• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Kızlar merhaba, ben tedavi görüyorum gonal f kullanıyordum bugün cetrotide verdi dr. Vuruldum ama vurulduğum anda baş dönmesi bogazımda kuruluk ve vurduğum yer çok yandı. 3 saat geçti ama hala kızarık ve sanki için de birşey varmış gibi sert çok korkuyorum ve kasıklarımda çok ağrı var acaba yanlış birşey mi yaptım ya acile falan mı gitsem. Sizde de hiç buna yakın birşey oldu mu
Canım bende kullandım onu yumurta koruyucu olarak ek vermişti gonalf iğneye gonalf den 1 saat sonra birini sağ yaptıysan birini sol demişti ve kızarıp kasinabilir biraz aciyabikir yan etkileri olabilir dedi bende bunlar hiç olmadı daha sonra menagon ekledi o kabarma yapmıştı ben hazırlarken zorlaniyordum sadece Dr ara istersen yada hemşireleri bilgi verirler

Saol canm Allah herkeze nasip etsin çok güzel bir duygu :)

Tahmin edebiliyorum :super: Ya bana kimse cevap vermedi belki sen kullanmışsındır. Bu cetrotide kullandım bugün ama çok yanıyor şiş ve kasıklarımda ağrı var sen kullanmış mıydın acaba buna yakın bişeyler oldu mu çok korktum yanlış bişey mi yaptım acaba

Canım bende kullandım onu yumurta koruyucu olarak ek vermişti gonalf iğneye gonalf den 1 saat sonra birini sağ yaptıysan birini sol demişti ve kızarıp kasinabilir biraz aciyabikir yan etkileri olabilir dedi bende bunlar hiç olmadı daha sonra menagon ekledi o kabarma yapmıştı ben hazırlarken zorlaniyordum sadece Dr ara istersen yada hemşireleri bilgi verirler

Canım sagol ama hiç birinin nosu yok ben de baş dönmesi çok korkuttu beni. Ya ben de hazırlayamadım hava kaçırdım içine galiba o da deri altına gelmiştir diye düşündüm. Uyumaya korkuyorum resmen deliricem

Canım sagol ama hiç birinin nosu yok ben de baş dönmesi çok korkuttu beni. Ya ben de hazırlayamadım hava kaçırdım içine galiba o da deri altına gelmiştir diye düşündüm. Uyumaya korkuyorum resmen deliricem
Sakin ol cnm panik yapma benim 10 dk suruyordu hazirlamam bende köpürttüm kaç kere yaptım gitti ama senin gibi korktum doktorum da tekrar göstersinler sana hassas iğne dedi çok şükür bir sorun olmadı hava kactiysa o ağrı yapabilir

Sakin ol cnm panik yapma benim 10 dk suruyordu hazirlamam bende köpürttüm kaç kere yaptım gitti ama senin gibi korktum doktorum da tekrar göstersinler sana hassas iğne dedi çok şükür bir sorun olmadı hava kactiysa o ağrı yapabilir

Tamam canım çok sagol

Tahmin edebiliyorum :super: Ya bana kimse cevap vermedi belki sen kullanmışsındır. Bu cetrotide kullandım bugün ama çok yanıyor şiş ve kasıklarımda ağrı var sen kullanmış mıydın acaba buna yakın bişeyler oldu mu çok korktum yanlış bişey mi yaptım acaba
Ben ganolf buydu neydi onu birde orgalutranı kullndm ama orgalutran kızarık yapıyordu we kaşınıyordu kasık ağrısı baş dönmesi yapıyrdu prospektüsünü okudum we bunların olabileceği yazdığı için önemsemedim arkadşm belki sende okumalısın

Okudum canım da yan etkisi yanlış birşey de olur gibi birşey söylüyor o yüzden sıkıntı yaptım. Neyse artık idare edicem yarına kadar. Bebişine ve sana iyi uykular :KK200:

Kor
korkma baş dönmesi çoğu bayanda oluyor zaten yumurtalrn gelişiyr we eğer çok fazla oluşmuşsa ki ben de 27 tane wardı çok sersem gibi gezdim bunlar normal canm

Kor

korkma baş dönmesi çoğu bayanda oluyor zaten yumurtalrn gelişiyr we eğer çok fazla oluşmuşsa ki ben de 27 tane wardı çok sersem gibi gezdim bunlar normal canm
Cnm ohss sorunu oldumu benden 16 toplandı 7 su olgun çıkmış 5 şuan hala dolleniyir ilk toplama günü ohss olabilir çok su iç proteinle beslen dediler 15 yumurta üstünde oluyormus

İkiz değer gibi ama yine de Rabbim bilir sağlıklı olşunda önemli olan o cnm tebrikler tekrar dan
Kan değerleri yanıltırmış tek yada ikiz olduğu anlaşılmazmış arkdşm bizzat doktrm söyledi kan değerin hızla artması stresin kalkması ve heycanın başlaması ile olurmuş

Çok sağol cnm 5+0 da gördüm cumartesi günü 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı . 31 inde kalp atışı için gidicez inş
Ayyy cok heycanli hayattaki duyulabilecek en guzel melodi icin gun veriolar ve heycandan ölünesi bi durum Allahim burdaki tum isteyen adaylari anne yapsin icindede beni insallah.bu imtihanların sonu cok guzel biticek ben hepiniz adina bunu hissediyorum kizlar

Back