2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Hayatim belirti olacak diye bişe yok.takılma böyle şeylere .adet olacağını sanıp hamile çıkanı mi ararsın yoksa bi gram his ağrı olmadan gebe cikaninimi.yani takılma pozitif ol.

Canım niye böyle yapıp kendini yıpratıyorsun. Bol dua et canım. Zaten hiç bir belirti olmuyor 7. Haftalara kadar. Şuan benim yine ağrım sızım yok. Evde test yok yapacaktım yine :)
Selam benimbu gün transferi m oldu üç adet üçüncü gün embriyosuydu orta kalite dedi doktor . Rabbim kucağımızı doldursun doktor orta kalite deyince biraz moralim bozuldu. Sizce nasıl olur . Sadece sırt üstü mü yatayım arkadaşlar yan taraflarıma yatamaz mıyım

Canım mrb hayırlı olsun sana sımsıkı tutunsunlar inşAllah. 3 tanemi koydular? Canım orta vs durumuna takılma bence, Rabbim nasip edecekse mutlaka olacaktır zaten. Ben 2 tedavimde de inan hiç bir şeyi sorgulamadım. Doktora sormadım bile. Çünkü o aracı bana göre. Ben ilk 2 gün uyanıkken sırtüstü uzandım. Devamlı yatmadım ama. Uykudayken sanırım hep döndüm genelde sola dönüp yatarım ben alışkanlıktan. Birde kabak çekirdeği, ananas yedim. Bol su içtim ve içiyorum. Hergün aç karnıma kayısı yiyorum. Kabız olma.

Arkadaşlar test günümüz transferden sonraki kaçıncı gün. Benim doktor 2 hafta sonraya dedi çok uzun değilmiki

1.sayfadaki tabloda yazıyor.. orda tek doktor var zaten.. ben saat ile ilgili kuskum oldugunu soyledigimde 37 veya 38 de aldigimiz hasta da oluyor yumurtalar ancak toplanacak duruma geliyor, çatlama 35 te bile olabilir.. bu tamamen sans isi dedi.. kesinlikle kabul etmiyoo.bide diyoki kalan 2 yumurta belki en kalitelisiydi ne biliyosun dedi.. ben de tam tersi de olabilir belki de en ise yaramaziydi dedim..

Beni en cok üzen sey ben 36 yasindayim.
bana 5 yas genc olsaydin da 20 yumurta verseydin demesi oldu.. insan boyle asagilanmaz.. esim cok sinirlendi arayacakti kavga edecekti bosver dedim.. hani şimdi hepsi catlamis olsa tamam.. 2 tane kaldigi icin hicbirsey kanitlayamam.. adamlar doktor. Takibi ben yapmadim ki der.. yada catlatma ignesini düzgün yapmamislardir vs der.. onlar bir kılıf bulur. Bide cocugun bizim sayemizde oldu deyip te minnet etmem gerekiyormus gibi davranışi da ayri bir olay..
Bilemiyorum belki bi yerden para isini halledip inadima gider bir deneme daha yaparim.. takipleri igneleri herseyi de onlara yaptirir saat hesabi tutarim bu defa..

Yumurta kalitesi icin ne kullandin canim sen?

Hayırlısı olsun canım inşallah sağlıkla tutunurlarBak ağzımdan tutunurlar lafı çıktı ikizmi olacak yoksa
inş. senin kaç tane? ve kaçıncı gün tlf giriorum yeniyim bide bakındım ama bulamadım .bilgilerini
sen yeme içme konusunda neler yapıosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…