2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Kizlar hapsurunca karnima ve belime agri girdi bu sakincali mi bilmem ama yapacak brsy yok tabi mecbur hapsuracagz tutmak daha kotu. Sizdede oldu mu bu sanci
Oh ooo ben sürekli hapşıran tiksiran biriyim .birşey olmaz bak bn hamileyim şuan .korkma alakası yok .rahat ol.aksine tutarsan sakıncalı cnm

D deep-purple yumurta kaliten çok mu kötü hangi takviye vitaimleri kullandın ben qenzim kullandım işe yaramadı ya da merkezde sorun vardı 9 embiyodan transfer edecek bir embriyo kalmadı 5.gün sevdası yüzünden

Ya kızlar bu progestan fitili sabah kullandım iki saat sonra tuvalete gittiğimde hepsi bi krem gibi çıktığını farkettim bu neden oldu anlamadım zararı olurmu sizce hepsinin geri çıkmasının ( Bu arada Yen'i transfer olan arkadaşlar Hayırlı olsun transferiniz

Öyle olur canım kalmış içerdeyux :) bi rahat olun :) bnde kullanıyorum fitil.bazen 5 dakika sonra cikio :) önemli olan etken maddesini salmış olması oda hemen oluo zaten :)

ankar
Hosgeldin cnm ayni gun transfer olmusuz bnmde 5. Gun embriyosu sende ne var ne yok? Bn pek brsey hissetmiyrm. Nezmn test yaptrcaksn hangi merkezdesn
ankaradayım hrs. bende bi belirti yok :) sadece ara ara kasıgımda yanma gibi bişi hissediorum bide kısa kısa bikaç kere agrı oldu.kabızlık ve şişkinliğim var ona canım sıkılıo.senin?
rabbim hayırlı sonuçlar verir inş.

Bnmde nadirde olsa kasiga agri giriyo gunde 1 kere tuvalete gideblyrm siskin degilim yetiyor bana. 3 litre su iciyrm onun faydasi oluyor sanrm. Duphalac onerdi doktor kabiz olursam diye ama o cok gaz sancisi guruldama yapti onu kullanmamaya calisiyrm

Merhaba kızlar Yenidunya3 sanırım hamılesın canım hayırlı olsun allah kucagınada aldıgın gunu gostersın ınsallah canım
Ben fazla gıremıyorum
rabbım hamılelerımıze kucaklarına almayı nasıp etsın
Olmayanlarada rabbım en kısa zamanda hayırlısını nasıp etsın ınsallah

Benımde kısmet olursa yarın transferım var
Hakkımda hayırlısı

Bende hrs hastanesinde oldum ama doktorum cemil kaya dışardan o hastanede çalışmıyor bu sabah transfer oldu

Kızlar merhaba bende 23 ocakda transfer oldum bende cok gaz oluyor ya kullandıgım iğne ilaçtanmı acaba sizdede varmı

kızlar biraz özel olucak ama özel bölge temizliginizi nasıl yapıyorsunuz genelde sir yapıyorum ama şimdi bey olurmu acaba diye bi düşündüm

Canım çok saol, seninde güzel haberini bekliyorum inşAllah

İlaçlar kabızlık yapar dedi folik aşırı aç karnına alma dedi bide bende de şişlik var bugün tuvalete çıkmadım hoşaf içiyorum bol su banada duplac icebiljrsin dedi ama şuan için içmeyi düşünmüyorum inşallah geçer bu siskinlik

Yumurta kalitesi icin ne kullandin canim sen?
merhaba yeniden arkadaslar ben Amerika`dan asagidaki uclu grubu aldirdim bir arkadasima ovaboost,fertilaid,myo-inositol http://www.fairhavenhealth.com/fertility-pills.html 3lu paketi 70 dolara aldim erkekler icin de sperm arttirici ilaclar var o sitede ozellikle kisirlik tedavisinde kullanilan vitamin bunlar hatta sitelerde yazilanlar bunlari kullanan kisiler normal yolla hamile kalma ihtimali artiyormus. Ingilizce konusunda yardimci olabilecegim birisi varsa seve seve yardimci olurum. ingilizce cevirilerini isterseniz yapar yollarim, dualarim tum evlat sahibi olmak isteyenlere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…