• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Ayı Tüp Tedavisi Olacakların Mekanı :)

Cnm az once bi iğne yaptırdgını okudum o iğnede hcg hormonu içeriyormus onun etkiside sürüyormus baya onunla alakalı da olblr belki cnku 5. Gun kana yenı gelmeyr baslıyor idrarda gormek brz zor geldi bana
Sanmıyorum canım ama yinede olabilir mi acaba demeden geçemiyorum inşallah iğnenin etkisi değildir

Anladım canim valla Sağol iyi akıl etmişsin sormakla canım bizlere de ışık oldun.Benimde çatlama iğnesi ni 3 tane vermişti, biri bu iğneyi 2 tanede başka ignem vardı. Transfer günu işlemden sonra kalçadan bir igne yapıldı birde gonapeptyl pazartesi yapmam için verildi. İnsallah sonuçlar güzel olur sağlıkla kavusuruz yavrularimiza
Ayy inşallah canım inşallah

sezenorhan sezenorhan canım hayırlı olsn ikizlerin keseleri gozukmus rabbim saglıkla kucagına almayıda nasip etsin. Bn tranferin 3. Gunundeym ve merakla test gunumu beklıyrm.senin belirtn fln olmusmuydu bn hiç bebegm bnmle gbi hissedemyrm ya
Bende hissedemiyordum canım hiç bir belirti olmuyor bütün belirtiler de adet belirtileri sivilcelerim çıktı , adet ağrılarım oldu . Ama farkli olarak ateş basması oluyordu . Bugün 5+2 iyim hala bir belirti yok .belirtiye takılma inşallah bebeğin seninle cnm

Bende hissedemiyordum canım hiç bir belirti olmuyor bütün belirtiler de adet belirtileri sivilcelerim çıktı , adet ağrılarım oldu . Ama farkli olarak ateş basması oluyordu . Bugün 5+2 iyim hala bir belirti yok .belirtiye takılma inşallah bebeğin seninle cnm
İçim rahatladı sen oyle diyince inş bizlerde senin gbi pozitfleri goruruz tekrar hayırlı olsn

çok sevindim,rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :nazar::nazar::nazar:

Yasemin sana ne kadar sevindiğimi anlatamam,Profilinden mesajlarını takip ediyorum,daha mesajı açmadan hamileyim yazısını görür görmez ağladım.maşallah bebeğine sana.Maşallahhhhhhhhhh.
Benimde çok adet sancım olduğu için umudumsun.yanlız ben de dün ve bir önceki gün 1'er damla jelle birlikte pembe gibi turuncu gibi leke oldu.Bir de çok gazım var.Ben de inş Cuma müjdeli haber alırım.senin transfer sonrası kaçıncı günündü?bir de son adet tarihin ne?
canım gaz bendede var ben senden çok umutluyum gerçekten inşallah bebeğin annesine tutunacak çok teşekkür ediyorum :KK54:

Hayırlı akşamlar:dua:
Zor ve uzun bi sürecin sanırım sonuna geldim. Bugün son kez kan verdim yarın hemşire arayıp genel bilgi verecek. Baştan başlamam gerekirse

--2016 nisan aşılama Medipol
--2016 haziran taze embriyo transferi Memorial
--2016 eylül dondurulmuş transfer Memorial
--2017 ocak dondurulmuş transfer Memorial

İkinci denemem kimyasal oldu sanırım. Değerler 9-25-40 sonra sıfırlandı.

12 ocakta son kalan dondurulmuş transferim oldu.

5. Gün : 24,40
7. Gün : 74,40
9. Gün : 219,9
11. Gün: 626,1 <--- Bugün

Hemşire dokuzuncu gün on birinci gün tekrarla iki katı ve fazlası olursa 20 gün sonra doktora kese ve kalp atışı için gidersin dedi.

Maddi ve manevi zorlu bir süreç,Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Dualarım sizlerle,sizde benim için dua edin olur mu? Hayırlısıyla kucağıma almak nasip olsun:dua::dua:

Zor ve uzun bi sürecin sanırım sonuna geldim. Bugün son kez kan verdim yarın hemşire arayıp genel bilgi verecek. Baştan başlamam gerekirse

Hemşire dokuzuncu gün on birinci gün tekrarla iki katı ve fazlası olursa 20 gün sonra doktora kese ve kalp atışı için gidersin dedi.

Maddi ve manevi zorlu bir süreç,Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Dualarım sizlerle,sizde benim için dua edin olur mu? Hayırlısıyla kucağıma almak nasip olsun:dua::dua:
Maşallah cnm Rabbim sabrının sonunda mükafatını vermiş inşallah herşey sorunsuz gitsin sağlıkla kucağına al .deger artışına göre de ikiz gibi duruyor :) cift embriyo transferi mi oldu cnm ?

Maşallah cnm Rabbim sabrının sonunda mükafatını vermiş inşallah herşey sorunsuz gitsin sağlıkla kucağına al .deger artışına göre de ikiz gibi duruyor :) cift embriyo transferi mi oldu cnm ?

arkadaşlar embriyologlada drumlada konustum. ımsı yontemine göre sperm seçilmiş.microenjeksiyon yapılmış.dölleme potansiyeli en yuksek spermleri seçtik vs dediler. drum spermsel sorun görünüyor yumurtadan kaynaklandığını düşünmüyorum ne kadar granüler görünüm göstersede dedi. merkezdeki urolog tansel beyle irtibata geçmemizi dna hasar testi morfolojik sperm testi yaptırmamızı istedi.bir kaç ay seni dinlendirelim dedi. meşakatlbir yol göründü bize. tekrar aynı kurumdamı denerim sansımı bilmiyorum ama hakkımızda hayırlısı neyse o olur inş

Canim o zaman biraz vitamin takviyesi ile filan toparlanir. Esinden basta test isteselerdi iste bunlar olmayabilirdi. Bi de memorialle gorussen aslinda?

Kızlar merhaba, ben tedavi görüyorum gonal f kullanıyordum bugün cetrotide verdi dr. Vuruldum ama vurulduğum anda baş dönmesi bogazımda kuruluk ve vurduğum yer çok yandı. 3 saat geçti ama hala kızarık ve sanki için de birşey varmış gibi sert çok korkuyorum ve kasıklarımda çok ağrı var acaba yanlış birşey mi yaptım ya acile falan mı gitsem. Sizde de hiç buna yakın birşey oldu mu

Sağol canım Allah razı olsun :dua: tek embriyoydu bölünüp bi mucize olur mu bilmiyorum:dua:

Back