1.sayfadaki tabloda yazıyor.. orda tek doktor var zaten.. ben saat ile ilgili kuskum oldugunu soyledigimde 37 veya 38 de aldigimiz hasta da oluyor yumurtalar ancak toplanacak duruma geliyor, çatlama 35 te bile olabilir.. bu tamamen sans isi dedi.. kesinlikle kabul etmiyoo.bide diyoki kalan 2 yumurta belki en kalitelisiydi ne biliyosun dedi.. ben de tam tersi de olabilir belki de en ise yaramaziydi dedim..
Beni en cok üzen sey ben 36 yasindayim.
bana 5 yas genc olsaydin da 20 yumurta verseydin demesi oldu.. insan boyle asagilanmaz.. esim cok sinirlendi arayacakti kavga edecekti bosver dedim.. hani şimdi hepsi catlamis olsa tamam.. 2 tane kaldigi icin hicbirsey kanitlayamam.. adamlar doktor. Takibi ben yapmadim ki der.. yada catlatma ignesini düzgün yapmamislardir vs der.. onlar bir kılıf bulur. Bide cocugun bizim sayemizde oldu deyip te minnet etmem gerekiyormus gibi davranışi da ayri bir olay..
Bilemiyorum belki bi yerden para isini halledip inadima gider bir deneme daha yaparim.. takipleri igneleri herseyi de onlara yaptirir saat hesabi tutarim bu defa..