- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #3.021
Rahim içinde yapışıklık Polikistik over kanda pıhtılaşma bunlar hep düşük sebebidir sadece pgt çözüm değildirpeki birşey soracağım. şimdi ben hamile kaldı kalbi durdu embriyo sağlıksız dediler. arkadaşım pgt yöntemi ile hamile kaldı oda aynı şeyi yaşadı nasip değilmiş dediler. bebeğin kalbinin durması sağlıksız olmasındansa pgt yöntemi ile hamile kalan neden aynı şeyi yaşıyor.
prednol neden veriyorlar bilmiyorum ama kortizonmuş iyileşmeyi hızlandırır dedi. 4 gün kullanacam. tetradox enfeksiyon kapmamak içinmiş oda 4 gün. forbiol ve coraspin tedavi boyunca. estrofem rahim kalınlığı için. crinone jel düşmesin diye.Benim doktorum olabildikçe az ilaçla bu işi götürmeye Çalışıyor.prednol ne için ?folbiol lu yaklaşık üç aydır b12 ile birlikte kullanıyorum ben
bu bahsettiklerin için tedbir alınıyor. kan pıhtılaşması için hem coraspin kullandım hemde kan sulandırıcı iğne vuruldum. morarmadığım yer kalmadı. polikistik over bende yok.. birde ben hiç düşük yaşamadım kalbi durdu 2 kez kürtaj oldumRahim içinde yapışıklık Polikistik over kanda pıhtılaşma bunlar hep düşük sebebidir sadece pgt çözüm değildir
Histeroskobi oldun mu ?mesela bizde görünen hiç bir sebep yoktu histeroskobi ile bakıldı yapışıklık ve ince bir perde çıktı bunlar sebep olabilir dedi doktorbu bahsettiklerin için tedbir alınıyor. kan pıhtılaşması için hem coraspin kullandım hemde kan sulandırıcı iğne vuruldum. morarmadığım yer kalmadı. polikistik over bende yok.. birde ben hiç düşük yaşamadım kalbi durdu 2 kez
yapıldı, bana ve eşime yapılacak hiç bir test ve işlem kalmadı. özellikle sordum. transfer yaptırmadan önce bakılacak birşey varsa bakalım diye. ama doktorum anne ve babadan kaynaklanan birşey yok. bakılacak birşey kalmadı diyeHisteroskobi oldun mu ?mesela bizde görünen hiç bir sebep yoktu histeroskobi ile bakıldı yapışıklık ve ince bir perde çıktı bunlar sebep olabilir dedi doktor
Ay canım bak sende güzel haberler verecen bizeAyy insallah canim benimBenim de 1 hafta sonra transferim gercelesecek Allah nasip ederse dondurulmus 5. Gun 2 tane embriyom var. Dun gece erkek bebek gordum kucagimdaydi 6-7 aylik vardir, biberonla sut iciriyodum. O kadar tatli ve guzeldi ki. Konustu benimle bak içiyorum iste dedi gulerek bende ooys deyip öpüyodum Allahimmmm hayirlara cikarsin insallah canim
peki birşey soracağım. şimdi ben hamile kaldı kalbi durdu embriyo sağlıksız dediler. arkadaşım pgt yöntemi ile hamile kaldı oda aynı şeyi yaşadı nasip değilmiş dediler. bebeğin kalbinin durması sağlıksız olmasındansa pgt yöntemi ile hamile kalan neden aynı şeyi yaşıyor.
pgt embriyonu genetik taramaya gönderip sağlıklı sağlıksız olduğuna bakıyorlar sağlıklı ise transfer ediyorlarCanım pgt nedir? Ben bilmiyorum
pgt embriyonu genetik taramaya gönderip sağlıklı sağlıksız olduğuna bakıyorlar sağlıklı ise transfer ediyorlar
kendinize genetik testi yaptırdınızmı. önce onu isterlerAnladım ben de sorıyım doktoruma
Hayır hiç istemedi öyle birşey o yüzden yaptırmadım ben dekendinize genetik testi yaptırdınızmı. önce onu isterler
benimde yumurtalar toplandı 1 ay sonra transfer oldu. doktorum dondurulmuş embriyo transferi yapıyor. tutunma oranı yüksekmişKızlar selam bu gece çatlatma iğnesini vurucam Allah'ın izniyle ctesi opu yapılacak. Var mı başka ctesi yapılacak olan? Bi de birşey sorucam bugün e2 1460 çıktı pro 1.24 embriyoları dondurup sonra işlem yaparlar diye düşünüyorum size de böyle birşey oldu mu ya aklımda deli sorular
Allah bağışlasın canım Rabbim tez vakitte hayırlı sağlıklı kardeşte nasip etsinKızlar bu arada ben 2014 de dondurulmuş tedavi ile hamile kaldım ve bir tane oğluşum var .
sizin ilkmiHayır hiç istemedi öyle birşey o yüzden yaptırmadım ben de
Şuan bekliyor musun canım yoksa hamiş misinbenimde yumurtalar toplandı 1 ay sonra transfer oldu. doktorum dondurulmuş embriyo transferi yapıyor. tutunma oranı yüksekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?