- 18 Kasım 2015
- 537
- 747
- 33
- 40
- Konu Sahibi Yenidunya3
- #2.561
Bence doktora sor kesinlikleBende ilk defa duyuyorum ya benmde ikinci denemem doktra söylesem verirmiki :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence doktora sor kesinlikleBende ilk defa duyuyorum ya benmde ikinci denemem doktra söylesem verirmiki :)
Canim ilaçlar yapabilirmis okumustum kabızlık olmasın diye (gün kurusu) kuru kayısı ama kahverengi olani var onu alıp sabahları sıcak suya koy 10 dk sonra ilininca suyunu iç sonrada kayisilari ye iyi geldiğini söyleyen çok bende kabizlik olmasin diye yapıyorum sabahları iştekizlar kabizlik ceken var mi cildiricam gunlerdir 10. gunum benimde
Canım transferden önce yapılıyor serum takılıyor ve bağışıklıgi zayıflatıyor burda ki konularda var adını unuttum. Bazı kadınlarda baba genini yabancı madde görüp tutunmadan atiyormus vücut buna engel.olmak için bildiğim bu şekilde ve bahçeci de uygulanıyor başka yerde duymadım İstanbul daBu bağışıklık serumu ne oluyor cnm bağışıklığı zayf olanlarAmi veriyorlar
Genelde belirtiler ilaçlardan oluyor, benim olumsuz olan tedavimde de aynı belirtiler olmuştuBelirti olmaz diyorlar bukdr erken ama insan yinede yokluyor kendini 12. Gun mü kan verecksn
Yasemin sana ne kadar sevindiğimi anlatamam,Profilinden mesajlarını takip ediyorum,daha mesajı açmadan hamileyim yazısını görür görmez ağladım.maşallah bebeğine sana.Maşallahhhhhhhhhh.kızlar ben hamileyimmmmçok mutluyum allah hepinize bunu nasip etsiinn inşallah kucağıma da alırım
Arkadaşım şu an üzgün olduğun için böyle düşünüyorsun, lütfen pes etme sakin kafayla daha doğru kararlar alacaksındır, bir arkadaş paylaştı okumadınmı kaç deneme sonra kavuşmuş bebeğine, eğer tek bu sebeple evliliğini bitirme kararı haksızlık olur, pes etme lütfen (Kızlar olmadı basaramadim.pct sonucum sağlıksız geldi ve transferim olmadı ben yoruldum artık ve vazgeçtim benim için hersey bitti tükendim evliliğim içinde bi karar aldım oda bitti kendimi sucluyorum ben ayrılmaktan baska carem yok???
Benim ikisinde de 14. Gun vuruldu.Kizlar adetin kacinci gunu catlatma ignrnizi vuruldunuz hatirliyormusunuz?duruma gore yatmaya gelen misafirleri kabul etmeyeyim ondan sonra:)
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.Desteğiniz için kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez ama burda herkes evlat hasreti çekiyo benim artık imkansız gibi bebek sahibi olmam ve kendimi suçluyorum eşimde problem yok o bunu haketmiyo bu beşinci denemem yıkıldık artık eşime artık bunları yaşatamam
Benim esimde 2 tane vitamin ilacı kullanıyo doktor verdi. Biri krilom hap. Digeri promotil diye sulandirarak icilen bi vitamin. Toz halinde.Selam kızlar sizlere eltim için bi soru soracaktım lütfen yardımcı olurmusunuz erkekler için Vitamin varmış spermin güçlenmesi için eltim kendiliğinden hamile kalıyo ama 6 haftaya gelince düşük yapıyo doktora gitti bütün tahlilleri iyi çıktı ama kaynım gitmedi arkadaşı eşin vitamin takviyesi yapsın kendine ismini araştır kullandır iyi gelir daha sağlıklı gebelik elde edersin demiş bilgisi olan varsa ismini yazbilirmisiniz
Canım evet pc açamadım transferden beri. Bu akşam açarsam ekleyeceğim.Yenidunya3 cnm ben listede ekli değilim sanrm
çok yanlış düşünüyorsun. aynı sıkıntı eşindede olabilirdi. ayrıca evlenirken iyi günde kötü günde diye söz veriyorsun. çocuksuz çok aile var. öyleki evlilik demek çocuk demek anlamına gelmiyor. tabiki hepimiz istiyoruz. benimde 4. denemem o zaman çocuğumuz olmuyor diye hep beraber boşanalım. öyleki emin olki herkesin acısı kendine ağır gelir. ben bebeğimi gerçekten hissettim ama karnımda öldü. rabbim kimseye acı vermesin ve pes etme. burada tanıştığım bir arkadaş 11.denemesinde bebeğine kavuştuBiliyomusunuz kızlar bebeğim için örgüler yapıyodum okadar çok inandırdımki kendimi gelecek onu koklucam öpücem koynumda yatıracam hayali bile çok güzel hiç bir zaman benim olmayacak minik elli mis kokulu bebeğim sen gelmesende ben senin hayalini sevdim kime benzersin diye merak ettim ama gelmedin.okadar çok istedimki karnımda hissetmeyi seni her acına razıydım yeterki annene gelseydin ama içimde koca bi boşluktan başka bişey yok yaşama hevesim bitti.
Banada 2. Denememde vermislerdi.Bize niye vermediler canım? İlk tedavide de vermemişlerdi.
Ben 2. Denememde cok cektim canim da surup vermislerdi eger olursam diye.kizlar kabizlik ceken var mi cildiricam gunlerdir 10. gunum benimde
İnşallah canm Rabbim hepimize bu mutluluğu tattırsın ilk defa çift çizgi gördüm hala inanamıyorum cuma günü kan tahliline gidicem hastane biraz uzak olduğu için çok sarsılmayım dedimAy çok heyecanlı silik varsa bnce hamilesn