• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Kızlar sizde durumlar nasıl bn transferın 6. Gunundeyım bi umut dolu bide umutsuz hissetmelete dvm. Bgn negatif tarafımdan kalktm herhlde sonuc olumsz olcakmıs hissine kapıldm ne fena bi durum bu. İyi birseyler duymaya ihtycm var belirtim yoktu hamileyim gbi:))
Hayatim belirti olacak diye bişe yok.takılma böyle şeylere .adet olacağını sanıp hamile çıkanı mi ararsın yoksa bi gram his ağrı olmadan gebe cikaninimi.yani takılma pozitif ol.

Canım niye böyle yapıp kendini yıpratıyorsun. Bol dua et canım. Zaten hiç bir belirti olmuyor 7. Haftalara kadar. Şuan benim yine ağrım sızım yok. Evde test yok yapacaktım yine :)
Selam benimbu gün transferi m oldu üç adet üçüncü gün embriyosuydu orta kalite dedi doktor . Rabbim kucağımızı doldursun doktor orta kalite deyince biraz moralim bozuldu. Sizce nasıl olur . Sadece sırt üstü mü yatayım arkadaşlar yan taraflarıma yatamaz mıyım

Selam benimbu gün transferi m oldu üç adet üçüncü gün embriyosuydu orta kalite dedi doktor . Rabbim kucağımızı doldursun doktor orta kalite deyince biraz moralim bozuldu. Sizce nasıl olur . Sadece sırt üstü mü yatayım arkadaşlar yan taraflarıma yatamaz mıyım
Canım mrb hayırlı olsun sana sımsıkı tutunsunlar inşAllah. 3 tanemi koydular? Canım orta vs durumuna takılma bence, Rabbim nasip edecekse mutlaka olacaktır zaten. Ben 2 tedavimde de inan hiç bir şeyi sorgulamadım. Doktora sormadım bile. Çünkü o aracı bana göre. Ben ilk 2 gün uyanıkken sırtüstü uzandım. Devamlı yatmadım ama. Uykudayken sanırım hep döndüm genelde sola dönüp yatarım ben alışkanlıktan. Birde kabak çekirdeği, ananas yedim. Bol su içtim ve içiyorum. Hergün aç karnıma kayısı yiyorum. Kabız olma.

Arkadaşlar test günümüz transferden sonraki kaçıncı gün. Benim doktor 2 hafta sonraya dedi çok uzun değilmiki

canim benim ya okudukca ben sinir oldum bu merkeze bilsem ben sikayet edecegim bu ne hadsizliktir ya ben 37 yil itibari ile 38 yasindayim ilk denememde yumurtalarkalitesizdi adam hic stres yapma aydan aya degisi biraz vitamin takviyesi ile duzelir merak etme dedi. Erken menopoz teshisinde bile doktorlar bu kadar acimasiz degil tum alternatifleri degerlendirmeye calisiyorlar.

Ben senin yerinde olsam merkezi arar abaaltindan sopa gosteririm hic bir sekilde 36 saat 45 dakika sonra opu yapilamaz tuketici haklarina , hasta haklarina ve saglik bakanligina sikayet edecegini belirt bu sekilde ilgilenilmedigi icin durumu ispat edebilecegini belirt. ve sana yol gostermezlerse ! dava acacagini belirt! hem doktora hemmerkeze.ondan sonra kendileri ugrassin senin pesinden pervane olsunlar!! hasta haklari diye birsey var! saglik bakanligi bu konuda cok hassas lutfen doktorunu ve merkezi burada paylas bizde destek olalim. sen yanliz degilsin!!!biz hepimiz cokuz! ve cocuk sahibi olmayankisilere ihtiyaclari var o para makinasi merkezlerin. boyle coplukleri ayiklamak lazim.

1.sayfadaki tabloda yazıyor.. orda tek doktor var zaten.. ben saat ile ilgili kuskum oldugunu soyledigimde 37 veya 38 de aldigimiz hasta da oluyor yumurtalar ancak toplanacak duruma geliyor, çatlama 35 te bile olabilir.. bu tamamen sans isi dedi.. kesinlikle kabul etmiyoo.bide diyoki kalan 2 yumurta belki en kalitelisiydi ne biliyosun dedi.. ben de tam tersi de olabilir belki de en ise yaramaziydi dedim..

Beni en cok üzen sey ben 36 yasindayim.
bana 5 yas genc olsaydin da 20 yumurta verseydin demesi oldu.. insan boyle asagilanmaz.. esim cok sinirlendi arayacakti kavga edecekti bosver dedim.. hani şimdi hepsi catlamis olsa tamam.. 2 tane kaldigi icin hicbirsey kanitlayamam.. adamlar doktor. Takibi ben yapmadim ki der.. yada catlatma ignesini düzgün yapmamislardir vs der.. onlar bir kılıf bulur. Bide cocugun bizim sayemizde oldu deyip te minnet etmem gerekiyormus gibi davranışi da ayri bir olay..
Bilemiyorum belki bi yerden para isini halledip inadima gider bir deneme daha yaparim.. takipleri igneleri herseyi de onlara yaptirir saat hesabi tutarim bu defa..

Merhaba, ben de bugun opu oldum ancak trasnfer maalesef yapilamayacak. biz dondurulmus spermle yaptiracaktik esim suan semen verebilecek konum daolmadigi icin ancak cozulunce bozuldugunu gormusler hic sans vermedi. bosuna umut vermek istemiyorum gereksiz yere islem yapmayalim dediler.
yumurtami dondurma- islem iptali ya da istersem birlestirelim embriyo olusmasini bekleyelim diye alternatif sunu ancak embriyo olusmayacagini da belirtti. Bende kendisine biraktim kendimi o halde bunca ilac tedavisi yaptim yumurtalari alalim donduralim martta da taze spermle deneyelim dedi. Bende onay verdim,
simdi ilk denememde yumurtalarimin kalitesi kotuydu buna istinaden 3-4 aydir vitamin takviyesi almistim onun disinda macun vs. ayni zaman da esimde suan bu ilaclardan erkek olaniicin kullanmaya basladi.
ilk tup tedavisinde 8 adet yumurtam olusmus bunlardan sadece 4 tanesi dollenmis 2 si orta 2 si kotu kaliteydi.
suan 15 yumurtam olusmus 12 adet1. kalite 3 adet ise orta kaliteymis. Bu da demek oluyorki almis oldugum vitaminler destekleyici etkisi olmus ki bu arada sigarayi birakmistim 9 ay sonunda basarisiz tup sonunda sigaraya baslamama ragmen !
Benim trasnfer hayirlisi ile marta kaldi! o zaman da cozulurken birsey olma ihtimali elbette her zaman var ama umutta her zaman var. aylar yillardir bekliyoruz 2 ay daha bekleriz degilmi:)?aglamak umutsuzluga kapilmak yok!!! insallah transferi olanlar bir anonce pozitif haberleri alirsiniz dualarim hep sizinle insallah gebisler bebisler sirasi ile gelir......opuldunuz...
Yumurta kalitesi icin ne kullandin canim sen?

Hayırlısı olsun canım inşallah sağlıkla tutunurlarBak ağzımdan tutunurlar lafı çıktı ikizmi olacak yoksa
inş. senin kaç tane? ve kaçıncı gün tlf giriorum yeniyim bide bakındım ama bulamadım .bilgilerini
sen yeme içme konusunda neler yapıosun

Back