• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Evet canım bende bilmiyordum önceden 8 defa negatif daha artık yeter dedim yani şu internetten araştırmasaydım bende bi haber olacaktım kendime diyorum demek rabbim oğlumu verecekti benide bu yola koydu araştırdım buldum şükür oğluma kavuştum rabbim tüm isteyenlerede nasip etsin vicdanlı doktara rast getirsin
Canim Allah ogluna uzun omurler versin. Bahsettiginiz ignenin adi nedir ne icin kullanilir? Benim de 4 kaybim var dr.a sorayim bahsettiginiz ilaci. Benim 2 defa igneli asilama olacak sonra tup bebege gececegiz.

Kızlar merhabalar benim transfer 20 sinde olmustu bugun icin Gonapeptyl igne verdi gun ivinde istediginiz bir saatte vurulun gobekten diye.Bu İğneye neden vuruldugumuz hakkında bilgisi olan varmı normade catlatma ignesi olarak almıştık bunu öyle hatırlıyorum. Teşekürler şimdiden
Canm doktorum banada verdi o iğneyi çatlatma iğnesi vurulduğum gün 2 tanesini aynı anda vurdurdu transferin 3 günü istediğin vakitte vur dedi neden die sordum yeni yapılan araştırmalara göre tutunMayı kolaylaştırıyor demişti

Çok güzel bir gelişme bu canım hakkında hayırlısı olsun sıkı sıkı tutunsunlar annesine inşallah . Transfer oldu mu yoksa ? Ben ohss oldum hatta hastane de yattım 3 buçuk kilo karnımdan sıvı alındı o yüzden pek giremedim anca anca biraz rahatlıyorum şimdi gördüm mesajını cnm
çok geçmiş olsun canım veee hayırlı olsun bebisinn sıkı sıkı tutunsun annişine benim transfer olmadı henüz. Ohss nin eşiğinden döndüm bende .bol bol su içtim.şişkinliklerim vardı geçti şükür. Transfer şubatta olacak inş.

Biliyomusunuz kızlar bebeğim için örgüler yapıyodum okadar çok inandırdımki kendimi gelecek onu koklucam öpücem koynumda yatıracam hayali bile çok güzel hiç bir zaman benim olmayacak minik elli mis kokulu bebeğim sen gelmesende ben senin hayalini sevdim kime benzersin diye merak ettim ama gelmedin.okadar çok istedimki karnımda hissetmeyi seni her acına razıydım yeterki annene gelseydin ama içimde koca bi boşluktan başka bişey yok yaşama hevesim bitti.
Bence yaşam da imkansız diye bir şey yoktur . Sadece imkansız dediğimiz şey zaman alır.. hepimiz aynı durumdayız ama bunun için evlilik bitmez bitmemeli

Biliyomusunuz kızlar bebeğim için örgüler yapıyodum okadar çok inandırdımki kendimi gelecek onu koklucam öpücem koynumda yatıracam hayali bile çok güzel hiç bir zaman benim olmayacak minik elli mis kokulu bebeğim sen gelmesende ben senin hayalini sevdim kime benzersin diye merak ettim ama gelmedin.okadar çok istedimki karnımda hissetmeyi seni her acına razıydım yeterki annene gelseydin ama içimde koca bi boşluktan başka bişey yok yaşama hevesim bitti.
çok geçmiş olsun cnm umutsuzluga kapılma lütfen. Biliyorum çok zor ama sabredecegiz ve bi gün gelecek yavrularimiz

Cok erken cıkmıs süper bn cesaret edemem hiç. Belirtin varmıydo bnmde bgn 3. Gunum. Kacıncı gun embrıyosu
5. Gün embriyosu koyuldu canım eşim çok ısrar etti bende de o cesaret yok normalde o kadar negatif gördüm ki seninki kaçıncı gün embriyosu inşallah hepimiz alırız bebişlerimizi kucağımıza

5. Gün embriyosu koyuldu canım eşim çok ısrar etti bende de o cesaret yok normalde o kadar negatif gördüm ki seninki kaçıncı gün embriyosu inşallah hepimiz alırız bebişlerimizi kucağımıza
Cnm az once bi iğne yaptırdgını okudum o iğnede hcg hormonu içeriyormus onun etkiside sürüyormus baya onunla alakalı da olblr belki cnku 5. Gun kana yenı gelmeyr baslıyor idrarda gormek brz zor geldi bana

Canm doktorum banada verdi o iğneyi çatlatma iğnesi vurulduğum gün 2 tanesini aynı anda vurdurdu transferin 3 günü istediğin vakitte vur dedi neden die sordum yeni yapılan araştırmalara göre tutunMayı kolaylaştırıyor demişti
Anladım canim valla Sağol iyi akıl etmişsin sormakla canım bizlere de ışık oldun.Benimde çatlama iğnesi ni 3 tane vermişti, biri bu iğneyi 2 tanede başka ignem vardı. Transfer günu işlemden sonra kalçadan bir igne yapıldı birde gonapeptyl pazartesi yapmam için verildi. İnsallah sonuçlar güzel olur sağlıkla kavusuruz yavrularimiza

IMG-20170121-WA0002.jpeg
kızlar size moral olsun beni hatırlıyorsunzdur belki . İkizlerim den hepinize merhaba Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok güzel bir duygu :anneadayı::KK200::nazar::KK46::KK46:

Canım transferden önce yapılıyor serum takılıyor ve bağışıklıgi zayıflatıyor burda ki konularda var adını unuttum. Bazı kadınlarda baba genini yabancı madde görüp tutunmadan atiyormus vücut buna engel.olmak için bildiğim bu şekilde ve bahçeci de uygulanıyor başka yerde duymadım İstanbul da
Hmm bağışıklık güçlendirmek için sandım bnde biraz zayıfım da ondn sordm:) bursada hiç duymadım yapan ztn

Kızlar olmadı basaramadim.pct sonucum sağlıksız geldi ve transferim olmadı ben yoruldum artık ve vazgeçtim benim için hersey bitti tükendim evliliğim içinde bi karar aldım oda bitti kendimi sucluyorum ben ayrılmaktan baska carem yok???
Bir kaç yıl önce bi arkadaşım aradı "ağlayarak, esimden ayriliyorum çok mutsuzum yeter artık diye " aslında eşiyle ekonomik sıkıntıları dışında bir problemleri yoktu. Tek sorun uzun zamandır çocukları olmuyordu ve tedavi olacak ekonomik durumlarda yoktu. Ağlayan zırlaya 5-6 geçirdi ve bi gün hamileyim diye aradı. Şuan çocukları 2 yaşında yine ekonomik sikintilari var ama mutlular. Demem oki yazık etme size al konuş karşına. Çözün sorununuzu.siz iyi olun ki. Güzel güzel cocuklariniz olsun. Sevgiler...

Canim Allah ogluna uzun omurler versin. Bahsettiginiz ignenin adi nedir ne icin kullanilir? Benim de 4 kaybim var dr.a sorayim bahsettiginiz ilaci. Benim 2 defa igneli asilama olacak sonra tup bebege gececegiz.
Canım benim ben Almanya'da oturuyorum burdaki ismi brevactid Türkiye'de ismi arkadaş paylaşmış bunu normalde çatlatma için zaten vuruyorsun birde transferden sonra 1. Gün 3. Gün ve 5 gün vuruluyosun ve bebeğin tutunması daha kolaylaşıyor çünkü bu iğne hamilelik hormonu salgılıyor vücuda

Back