- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
- Konu Sahibi Yenidunya3
- #3.061
Hayırlı cumalar herkese, Rabbim gönlünüzde olanı size nasip etsin inşAllah canım arkadaşlarım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı Cumalar canım ben bugün evde yaptım ve tek çizgi çıktı Ve tabiki Allahtan umut kesilmez deyip Salı gününü bekleyecem üzülmedim dersem yalan olur ama ne yapalım Rabbim daha ağır imtihanlardan korusunHayırlı cumalar herkese, Rabbim gönlünüzde olanı size nasip etsin inşAllah canım arkadaşlarım :)
sizin atladığınız nokta şu canım.İki kere doğal yolla hamile kadım 7. haftada kalp atışları durduğu için alındılar.Tüp bebek yaptırmaya karar verince ( bütün genetik,kromozom hatta en son düşük metaryelininde kromozomsal incelemesi yapıldı temiz çıktı) doktor pgt önerdi.Bebeğin kalbinin durmasının onlarca sebebi olabilirmiş,pgt ile sadece bir kısmı inceleniyor ama garantisi yok.Sadece embriyo kaynaklı sorunlar eleniyor ama rahim ile ilgili bir sıkıntı varsa yine yaşayabilirsin.Ki inşallah hiçbirimiz yaşamayız.Ayrıca bende homozigot MHRF 667 kan pıhtılaşması çıktı.O yüzden şimdi hem corasprin hemde sabah akşam clexan 0.4 iğne vuruluyorum.Gerisi Allahın taktiriIste tam da aradığım soru buydu bende bunu anlamıyorum
Üzülme canım, bu sabah bende yaptım dedim test bende negatif .Artık Allah hayırlısı ni nasip etsin.Benimde kan testi pazartesi olucak.Hayırlı Cumalar canım ben bugün evde yaptım ve tek çizgi çıktı Ve tabiki Allahtan umut kesilmez deyip Salı gününü bekleyecem üzülmedim dersem yalan olur ama ne yapalım Rabbim daha ağır imtihanlardan korusun
ben kan pıhtılaşması testi yapmadım. ama tüp bebek tedavilerinde tedbir amaçlı zaten bahsettiğin ilaçlaı veriyorlar. coraspin ve kan sulandırıcı iğne bende vuruldum.sizin atladığınız nokta şu canım.İki kere doğal yolla hamile kadım 7. haftada kalp atışları durduğu için alındılar.Tüp bebek yaptırmaya karar verince ( bütün genetik,kromozom hatta en son düşük metaryelininde kromozomsal incelemesi yapıldı temiz çıktı) doktor pgt önerdi.Bebeğin kalbinin durmasının onlarca sebebi olabilirmiş,pgt ile sadece bir kısmı inceleniyor ama garantisi yok.Sadece embriyo kaynaklı sorunlar eleniyor ama rahim ile ilgili bir sıkıntı varsa yine yaşayabilirsin.Ki inşallah hiçbirimiz yaşamayız.Ayrıca bende homozigot MHRF 667 kan pıhtılaşması çıktı.O yüzden şimdi hem corasprin hemde sabah akşam clexan 0.4 iğne vuruluyorum.Gerisi Allahın taktiri
Senin kaçıncı gün embriyosu benim İkinci gün embriyosu herhalde 18 opu 20 transfer çünkü ikinci gün oluyo demiÜzülme canım, bu sabah bende yaptım dedim test bende negatif .Artık Allah hayırlısı ni nasip etsin.Benimde kan testi pazartesi olucak.
Hayırlı Cumalar canım ben bugün evde yaptım ve tek çizgi çıktı Ve tabiki Allahtan umut kesilmez deyip Salı gününü bekleyecem üzülmedim dersem yalan olur ama ne yapalım Rabbim daha ağır imtihanlardan korusun
ALLAH RAZI OLSUN cumanız mübarek olsun testi erken yapmanın sakıncası üzülüp stres yapılıyor bende dayanamayıp 10. gün yaptım çıkmadı ağlayarak acilde kan tahlili yaptırmıştım ve sonuç 292 değerle hamileydım hemen idrarda çıkmaya biliyorÜzülme canım, bu sabah bende yaptım dedim test bende negatif .Artık Allah hayırlısı ni nasip etsin.Benimde kan testi pazartesi olucak.
