- Konu Sahibi Yenidunya3
-
- #2.921
Bende yeniyim biraz acemiyimBenim tek embriyo transfer edildi ben iki istemiştim ama doktor 1 embriyoda ısrar etti. 24 ü transfer günüm bugün 2. Gün sayılır test günümüde 8 şubat dedi bakalım hepimiz için hayırlısı olsun inşallahinş. senin kaç tane? ve kaçıncı gün tlf giriorum yeniyim bide bakındım ama bulamadım .bilgilerini
sen yeme içme konusunda neler yapıosun
Hadi İnşallah canım 5.günden beri 3.testim hepsi pozitif çıktı ama ilaçlardandır diyordum inşallah bebeğimALLAHİN İZNİYLE GEBESIN
Selam benimbu gün transferi m oldu üç adet üçüncü gün embriyosuydu orta kalite dedi doktor . Rabbim kucağımızı doldursun doktor orta kalite deyince biraz moralim bozuldu. Sizce nasıl olur . Sadece sırt üstü mü yatayım arkadaşlar yan taraflarıma yatamaz mıyım
Hamilesin net :)Hadi İnşallah canım 5.günden beri 3.testim hepsi pozitif çıktı ama ilaçlardandır diyordum inşallah bebeğimbenmledir
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ebekle-2017-eylul-ekim-anneleri.983388/page-7Hadi İnşallah canım 5.günden beri 3.testim hepsi pozitif çıktı ama ilaçlardandır diyordum inşallah bebeğimbenmledir
Çok mutlu ettin canm beni Allah razı olsunHamilesin net :)
Muayene etçekler kan testi isticekler ilaç verebilirler cnmzaten çok merak ediyorum gittiğimde ne yapılacak acaba sadece kan testi mi yapılacak muayane edecekler mi iğne yada ilaç vericekler mi
Peşinizden geliyoruz inşallah
Kaçıncı gün embriyosu canım testlerde de çıkmış maşallah inşallah sağlıkla gelsinÇok mutlu ettin canm beni Allah razı olsun
5.gün embriyosu canım senn?Kaçıncı gün embriyosu canım testlerde de çıkmış maşallah inşallah sağlıkla gelsin
canım merkezler işin içinden çıkacak bir yol buluyor malesef ..sana en azından 5 yaş genç olsaydın demiş bize yumurta donasyonu önerdi düşünebiliyor musun ? pgt derdinizde kalmaz diyor bşka merkezde deneyebilirsiniz diyor ama sonuç değişmez diyor .... yaptıracaksanda adım adım takip etmek en iyisi güvenmemek lazım merkezlere1.sayfadaki tabloda yazıyor.. orda tek doktor var zaten.. ben saat ile ilgili kuskum oldugunu soyledigimde 37 veya 38 de aldigimiz hasta da oluyor yumurtalar ancak toplanacak duruma geliyor, çatlama 35 te bile olabilir.. bu tamamen sans isi dedi.. kesinlikle kabul etmiyoo.bide diyoki kalan 2 yumurta belki en kalitelisiydi ne biliyosun dedi.. ben de tam tersi de olabilir belki de en ise yaramaziydi dedim..
Beni en cok üzen sey ben 36 yasindayim.
bana 5 yas genc olsaydin da 20 yumurta verseydin demesi oldu.. insan boyle asagilanmaz.. esim cok sinirlendi arayacakti kavga edecekti bosver dedim.. hani şimdi hepsi catlamis olsa tamam.. 2 tane kaldigi icin hicbirsey kanitlayamam.. adamlar doktor. Takibi ben yapmadim ki der.. yada catlatma ignesini düzgün yapmamislardir vs der.. onlar bir kılıf bulur. Bide cocugun bizim sayemizde oldu deyip te minnet etmem gerekiyormus gibi davranışi da ayri bir olay..
Bilemiyorum belki bi yerden para isini halledip inadima gider bir deneme daha yaparim.. takipleri igneleri herseyi de onlara yaptirir saat hesabi tutarim bu defa..
Kafamı dagıtmaya calısıyrm cıktm brz dolastım. Hiç pozitifi göremedm ya simdiye kdr poZitf nasıl bir duygu banada ugrar mı merak ve heyecan içindeym bazende ya olmazsalar agır basıyor işte 1 hafta daha sabredeyım görecegm sonucuCanım niye böyle yapıp kendini yıpratıyorsun. Bol dua et canım. Zaten hiç bir belirti olmuyor 7. Haftalara kadar. Şuan benim yine ağrım sızım yok. Evde test yok yapacaktım yine :)
İnşallah cnm ya ne zor bi sürec bu beklemek bebişim ordadır inş hamile olma fikri midemde kelebekler ucusturuyor inş rabbim hepimize bu mutlulugu nasip ederHayatim belirti olacak diye bişe yok.takılma böyle şeylere .adet olacağını sanıp hamile çıkanı mi ararsın yoksa bi gram his ağrı olmadan gebe cikaninimi.yani takılma pozitif ol.
Benimde 5. Gün canım rabbim yüzümüze gülsün inşallah5.gün embriyosu canım senn?
Hosgeldin cnm ayni gun transfer olmusuz bnmde 5. Gun embriyosu sende ne var ne yok? Bn pek brsey hissetmiyrm. Nezmn test yaptrcaksn hangi merkezdesnmerhaba bende aranıza yeni katıldım.yaş 35 5. gün embriyosu .20.01.2017 transferim.
Cnm ben sabab aksam devam edecegm gebelik testine kdr ama senin doktrn sana ne der bilmem bi ulas sor yanlis kullanmaBen orda sormayi unuttum da bu jele sabah akşam devam ediyorum da şimdi bugün de iki tane yapayım dimi
Crinone jel canım sanırım kullandığın bunu 3 aya kadar nerdeyse kullandiriyorlar.bırakmıyorsun yani düzenli kullanBen orda sormayi unuttum da bu jele sabah akşam devam ediyorum da şimdi bugün de iki tane yapayım dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?