• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Biliyomusunuz kızlar bebeğim için örgüler yapıyodum okadar çok inandırdımki kendimi gelecek onu koklucam öpücem koynumda yatıracam hayali bile çok güzel hiç bir zaman benim olmayacak minik elli mis kokulu bebeğim sen gelmesende ben senin hayalini sevdim kime benzersin diye merak ettim ama gelmedin.okadar çok istedimki karnımda hissetmeyi seni her acına razıydım yeterki annene gelseydin ama içimde koca bi boşluktan başka bişey yok yaşama hevesim bitti.
Canim bak böyle düşünerek kendini yipratiyorsun eşinin durumunu düşün o da çok uzuluyordur suan sorun sende veya onda fark etmez ki toparlan Ya Allah de tekrar basla önce hayata sonra bebeğine tabiki hepimiz neler hayal ettik hepimiz örgüler oruyirux birşeyler alıyoruz sürekli umut bitmez hiç bir zaman inan olucak çok nadir çocuğu olmayan var inan ki her kadın birgün anne olucak eşine saril ve sabır dile Rabbimden tüm kalbimle sana hayirli sağlıklı evlat diliyorum Rabbim yuvani bebislerle senlendirsin insallah bu günleri tez unuttursun :anneadayı::KK46::KK200::anne::dua:

çok geçmiş olsun canım veee hayırlı olsun bebisinn sıkı sıkı tutunsun annişine benim transfer olmadı henüz. Ohss nin eşiğinden döndüm bende .bol bol su içtim.şişkinliklerim vardı geçti şükür. Transfer şubatta olacak inş.
Hadi bakalım hayırlısı inşallah canım benim iyiki transfer şubat a kalmış o zaman geç olsun güç olmasın inş :)

Eki Görüntüle 1943573 kızlar size moral olsun beni hatırlıyorsunzdur belki . İkizlerim den hepinize merhaba Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok güzel bir duygu :anneadayı::KK200::nazar::KK46::KK46:
Rabbim güle güle kucağına almayı nasip etsin. Ben de şubat basında 2. Denememe başlıcam inşallah benim de ikizlerim olur. Hepimizin kucağı dolar inşallah

Rabbim güle güle kucağına almayı nasip etsin. Ben de şubat basında 2. Denememe başlıcam inşallah benim de ikizlerim olur. Hepimizin kucağı dolar inşallah
Amin canım çok sağol . Bende hep ikizlere çok özenirdim ve isterdim ama transfer den sonra insan tedirgin oluyor bir tanesinin bile tuttuğunu hissedemiyorsun.keseleri ultrason da görünce gözyaşlarımı tutamadım çok başka bir duygu hele ikisini birden görmek snaada nasip olsun isteyen herkese de inşallah :anneadayı::KK46::KK46::KK200::nazar:

Canım benim ben Almanya'da oturuyorum burdaki ismi brevactid Türkiye'de ismi arkadaş paylaşmış bunu normalde çatlatma için zaten vuruyorsun birde transferden sonra 1. Gün 3. Gün ve 5 gün vuruluyosun ve bebeğin tutunması daha kolaylaşıyor çünkü bu iğne hamilelik hormonu salgılıyor vücuda
Tamam canim sagol tesekkur ederim soracagim dr.uma.

Amin canım çok sağol . Bende hep ikizlere çok özenirdim ve isterdim ama transfer den sonra insan tedirgin oluyor bir tanesinin bile tuttuğunu hissedemiyorsun.keseleri ultrason da görünce gözyaşlarımı tutamadım çok başka bir duygu hele ikisini birden görmek snaada nasip olsun isteyen herkese de inşallah :anneadayı::KK46::KK46::KK200::nazar:
Abımın ikizleri var gerçekten çok zor bakımları ama olsun ben daha onları olmadan seviyorum:) aklıma gelince yüzüm gülüyor. İlk seferinde tutmayacak demiştim çünkü hidroselpinks yüzünden ameliyat olmam gerekiyordu. Doktor yine de denemek istedi. Şimdi ameliyat oldum. Bu sefer içim de bir his var tutacak ve ikiz olacak gibi. Hayırlısı sağlıklısı ile herkese tattırsın rabbim bu Sevinç'i.

Abımın ikizleri var gerçekten çok zor bakımları ama olsun ben daha onları olmadan seviyorum:) aklıma gelince yüzüm gülüyor. İlk seferinde tutmayacak demiştim çünkü hidroselpinks yüzünden ameliyat olmam gerekiyordu. Doktor yine de denemek istedi. Şimdi ameliyat oldum. Bu sefer içim de bir his var tutacak ve ikiz olacak gibi. Hayırlısı sağlıklısı ile herkese tattırsın rabbim bu Sevinç'i.
Rabbim tattırsın o duyguyu canım dualarım seninle . Zor olsa da çok başka bir duygu. Ve eğer hissediyor isen olucaktır buna inan çünkü bende hep ikizlerim olucagini hissediyordum ve oldu çok şükür Rabbim de sağlıkla daim eder inş

Biliyomusunuz kızlar bebeğim için örgüler yapıyodum okadar çok inandırdımki kendimi gelecek onu koklucam öpücem koynumda yatıracam hayali bile çok güzel hiç bir zaman benim olmayacak minik elli mis kokulu bebeğim sen gelmesende ben senin hayalini sevdim kime benzersin diye merak ettim ama gelmedin.okadar çok istedimki karnımda hissetmeyi seni her acına razıydım yeterki annene gelseydin ama içimde koca bi boşluktan başka bişey yok yaşama hevesim bitti.
Allah yar ve yardımcın olsun.İçindeki ateşi söndürsün,derdinin dermanına Rabbim tez zamanda nasip etsin

Bu kadar ümitsiz olma cnm nolur Rabbim nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış insana sabret ve tevekkül etmeye devam et elinden geleni değil hep fazlasını yapmaya çalış anne olucaksindir allahın izniyle dualarım seninle cnm kendini sakın bırakma şeytanın vesvesesine uyma lütfen

sezenorhan sezenorhan canım hayırlı olsn ikizlerin keseleri gozukmus rabbim saglıkla kucagına almayıda nasip etsin. Bn tranferin 3. Gunundeym ve merakla test gunumu beklıyrm.senin belirtn fln olmusmuydu bn hiç bebegm bnmle gbi hissedemyrm ya

Back