ve aşırı tatlı istemi yaptı

pgt yöntemile düşmeme garanetisi yok. arkadaşım yaptırdı kalbi durdu bebeğin. ben genetik testlerimi yaptırdım temiz çıktı, düşmeme garantisi yok diye pgt yaptırmadım. ha genetik bir sıkıntı çıksa yaptırırdım.
Bende sorun yok diye benden genetik test istemedi yumurta rezervim falan cok iyiymis canli 1 tane sperm bile gelse sen hemen hamile kalirsin dedi ama esimde azosperm var diye ona kanka genetik test yaptırdı temiz çıktı bunu da biliyor ama pgt de ısrar ediyor

Herkese mrb bende muhtemel Şubat ayının ilk haftası dondurulmuş embriyo transferi olacam ayın 4 ünde muayene var herhangi bir olumsuzluk görmezse inş 2 tane dondurulmuş bebişim var :)
benimde 2 tane dondurulmuş 1. kalite embriyo 1 şubatta koyulacak. ilaçlara başladınmı.

Kan sulandırıcı iğne kullanıyorsan eger biraz yükseltsin doktorun ml mini benim tam 4 düşüğüm var :KK43:ikisi doğal yoldan gebelik 8 haftada,biri 5 haftada biride ikizlerimden birini yine 8 haftada kaybettim çok çok zor Rabbim bana ve kimseye yaşatmasın bi daha .bende bu tedavi de iğne nin Değeri yükseltilecek
Olupta yine gidecekmi endişesini yaşamak daha zor allah yardimcin olsun bu son yöntemi denedikten sonra kaderime boyun eyip demekki boyleymis diyecem yani

ben şuan sabah akşam 2 adet içiyorum. yarın prednol,tetradox başlayacak. coraspin,forbiol var bide. midem maf oldu

benimde 2 tane dondurulmuş 1. kalite embriyo 1 şubatta koyulacak. ilaçlara başladınmı.
Birinci kalite blast mı oluyor ?eğer öyleyse benim de 2 tane blast transfer olacak inş.ilaç olarak sadece östrojen tablet kullanıyorum henüz progesteron ve iğne ye başlamadım

ben şuan sabah akşam 2 adet içiyorum. yarın prednol,tetradox başlayacak. coraspin,forbiol var bide. midem maf oldu
Benim doktorum olabildikçe az ilaçla bu işi götürmeye Çalışıyor.prednol ne için ?folbiol lu yaklaşık üç aydır b12 ile birlikte kullanıyorum ben

Of ya doktor da tabi öyle dedi hepsi çöpe de gidebilir dedi bende zaten sorun olmasa normal transferde tutup doğuma kadar giderdi diye düşünüyorum kafam çok karışık pgt nin ne faydası olacak ki o zaman

sizde genetik problem olmayabilir ama yumurtada olabilir bazen 1 kalitede olan görünümü bölünmesi güzel olan embriyolar da sağlıksız olabiliyor vucut da genelde sağlıksız embriyoyu kabul etmiyor size de pgt yapılarak bu soruna bakmak istebilir doktorunuz bence

Bende sorun yok diye benden genetik test istemedi yumurta rezervim falan cok iyiymis canli 1 tane sperm bile gelse sen hemen hamile kalirsin dedi ama esimde azosperm var diye ona kanka genetik test yaptırdı temiz çıktı bunu da biliyor ama pgt de ısrar ediyor
benim de eşimdede hiçbir sıkıntı yok. birinci gebeliğimde kalbi durdu diye istedi ikimizinde temiz çıktı

sizde genetik problem olmayabilir ama yumurtada olabilir bazen 1 kalitede olan görünümü bölünmesi güzel olan embriyolar da sağlıksız olabiliyor vucut da genelde sağlıksız embriyoyu kabul etmiyor size de pgt yapılarak bu soruna bakmak istebilir doktorunuz bence
peki birşey soracağım. şimdi ben hamile kaldı kalbi durdu embriyo sağlıksız dediler. arkadaşım pgt yöntemi ile hamile kaldı oda aynı şeyi yaşadı nasip değilmiş dediler. bebeğin kalbinin durması sağlıksız olmasındansa pgt yöntemi ile hamile kalan neden aynı şeyi yaşıyor.

4.transferde de tutmadiysa genetiğine bakilmis embriyoda düzgün cikmayabilir işte evet sağlıksız bebekse rahim kabul etmiyor

peki birşey soracağım. şimdi ben hamile kaldı kalbi durdu embriyo sağlıksız dediler. arkadaşım pgt yöntemi ile hamile kaldı oda aynı şeyi yaşadı nasip değilmiş dediler. bebeğin kalbinin durması sağlıksız olmasındansa pgt yöntemi ile hamile kalan neden aynı şeyi yaşıyor.
Iste tam da aradığım soru buydu bende bunu anlamıyorum

Back