• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Kızlar Merhaba bende 3. Tüp bebek tedavime başladım 10 gün kadar sonra adet olup ilk ignemi vurucam bu sefer embriyolara pgt genetik test yapılacak bu yöntemle hamile kalan var mı içinizde yada hamile kalan tanıyor musunuz son transferimde hamile kaldım 6 haftalik düşük yaptım 1 sene ara verdim şimdi doktorum sana pgt den başka yapabilecek bişey yok pgt zamanı geldi dedi tamam dedik başladık bakalım allah herkese yardım etsin inşallah soruma cevap bekliyorum kızlar lütfen

Öncelikle Tüm ümmeti Muhammede hayırli sonuclar diliyorum arkadaslar.
Yani sizleri takip ediyorum ins guzel haberlerinizi alirsiniz.
Bu ay bende tedavi gördüm topic yöneten arkds melisa :) di sanirim beni de ekle ins hayirli bir sonuc aliriz.
37 yaş 2.transfer tüp denemesi sorunumuz rezerv azligi 10 ocak adet tarihim 18 ocak opu 23 ocak tek embriyo 5. Gün blast.
1 subat test tarihi .
Arkadaslar herkesten dua bekliyorum 38 olmadan müjdeli haberi alayim tüm ummeti muhammete de dua ediyorum.
Hayirli evlatlariniz evlatlarimiz olsun ins.
dualarim seninle insallahhhhh

Selam benimbu gün transferi m oldu üç adet üçüncü gün embriyosuydu orta kalite dedi doktor . Rabbim kucağımızı doldursun doktor orta kalite deyince biraz moralim bozuldu. Sizce nasıl olur . Sadece sırt üstü mü yatayım arkadaşlar yan taraflarıma yatamaz mıyım
orta kaliteli olmasi tutunamayacagi anlamina gelmiyor dikkat et kendine ve tabii ki bol bol dua oku. bizim dualarimiz sizinle insallah Allah nasip etsin

Vitamin takviyelerini kargo ile mi getirttin doğal yok ile denicem ama dr şansın yok gibi konuştu.
bir arkadasim gelirken getirdi tup bebek ile bile yapsan kaliteli yumurtaya kaliteli sperme ihtiyacimiz var kotu kalite bir yumurta ya da sperm ile sansimiz daha az en azindan yukseltebilecegimiz kadar yukseltelim. Amazon da da satiliyor gordum ama Turkiye`ye maalesef kargolari yok. varsa tanidik siparis edip internetten gelirkende getirebilirler

Iyi aksamlar kizlar...bende iki gundur doktora gidip geliyorum tup bebek tedavusi icin ancak kilo problemi nedeniyle ertelendi. En az 10 kilo vermem gerek. Ondan sonra tup bebek icin ilac kullanmaya baslayacagim.

Hayırlı akşamlar hanımlar benim yarın transferden sonra 7. Gün sizce yarın evde test yapayımmı bir yanım çok istiyor bir yanım çok korkuyo :KK17:

Ay canım çok istiyorum yapmak çünkü ağrılarım var belki tutmuştur diyorum tabiki çıkmazsa azda olsa üzülürüm herhalde Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
Amin cnm yap hem stres yapmazsn kendine :) hem ck şükür bi evladın var Rabbim bizlerede nasip etsn inş

Amin cnm yap hem stres yapmazsn kendine :) hem ck şükür bi evladın var Rabbim bizlerede nasip etsn inş
Ay canım inşallah bütün dualarım tüm olmayanlar içim bak görecen sende hayırlı haberler verecen bundan çok çok Emin'im İçimden bir ses böyle senin kızlar hamileyimmmmm diye yazacaksın gibi geliyor

Back