2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

inş. senin kaç tane? ve kaçıncı gün tlf giriorum yeniyim bide bakındım ama bulamadım .bilgilerini
sen yeme içme konusunda neler yapıosun
Bende yeniyim biraz acemiyimBenim tek embriyo transfer edildi ben iki istemiştim ama doktor 1 embriyoda ısrar etti. 24 ü transfer günüm bugün 2. Gün sayılır test günümüde 8 şubat dedi bakalım hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

Mrhaba benimde bugun yumurta toplama işlemim oldu. Başlarda 9 yumurta görüyordu doktor ama sadece 4 yumurta toplandı moralim bozuk yarın haber vereceklerini söylediler

Ay birlikte olmuşuz bende bugün oldum 2 tane 5. Gün embriyosu 1 tane kalitesi iyi koyacaklar di bide orta kalite var koyalım mi dedi bende olur dedim iki tane çok iyi kalite de dondurdular hangisinin tutacağı hiç belli olmaz dedi doktrorum da uzanıyorum şuan cnm kabak çekirdeği ye ve protein balık et beslenme yap dedi bol su

canım merkezler işin içinden çıkacak bir yol buluyor malesef ..sana en azından 5 yaş genç olsaydın demiş bize yumurta donasyonu önerdi düşünebiliyor musun ? pgt derdinizde kalmaz diyor bşka merkezde deneyebilirsiniz diyor ama sonuç değişmez diyor .... yaptıracaksanda adım adım takip etmek en iyisi güvenmemek lazım merkezlere

Canım niye böyle yapıp kendini yıpratıyorsun. Bol dua et canım. Zaten hiç bir belirti olmuyor 7. Haftalara kadar. Şuan benim yine ağrım sızım yok. Evde test yok yapacaktım yine :)
Kafamı dagıtmaya calısıyrm cıktm brz dolastım. Hiç pozitifi göremedm ya simdiye kdr poZitf nasıl bir duygu banada ugrar mı merak ve heyecan içindeym bazende ya olmazsalar agır basıyor işte 1 hafta daha sabredeyım görecegm sonucu

Hayatim belirti olacak diye bişe yok.takılma böyle şeylere .adet olacağını sanıp hamile çıkanı mi ararsın yoksa bi gram his ağrı olmadan gebe cikaninimi.yani takılma pozitif ol.
İnşallah cnm ya ne zor bi sürec bu beklemek bebişim ordadır inş hamile olma fikri midemde kelebekler ucusturuyor inş rabbim hepimize bu mutlulugu nasip eder

Ben orda sormayi unuttum da bu jele sabah akşam devam ediyorum da şimdi bugün de iki tane yapayım dimi

Kizlar hapsurunca karnima ve belime agri girdi bu sakincali mi bilmem ama yapacak brsy yok tabi mecbur hapsuracagz tutmak daha kotu. Sizdede oldu mu bu sanci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…