Ever canım benimde 17 opu 20 transfer 2 emrio transfwr edilmişti daha erken olabilir belki ama 6. Günde ikinci çizgiyi Hadid görenler de var.Onlardan birazda gaza gelip yaptım ama tabi üzüldüm boşu boşuna.Sonuçta hakkımızda hayırlısı inşallah daha erkendir bizim için.Senin kaçıncı gün embriyosu benim İkinci gün embriyosu herhalde 18 opu 20 transfer çünkü ikinci gün oluyo demi
Asıl senden Allah razı olsun canım bak iki kalbe umut oldun çok teşekkürler.ALLAH RAZI OLSUN cumanız mübarek olsun testi erken yapmanın sakıncası üzülüp stres yapılıyor bende dayanamayıp 10. gün yaptım çıkmadı ağlayarak acilde kan tahlili yaptırmıştım ve sonuç 292 değerle hamileydım hemen idrarda çıkmaya biliyor
Evet canım bence benim emriyolar ikinci seninki üçüncü gün embriyosu olduğu için çıkmadı diyelim çünkü arkadaşlar beşinci gün embriyosu belki ondan çıkmıştır hakkımızda hayırlısı olsun ben inanıyorum Rabbim bizlerinde yüzünü güldürecekEver canım benimde 17 opu 20 transfer 2 emrio transfwr edilmişti daha erken olabilir belki ama 6. Günde ikinci çizgiyi Hadid görenler de var.Onlardan birazda gaza gelip yaptım ama tabi üzüldüm boşu boşuna.Sonuçta hakkımızda hayırlısı inşallah daha erkendir bizim için.
bence sizde günlerce olmadımı diye düşünerek kendinizi yıpratmaktansa yakınınızda bır hastanede kan tahlili yaptırınAsıl senden Allah razı olsun canım bak iki kalbe umut oldun çok teşekkürler.
Ay gerçektenmi çok sevindim seni okuyunca evet çok okumuştum böyle ama kendi topiğimde böyle birşey olduğu için umudum daha var demekki Allah razı olsunALLAH RAZI OLSUN cumanız mübarek olsun testi erken yapmanın sakıncası üzülüp stres yapılıyor bende dayanamayıp 10. gün yaptım çıkmadı ağlayarak acilde kan tahlili yaptırmıştım ve sonuç 292 değerle hamileydım hemen idrarda çıkmaya biliyor
Amin canım aynen erken oldu bizimki biraz Allah büyüktür inşallah kanda alicam güzel sonucuEvet canım bence benim emriyolar ikinci seninki üçüncü gün embriyosu olduğu için çıkmadı diyelim çünkü arkadaşlar beşinci gün embriyosu belki ondan çıkmıştır hakkımızda hayırlısı olsun ben inanıyorum Rabbim bizlerinde yüzünü güldürecek
Sağol canım ben derdimi aldım bana yetti bu pazartesi yaptiricam testi zaten doktorda öyle demişti. Bende hastanede çalıştığım için gerek yok.Hiç huyum değil böyle acelecilik ama bu işler çok farkliymisbence sizde günlerce olmadımı diye düşünerek kendinizi yıpratmaktansa yakınınızda bır hastanede kan tahlili yaptırın
ne olur olumsuz düşünmeyin yukarıda da anlattım 10. günde çıkmadı buna rağmen kanda çıktı hemde 292 gibi yüksek bir değer erken yapmışınızkendinizi üzüp de yanlış birşey yapmayın hala bir umut varKızlar gunaydn bnmde 7. Gunum idrar testi denedm cıkması kucuk bir ihtimaldi ztn ama cıksa içim rahat beklerdm.malesef bnmkide cok net tek çizgi
7. Gunde cok az kişi idrarda goruyor ztn cnm senin demem gbi kan degeri yuksek olup idrarda goremeyen de cok. Kanı bekleyecgm artık 12. Gun yaptrcmne olur olumsuz düşünmeyin yukarıda da anlattım 10. günde çıkmadı buna rağmen kanda çıktı hemde 292 gibi yüksek bir değer erken yapmışınızkendinizi üzüp de yanlış birşey yapmayın hala bir umut var
benimde bu 3. denemem. diğer 2 sinde pgt den iyi gelenler bile hem transferden sonra tutunmadı hem de dışarıda yaşamadılar. bu işte bir terslik vardı hocaya çok dedim fakrlı bir yöntemle ilerleyin, spermde sorun var ondan kaliteli olmuyorlar dedim ama anltamadım. herşeyi yaptık bundna sonrada aynı yöntemi uygulayacağız dedi. Bu sözün üstüne bende klinik değiştiridm. Yeni gittiğim klinikte hem hocaya heö embryologa 2 tedavimde yaşadığım tüm üsreçleri anlattım.embriyolog hemen dediki spermde sorun var. Yani tespitim doğruydu. döllenme var ama yaşamıyor onun için tese ile spermi alacağız dedi ve tese ile spermi aldılar hemen orda incelediler ve ne iyilerini dölleme içimn kullandılar 6 yumurtamın 6 sı da döllendi. Bugün 3. gün daha aramadılar ama dün hepside maximum çekirdek sayısına ulaşmıştı. Yani sizinde embriyoalrınız benimki gibi yaşamıyorsa kaliteli spermler alınıp döllenmiyor olabilir. belki yazdıklarım size yol gösterir. Hakkımızda hayırlısı olsun.Ama en azından denedin ben 3 tedavi gördüm içinden bir tanesi bile transfer edilmedi gelişimi yavaş diye hepsi boşa gitti
Verdin mi testYinede insan emin olamıyor çünkü hiç bi belirtim yok şuan. Kanı cuma veririm belki 9. Gün oluyor. Hocaya sorayım bakalım ne diyecek. İnanamıyorum bide hala :) ultrasonu görene kadar